Baseus 45mm Protective Film for AP Watch 7/8, Clear

4,99 €

Pamatinformācija

Baseus NanoCrystal 45mm ekraanikile AP Watch 7/8 jaoks, Läbipaistev Tipptasemel NanoCrystal kile võimaldab teil kaitsta oma AP nutikella 7/8 seeria ekraani. Toode on loodud kasutades täiustatud tehnoloogiaid, on väga läbipaistev, katab ekraani täieli
Baseus NanoCrystal 45mm ekraanikile AP Watch 7/8 jaoks, Läbipaistev

Tipptasemel NanoCrystal kile võimaldab teil kaitsta oma AP nutikella 7/8 seeria ekraani. Toode on loodud kasutades täiustatud tehnoloogiaid, on väga läbipaistev, katab ekraani täielikult, sealhulgas õrnad servad, ja toetab veatult puutetundlikkust. Kõige olulisem on see, et tänu oma nano-struktuurile kõrvaldab kile pind automaatselt õrnad kriimustused, tagades, et teie nutikella ekraan on alati nagu uus. Avastage tulevikutehnoloogia koos Baseusega!

Ei mingeid inetuid kriimustusi

Kile on valmistatud kvaliteetsest materjalist, millel on kaasaegne struktuur, mis taastub oma algsesse vormi umbes 24 tunni jooksul pärast õrna kahjustust või kriimustust. See materjali omadus hoiab ekraani ideaalses seisukorras, nii et teie nutikell säilitab oma täiusliku välimuse kauem.

Väga läbipaistev

Baseus NanoCrystal on väga läbipaistev kile, mis tekitab tunde, nagu ei oleks ekraani ja teie vahel midagi. 90% valguse läbilaskvus muudab pildi erakordselt selgeks ja värvid kirkaks, nii et te ei kaota ekraanikaitset kasutades kvaliteedis midagi.

Praktiline oleofoobne kiht

Kas teid häirivad ekraanil nähtavad sõrmejäljed? Nüüd võite need unustada. Kile on varustatud täiendava oleofoobse kattega, mis tõrjub rasva ja vett, muutes ekraani puhtana hoidmise lihtsamaks. Parim osa on see, et isegi kui teie sõrmed on rasvased või higised, reageerib puuteekraan veatult!

Lapsikult lihtne paigaldus

Kile kaitseb tõhusalt teie seadet ka löökide eest, vältides ekraani pragunemist. Kuid see pole veel kõik! Komplektis leiate spetsiaalse skeemi, mis aitab teil kile ekraanile paigaldada. Tänu sellele saate selle täpselt ja esteetiliselt kinnitada ilma professionaali abita. Kontrollige, kui lihtne see on, ja nautige usaldusväärset kaitset!

Komplektis
  • Kile
  • Paigalduskomplekt
Tootja Baseus
Mudel P6001510B201-03
Materjal TPU
Töötlemine Kombineeritud traadi lõikamise protsess
Mõõtmed 41 mm
Ühilduvus AP Watch 7/8

Izmēri un svars

Bruto svars
0.04 kg
Iepakojuma platums
8.3 cm
Iepakojuma augstums
1.2 cm
Iepakojuma garums
16.4 cm

Produktu kodi

EAN
6932172634780
Ražotāja kods
P6001510B201-03

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt