BOBOVR M3 mini strain relief strap for Quest 3

Pamatinformācija

BOBOVR M3 mini pingutusrihm Quest 3 jaoks Parandage oma virtuaalse reaalsuse kogemuse kvaliteeti Quest 3-ga. Tänu kaasaegsetele materjalidele ja läbimõeldud disainile tagab BOBOVR M3 stressi leevendav rihm stabiilsuse pikkade VR-seansside ajal. Vahet

Prece ir arhivēta

BOBOVR M3 mini pingutusrihm Quest 3 jaoks

Parandage oma virtuaalse reaalsuse kogemuse kvaliteeti Quest 3-ga. Tänu kaasaegsetele materjalidele ja läbimõeldud disainile tagab BOBOVR M3 stressi leevendav rihm stabiilsuse pikkade VR-seansside ajal. Vahetatavad padjad on kaasas, et aidata teil saavutada unistuste mugavust.

Optimeeritud disain

BOBOVR M3 mini on mõeldud stabiilsuseks ja mugavuseks intensiivsete mänguseansside ajal. Selles kasutatavad polümeermaterjalid on äärmiselt vastupidavad ja paindlikud, võimaldades rihma reguleerida erinevatele peaosade suurustele.

Väärtustatud mugavus

BOBOVR M3 mini küljerihmade disain eristub 15-kraadise paindega, mis tagab stabiilsuse ja mugavuse, vältides samal ajal survet kõrvadele. Lisaks on prillikandjatele kindlasti meeldinud 120-kraadine kallutusmehhanism.

Kaksikpadjad

Komplektis on kaasas vahetatavad padjad - meekärjelise silikooni ja nahaga. Mõlemal tüübil on omad unikaalsed omadused, mida saab kohandada erinevateks kasutussituatsioonideks. See võimaldab teil valida vastavalt vajadustele kõige mugavama lahenduse.

Kompaktsed mõõtmed

Tänu oma hingedega pöörlevale mehhanismile saab BOBOVR M3 mini rihma mahtu vähendada 30%, muutes selle nii hoiustamiseks kui ka transportimiseks lihtsaks.

Komplektis:
  • BOBOVR M3 mini pingutusrihm
  • PU-nahast padi
  • Meekärjelise silikooni padi
  • Tugevdatud ülemine rihm
Tootja BOBOVR
Mudel M3 mini
Ühilduvus Quest 3
Kallutusnurk 120°
Küljerihmade painde 15°
Padjad Vahetatavad, silikoon ja nahk

Izmēri un svars

Bruto svars
0.32 kg
Iepakojuma platums
15.2 cm
Iepakojuma augstums
5.3 cm
Iepakojuma garums
20.3 cm

Produktu kodi

EAN
6937267000365
Ražotāja kods
BOBOVR M3 mini

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt