Wandrd Rainfly Large rain cover - black

52,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,59 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Wandrd Rainfly Large vihmakate kaitseb teie pagasit tugeva vihma ja lume eest. See on väga mitmekülgne, sobib paljudele umbes 60 L mahutavusega seljakottide mudelitele, eriti Wandrd toodetele Fernweh ja Hexad seeriast. See on väga kasulik varustus, m

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Wandrd Rainfly Large vihmakate kaitseb teie pagasit tugeva vihma ja lume eest. See on väga mitmekülgne, sobib paljudele umbes 60 L mahutavusega seljakottide mudelitele, eriti Wandrd toodetele Fernweh ja Hexad seeriast. See on väga kasulik varustus, mis ei võta kokkupanduna palju ruumi ja võib teie varustuse päästa paduvihmast. Tagage endale meelerahu olenemata ilmastikust. Kaitse igasuguse ilmaga Wandrd Rainfly kate on valmistatud kõrgeima kvaliteediga veekindlatest materjalidest, mis kaitsevad teie väärtuslikku varustust. Olenemata ilmastikutingimustest, vihmast, lumest või tuulest, jääb seljakoti sisemus kuivaks ja hubaseks. Eraldi tasku kate võtab vähe ruumi teie kotis või seljakotis, nii et saate seda alati kaasas kanda juhul, kui ilm ootamatult halveneb. Lisaks on Wandrd Prvke seerial seljakoti põhjas eraldi spetsiaalne tasku katte jaoks. Mitu kinnituspunkti turvalisuse tagamiseks Konks, aas, elastne riba ja pandla - kõik selleks, et kate sobiks ideaalselt teie kotile või seljakotile. Õigesti kinnitatud Rainfly'l pole õigust isegi orkaanituulte või kiire mootorrattasõidu ajal kuhugi lennata. Usaldusväärsuse eluaegne garantii Wandrd brändi loojad suhtuvad oma klientidesse ja keskkonda väga tõsiselt. Nad on loonud tooteid, mis kestavad sajandeid. Suurepärane töötlus ja esmaklassilised materjalid tagavad, et nende loomine jääb teie kätte aastateks, mitte prügimäele. Rända rohkem, muretse vähem! Wandrd on suurepärase kvaliteedi lubadus. Tehnilised andmed Mudel: Wandrd Rainfly Large Mahutavus: umbes 60 L Garantii: eluaegne Värv: must Ühilduvus Wandrd Fernweh seljakott Wandrd Hexad seljakott Wandrd Hexad Carryall 60 seljakott muud samasuurusega seljakotid Komplekti kuulub Wandrd Rainfly Large vihmakate - must

Produktu kodi

EAN
0850008909658

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt