PanzerGlass Full Body case for Apple Watch Ultra 49mm - black

23,99 €

Pamatinformācija

PanzerGlass Full Body Case Apple Watchi vastu mägede kividele kolkimine mäetippudel? Hõõrud seda teravate korallide vastu mere põhjas? Või lööd seda tilgakivide vastu maa-alustes koobastes? Ära muretse. See PanzerGlass™ ekraanikaitse kaitseb sinu App

PanzerGlass Full Body Case

Apple Watchi vastu mägede kividele kolkimine mäetippudel? Hõõrud seda teravate korallide vastu mere põhjas? Või lööd seda tilgakivide vastu maa-alustes koobastes? Ära muretse. See PanzerGlass™ ekraanikaitse kaitseb sinu Apple Watchi seiklusliku ja mitte nii tavalise elu ohtude eest.

Ekraanikaitse on äärmiselt kriimustuskindel ja kukkumiskindel sõjaväestandarditele vastavalt testitud, mis tähendab, et see suudab vastu pidada mitmele kukkumisele kuni 1,2 meetri kõrguselt. Sellel on isegi sõrmejälgede ja mustuse vähendamiseks sõrmejälgedevaba kattekiht.

Paigaldamine on samuti lihtne: pane ekraanikaitse peale alati, kui soovid - ja kui see on paigaldatud, ei pea sa kunagi enam kartma seda kohutavat klaasi kriuksumise heli kivi vastu. See võib kunagi mitte juhtuda, aga kui juhtub, kahetsed, et ei klõpsanud "Lisa ostukorvi".

Täisekraaniga ekraanikaitse selge raamiga katab kogu esikülje ja kumerad küljed kella, võimaldades samal ajal lihtsat juurdepääsu kõigile nuppudele ning on FSC-sertifitseeritud ja taaskasutatavas pakendis.

Nimi Täiskorpuse kaitseümbris
Tüüp Kõvakate
Värv Must
Ühilduvus Apple Watch Ultra 49mm

BC ŁB
Color Black
Material TPU
Protection Application For smartwatch
Compatibility - device manufacturer Apple
Compatibility - device model Apple Watch Ultra 49 mm
Package Box
Euro hanger Yes
Tłumaczenia Angielski - Opis długi, Niemiecki - Opis długi, Angielski - Nazwa, Niemiecki - Nazwa

Produktu kodi

EAN
5711724036781
Ražotāja kods
5711724036781

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt