8BitDo Ultimate C Bluetooth, Gamepad (light blue)

Pamatinformācija

8BitDo Ultimate C Bluetooth, Gamepad (light blue) Sukeldu nostalgiasse ja naudi samal ajal uusimat tehnoloogiat 8BitDo Ultimate C Bluetooth mängupuldiga. See helesinine pult on loodud pakk

Prece ir arhivēta

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

8BitDo Ultimate C Bluetooth, Gamepad (light blue)

Sukeldu nostalgiasse ja naudi samal ajal uusimat tehnoloogiat 8BitDo Ultimate C Bluetooth mängupuldiga. See helesinine pult on loodud pakkuma teile mugavat ja tundlikku mängukogemust nii arvutis, Androidis, Nintendo Switchis kui ka Raspberry Pi's.

8BitDo Ultimate C puldil on klassikaline disain, mis on tuttav igale retro-mängude fännile. Samal ajal on puldi ergonoomika viidud täiuslikkuseni, et tagada tundidepikkune mugav mängimine. Puldil on kõik vajalikud nupud ja pulgad, sealhulgas D-pad, analoogkangid, käivitusnupud ja programmeeritavad tagaklahvid, mis annavad teile mängu üle täieliku kontrolli.

Bluetooth-ühenduse abil saate puldi hõlpsasti ühendada oma lemmikseadmetega ja nautida koheselt sujuvat ja viivituseta mängu. Pult ühildub nii Windowsi, Androidi, macOS-i, Steam Decki kui ka Nintendo Switchiga, pakkudes teile laia valikut mänguvõimalusi.

Lisaks suurepärasele ergonoomikale ja ühilduvusele pakub 8BitDo Ultimate C ka muljetavaldavat aku kestvust. Ühe laadimisega saate mängida kuni 20 tundi, mis tähendab, et saate pikki tunde oma lemmikmängudele pühenduda ilma, et peaksite muretsema aku tühjenemise pärast.

8BitDo Ultimate C Bluetooth mängupult (light blue) on ideaalne valik kõigile mänguhuvilistele, kes otsivad klassikalise disaini ja uusima tehnoloogia kombinatsiooni. See pult on loodud pakkuma teile mugavat, tundlikku ja meeldejäävat mängukogemust olenemata sellest, kas olete retro-mängude fänn või otsite lihtsalt parimat võimalikku kontrolli oma lemmikmängude üle.

Tehnilised andmed:

  • EAN: 6922621504580
  • Värvus: helesinine
  • Ühenduvus: Bluetooth
  • Ühilduvus: Windows, Android, macOS, Steam Deck, Nintendo Switch, Raspberry Pi
  • Aku kestvus: kuni 20 tundi

Izmēri un svars

Bruto svars
0.32 kg

Produktu kodi

EAN
6922621504580
Ražotāja kods
RET00403

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt