Mobile phone holder iPega PG-P5005 for PS5 controller (black)

Pamatinformācija

Mobiiltelefoni hoidik iPega PG-P5005 kontrollerile/mängupuldile PS5 jaoks Püsi mugavalt mängides. iPega telefonihoidik on mõeldud PS5 kontrollerile ja on kiire ning lihtne paigaldada. See on reguleeritav, nii et saad nurka kohandada vastavalt oma vaj

Prece ir arhivēta

Mobiiltelefoni hoidik iPega PG-P5005 kontrollerile/mängupuldile PS5 jaoks

Püsi mugavalt mängides. iPega telefonihoidik on mõeldud PS5 kontrollerile ja on kiire ning lihtne paigaldada. See on reguleeritav, nii et saad nurka kohandada vastavalt oma vajadustele. Lisaks saab seda kasutada ka alusekohana.

Mugav kasutamine

Hoidek on disainitud PS5 kontrollerit silmas pidades, pakkudes veelgi suuremat mugavust mängimise ajal. See on ühilduv nutitelefonidega, mille laius on 55 kuni 98 mm, seega sobib see erinevatele mudelitele. Lisaks on selle paigaldamine lihtne tänu spetsiaalsele klambrile.

Kohanda vastavalt oma vajadustele

Tootel on reguleerimisfunktsioon, tänu millele saad nutitelefoni asendit kohandada vastavalt oma vajadustele. Lisaks saab hoidikut kasutada telefoni alusena. See võimaldab mugavalt filme vaadata ilma nutitelefoni käes hoidmata. Lisaks tagab see stabiilsuse, nii et sa ei pea muretsema oma seadme kahjustamise pärast.

Bränd iPega
Mudel PG-P5005
Värv must
Eesmärk PS5 kontroller
Sobib nutitelefonidele, mille ekraani diagonaal on 55 - 98 mm

Izmēri un svars

Bruto svars
0.07 kg
Iepakojuma platums
40.4 cm
Iepakojuma augstums
4.2 cm
Iepakojuma garums
7.5 cm

Produktu kodi

EAN
303276759178
Ražotāja kods
PG-P5005

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt