SZKŁO HARTOWANE SPIGEN GLAS.TR ”EZ FIT” STEAM DECK / OLED CLEAR

20,99 €

Pamatinformācija

Kui seni on klaasi paigaldamine hirmutanud sind, siis need probleemid on nüüd lahendatud! Kõvendatud klaas on täiuslikult kinnitatud tahvelarvuti esiosale paigaldatud raamiga, mis võimaldab selle ekraanile täiuslikult paigutada. Tootja on paigalduspr

Kui seni on klaasi paigaldamine hirmutanud sind, siis need probleemid on nüüd lahendatud! Kõvendatud klaas on täiuslikult kinnitatud tahvelarvuti esiosale paigaldatud raamiga, mis võimaldab selle ekraanile täiuslikult paigutada. Tootja on paigaldusprotsessi nii lihtsustanud, et see on täiesti intuitiivne igale kasutajale.

Glas.TR EZ Fit on 0,2 mm paksune kate, mis on tootmis- ja kõvendamisprotsessis kõvendatud 9H kõvaduseni. See tähendab, et see on kriimustuskindel isegi teravate esemete nagu võtmed või noad puudutamisel. Klaas on kaetud õlifobse ja hüdrofoobse kihiga, mis takistab sõrmejälgede ja muude saasteainete jäämist ekraanile. See on kristallselge ja kuvab värve ideaalselt. See ei mõjuta puutetundlikkust ja on erakordselt sile, mis muudab sõrme ekraanil liigutamise nauditavaks. Klaas on eriti mõeldud ekraani kaitseks kriimustuste eest ja vähendab ekraani ootamatu kukkumise korral tekkiva kahjustuse riski.

Vaata, kui lihtne see on: https://www.youtube.com/watch?v=SqhPSAi-Vjg&ab_channel=FlavourDesign%7CAutoryzowanysklepSpigen

* Klaas/kile on lõigatud ainult lamele osale ekraanist, vastavalt seadme tootja poolt ettevalmistatud mustrile. Ainult selline lõikamine tagab täieliku ühilduvuse meie kaitsevahenditega.
** Ekraani ümber võib paigaldatud kaitsekile/klaasi tõttu tekkida õhupall. See on loomulik olukord ja sõltub ekraanist endast.

PAIGALDUSJUHEND:
1) Alusta paigaldust vannitoas kohe pärast vanni - veepaaris imab kogu õhu tolmu ja see ei sega paigaldust.
2) Puhasta ekraani pind põhjalikult ja eemalda rasv, seejärel poleeri seda kuiva lapiga läikivaks.
3) Aseta seadme esiosale raam koos eemaldatava klaasiga.
4) Eemalda raam koos kaitsekilega. Eemalda õhumullid, vajutades seda mitu korda ringjate liigutustega mitmekümne sekundi jooksul. Tee seda nii, et kleepuv kiht seoks ekraaniga võimalikult tugevalt.

TOOTE OMADUSED:
- 100% originaalne
- Pakendatud originaalpakendisse
- Erakordselt lihtne paigaldus tänu paigaldusraamile
- 9H kõvadus
- 2,5D freesitud servad, meeldiv puudutus
- Lisakiht õlifobsele
- Ideaalne läbipaistvus
- Ei mõjuta puutetundlikkust
- Mõõtmed: 173x106mm

KOMPLEKT SISALDAB:
1 x Spigen Glas.TR EZ Fit klaas
1 x Paigalduskomplekt

Izmēri un svars

Bruto svars
0.16 kg

Produktu kodi

EAN
8809896740074
Ražotāja kods
AGL05600

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt