Wandrd Rainfly Medium rain cover - black

47,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,44 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Wandrd Rainfly Medium vihmakate kaitseb teie pagasit tugeva vihma ja lumesaju eest. See on väga mitmekülgne ja sobib paljudele umbes 40 L mahutavusega seljakottide mudelitele, eriti Wandrd Prvke ja Hexad seeria toodetele. See on väga kasulik varustus
Wandrd Rainfly Medium vihmakate kaitseb teie pagasit tugeva vihma ja lumesaju eest. See on väga mitmekülgne ja sobib paljudele umbes 40 L mahutavusega seljakottide mudelitele, eriti Wandrd Prvke ja Hexad seeria toodetele. See on väga kasulik varustus, mis kokkupanduna ei võta palju ruumi ja võib teie varustuse päästa äikesetormist. Tagage meelerahu olenemata ilmastikust. Kaitse igasuguse ilmaga Wandrd Rainfly kate on valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlatest materjalidest, et kaitsta teie väärtuslikku varustust. Olenemata ilmastikutingimustest, vihmast, lumest või tuulest, jääb seljakoti sisemus kuivaks ja hubaseks. Eriline tasku katte jaoks Rainfly võtab teie kotis või seljakotis väga vähe ruumi, nii et saate seda alati kaasas kanda juhul, kui ilm ootamatult halveneb. Lisaks on Wandrd Prvke seerial spetsiaalne eraldatud tasku põhjas. Mitu kinnituskohta turvalisuse tagamiseks Konks, silmus, elastne rihm ja klamber - kõik selleks, et kate sobiks ideaalselt teie kotile või seljakotile. Õigesti kinnitatud Rainfly ei tohi lennata minema, isegi orkaanituules või kiirel mootorrattasõidul. Eluaegne usaldusväärsuse garantii Wandrd brändi loojad võtavad oma klientide ja keskkonna vastutust väga tõsiselt. Nad on loonud tooteid, mis kestavad sajandeid. Suurepärane töö ja kvaliteetsed materjalid tagavad, et nende loomine jääb teie kätesse aastateks, mitte prügimäele. Rända rohkem, muretse vähem! Wandrd on suurepärase kvaliteedi lubadus. Spetsifikatsioon: Mudel: Wandrd Rainfly Medium Mahutavus: umbes 40 L Garantii: eluaegne Värv: must Sobivus: Wandrd Prvke 11 Lite seljakott Wandrd Prvke 21 seljakott Wandrd Prvke 31 seljakott Wandrd Prvke 41 seljakott Wandrd Duo Daypack fotokott Wandrd Hexad Access 45 seljakott Wandrd Hexad Carryall 40 seljakott Muud sarnase suurusega seljakotid Komplekti kuulub: Wandrd Rainfly Medium vihmakate - must

Produktu kodi

EAN
0850026438567

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt