DUX DUCIS strap MILANESE stainless steel magnetic 22 mm silver

10,99 €

Pamatinformācija

Dux Ducis Milanese roostevabast terasest magnetkinnitusega rihm on mugav ja stiilne lisand sinu nutikellale. Nahasõbralik, see ei tekita isegi terve päeva kandmise ajal ebamugavust. Selle panemine on lihtne - kinnita see lihtsalt korpuse külge, kinnita see randmele ja oledki valmis! Elegantne ja lihtne disain muudab rihma sobivaks nii spordi- kui ka äristiiliks.

Dux Ducis Milanese rihm saab kindlasti olema suurepärane kaunistus sinu nutikellale. Valmistatud kvaliteetsest roostevabast terasest, see on mitte ainult vastupidav, vaid ka äärmiselt mugav kanda. See materjal on nahasõbralik, mis teeb rihma ideaalseks isegi tundliku nahaga inimestele.

Üks suurepäraseid asju selle rihma juures on see, et see on äärmiselt mugav. Tänu oma konstruktsioonile ei tekita see isegi terve päeva kandmise ajal ebamugavust. Lisaks on selle panemine lihtne - kinnita see lihtsalt nutikella korpuse külge, kinnita see randmele ja oledki valmis minema.

Dux Ducis Milanese magnetkinnitusega rihma elegantne ja lihtne disain muudab selle mitmekülgseks aksessuaariks, mis sobib nii spordi- kui ka äristiiliks. Olenemata sellest, millised on sinu plaanid, see rihm näeb alati sinu randmel hea välja.

Dux Ducis Milanese sobib ideaalselt randmele. Tänu magnetkinnitusele saad rihma vabalt kohandada oma käele, mis tagab veelgi suurema kandmismugavuse.

Tehnilised andmed:
Mudel: Dux Ducis Milanese
Materjal: roostevaba teras

Produktu kodi

EAN
6934913036327

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt