Armband Heart Rate Monitor Coospo HW9 compatibile with Strava , wahooo, mapmyfitness etc.

49,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,50 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Coospo HW9 südamelöögisageduse monitor

Tutvuge Coospo HW9-ga, edasijõudnud randmemonitoriga, mis aitab teil treeningut optimeerida täpse südamelöögisageduse jälgimise ja selle tsoonide näitamise abil 5-värvilise LED-indikaatoriga. Bluetooth 5.0 ja ANT+ tehnoloogia abil ühendub HW9 erinevate treeningseadmete ja rakendustega, andes teile täieliku kontrolli treeningu intensiivsuse üle ja parandades teie sooritust.

Treenige südamelöögisageduse tsoonides

HW9-l on 5-värviline LED-indikaator, mis näitab teie praegust südamelöögisageduse tsooni. See muudab südamelöögisageduse jälgimise ja treeningu intensiivsuse reguleerimise lihtsaks, ilma et peaksite kontrollima oma nutitelefoni. See võimaldab tõhusamat ja teadlikumat treeningut, aidates teil jõuda oma eesmärkideni kiiremini ja turvalisemalt.

Täpne reaalajas südamelöögisageduse jälgimine

HW9 kasutab kolmanda põlvkonna optilisi südamelöögisageduse andureid ja täiustatud algoritmi, mis pakub täpset südamelöögisageduse jälgimist reaalajas ±1 bpm täpsusega. Olgu tegemist jooksmise, jalgrattasõidu või muude aeroobsete spordialadega, HW9 pakub täpset teavet, et optimeerida teie treeningut.

Ühilduvus erinevate spordiseadmetega

Bluetooth 5.0 ja ANT+ tehnoloogia abil saab HW9 ühendada GPS-kellade, jalgrattakompuutrite, treeningseadmete ja rakendustega nagu CoospoRide ja Heartool. See toetab kahe Bluetooth-seadme samaaegset ühendamist, mis lisab mitmekülgsust ja mugavust.

Mugav kandmine ja IP67 veekindlus

HW9 randmepael on mõeldud maksimaalseks mugavuseks treeningu ajal. Kergekaaluline ja ergonoomiline disain tagab täieliku liikumisvabaduse, isegi intensiivsete treeningute ajal. IP67 sertifikaat tähendab, et HW9 on veekindel ja higikindel, mis teeb selle ideaalseks treenimiseks igasugustes tingimustes (ei sobi ujumiseks).

Pikk tööaeg

HW9 on varustatud 90 mAh liitiumioonakuga, mis tagab ühe laadimisega kuni 35 tundi kasutusaega. Magnetiline USB-laadimine muudab laadimise kiireks ja mugavaks. Märkus: seadme laadimiseks on soovitatav kasutada DC 5V toiteadapterit või USB-porti arvutis.

Komplektis

Südamelöögisageduse monitor randmepaelaga x1

Kasutusjuhend x1

Laadimiskaabel x1

Tootja Coospo
Mudel HW9
Kere mõõtmed (P x L x K) 41.3×33.8×11 mm
Kaal 20 g
Taaslaetav aku Litiumioonaku, 90 mAh
Aku tööiga 35 tundi
Juhtmevabad ühendused Bluetooth 5.0, ANT+
HRV Jah
LED-indikaator Jah
Laadimismeetod Magnetiline USB-laadimine
Töötemperatuur -10 ℃ ~ 50 ℃

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg
Iepakojuma platums
8 cm
Iepakojuma augstums
2.4 cm
Iepakojuma garums
12 cm

Produktu kodi

EAN
5906168434242
Ražotāja kods
HW9

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt