3 Legged Thing WRAPZ Self adhesive Reusable Cloth Wrap Retro Medium

19,99 €

Pamatinformācija

Mitmekülgne lahendus teie varustuse kaitsmiseks 3 Legged Thing WRAPZ isekleepuvad korduvkasutatavad kangaribad Retro on isekleepuvad, korduvkasutatavad, veekindlad kiled, mis on loodud fototehnika ja tehniliste esemete kaitsmiseks. Kiled on valmistat

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Mitmekülgne lahendus teie varustuse kaitsmiseks 3 Legged Thing WRAPZ isekleepuvad korduvkasutatavad kangaribad Retro on isekleepuvad, korduvkasutatavad, veekindlad kiled, mis on loodud fototehnika ja tehniliste esemete kaitsmiseks. Kiled on valmistatud spetsiaalsest isekleepuvast polümeerist nanotehnoloogiaga ja neil on neli erinevat kihti: konks, silmus, pehmendus ja veekindlus. Esiletõstmised Isekleebuvad kiled Pakuvad kaitset teie fototehnikale või tehnilistele esemetele Saadaval 3 erinevas suuruses Isekleebuvad, korduvkasutatavad ja veekindlad Wrapz on vastupidavad, korduvkasutatavad kangakiled, mis kaitsevad teie varustust põrutuste ja kriimustuste eest. Kilel on kaks erinevat tekstuuriga külge, mida te üksteise vastu keerates saate kindlalt kinnitada, luues objekti ümber kaitseva patja. Võimas nanotehnoloogia loob tugeva sideme, mis suudab vastu pidada suurtele jõududele. Sisemised kihid tagavad veekindluse ja pehmenduse kahele pehmele välimisele kihile. Wrapz on saadaval kolmes suuruses ja kahe ainulaadse kujundusega. Sobib laiale valikule seadmetele, sealhulgas kaameratele, objektiividele, e-lugeritele, kaasaskantavatele mängukonsoolidele, sülearvutitele, telefonidele, tahvelarvutitele ja paljule muule. Spetsiaalne isekleepuv polümeer nanotehnoloogiaga Saadaval 3 suuruses: väike (30cm), keskmine (38cm) ja suur (45cm) Saadaval kahes ainulaadses kujunduses: retro ringid ja abstraktsed keerised 1 x 3 Legged Thing WRAPZ isekleepuv korduvkasutatav kangakile Retro keskmine

Produktu kodi

EAN
5056085301162
Ražotāja kods
D262941

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt