Dux Ducis Ya strap for Apple Watch 42 / 44 / 45 / 49 mm - brown

10,99 €

Pamatinformācija

Dux Ducis Ya rihm Apple Watchile 42 / 44 / 45 / 49 mm - pruun Kas olete tüdinenud igavatest rihmadest oma Apple Watchile? Avastage Dux Ducis Ya rihm, mis paistab silma oma elegantsi ja ületamatu kvaliteediga. See ehtne vasikannahast rihm on luksuse j
Dux Ducis Ya rihm Apple Watchile 42 / 44 / 45 / 49 mm - pruun

Kas olete tüdinenud igavatest rihmadest oma Apple Watchile? Avastage Dux Ducis Ya rihm, mis paistab silma oma elegantsi ja ületamatu kvaliteediga. See ehtne vasikannahast rihm on luksuse ja vastupidavuse kombinatsioon, mis vastab isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Tänu täpsele viimistlusele ja innovaatilisele magnetkinnitusele pakub Dux Ducis Ya rihm igapäevaseks kasutamiseks mugavust. Lisaks on rihm reguleeritav, nii et see sobib ideaalselt igale randmele.

Dux Ducis Ya rihma kõige olulisemad eelised:

  • Tagab mugava kandmise terve päeva vältel. Valmistatud pehmest ja õrnast vasikanahast, ei põhjusta ärritust.
  • Tagab turvalise kinnituse tänu tugevale magnetkinnitusele. Topeltmagnet ja konkave-konveksne disain tagavad rihma kindla hoidmise.
  • Võimaldab täiuslikku sobivust igale randmele. Rihm on täielikult reguleeritav, võimaldades pikkust täpselt reguleerida.
  • Kaitseb kahjustuste eest täpse viimistluse ja täpse õmblemise abil. Topelt sadulsepa õmblusmeetod takistab servade lõhenemist.
  • Lihtne paigaldada ümbrisele ilma tööriistu kasutamata . Täpsed roostevabast terasest ühendused sobivad ideaalselt kellakorpusega.

Tehnilised andmed:

  • Bränd: Dux Ducis
  • Sari: Dux Ducis Ya
  • Sobivus: Apple Watch Ultra / 8 / 7 / 6 / 5 / 4 / 3 / 2 / 1 / SE (49 / 45 / 44 / 42 mm)
  • Materjal: vasikanahk, plastik
  • Pruun värv

Dux Ducis Ya rihm Apple Watchile on loodud maksimaalse kandmismugavuse tagamiseks. Esimese klassi vasikanahast valmistatud rihm on pehme ja õrn, mis välistab ärrituse riski isegi pikaajalise kasutamise korral. See nahk iseloomustab loomulik läige, mis lisab elegantsi ja prestiiži. Lisaks on materjal hingav, mis hoiab randme naha terve ja värske terve päeva vältel.

Sisseehitatud magnetkinnitusega

Dux Ducis Ya rihma üks peamisi eeliseid on selle innovaatiline magnetkinnitus. Tugevad magnetid hoiavad rihma kindlalt paigas, välistades juhusliku lahtituleku riski. Konkave-konveksne disain suurendab lisaks paigalduse turvalisust. Kinnitus on ka äärmiselt lihtne kasutada.

Täiuslik sobivus igale randmele

Olenemata teie randme suurusest, saate Dux Ducis Ya rihma pikkust lihtsalt reguleerida. Selline paindlikkus reguleerimisel tagab mitte ainult mugavuse, vaid ka esteetilise välimuse - kell näeb alati elegantne ja proportsionaalne välja. Reguleerimismehhanism on lihtne ja intuitiivne.

Täpse viimistlusega

Dux Ducis Ya rihm eristub erakordse tähelepanu detailidele. Täpne viimistlus ja topeltsadulsepa õmblusmeetod tagavad mitte ainult esteetilise välimuse, vaid ka rihma vastupidavuse. Selline õmblemisviis takistab servade lõhenemist. Lisaks muudab korduva serva poleerimise protsess rihma siledaks ja meeldivaks puudutuseks.

Lihtne paigaldamine ja eemaldamine ilma tööriistu kasutamata

Täpselt kavandatud roostevabast terasest ühenduste abil saate Dux Ducis Ya rihma hõlpsalt paigaldada ja eemaldada ilma täiendavate tööriistade kasutamiseta. Need ühendused sobivad ideaalselt kellakorpusega, mis tagab stabiilsuse ja turvalise paigalduse. Rihma vahetamine on seetõttu kiire ja vaevatu.


BC PM
Material Plastic
Package Box
Euro hanger No
Color Brown
Product packaging depth in cm 18
Product packaging width in cm 7
Product packaging height in cm 1,8
Compatibility - device manufacturer Apple
Compatibility - device model Apple Watch Ultra 49 mm, Apple Watch 8 45 mm, Apple Watch 7 45 mm, Apple Watch 6 44 mm, Apple Watch 5 44 mm, Apple Watch SE 44 mm, Apple Watch 4 44 mm, Apple Watch 3 42 mm, Apple Watch 2 42 mm, Apple Watch 1 42 mm
Waga gabarytowa w gramach 21
RDY corrector
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis krótki, Angielski - Opis długi, Czeski - Nazwa, Czeski - Opis krótki, Czeski - Opis długi, Francuski - Nazwa, Francuski - Opis krótki, Francuski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis krótki, Niemiecki - Opis

Specifications

Pulksteņa modelis
Apple Watch 1
Apple Watch 2
Apple Watch 3
Apple Watch 4
Apple Watch 5
Apple Watch SE
Apple Watch 6
Apple Watch 7
Apple Watch 8
Apple Watch Ultra
Apple Watch SE 2
Apple Watch 9
Apple Watch Ultra 2
Watch case size
42 mm
44 mm
45 mm
49 mm
Siksnas materiāls
Plastmasa

Produktu kodi

EAN
6934913022580
Ražotāja kods
6934913022580

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt