Blackview X1 Pro Smartwatch (Black)

40,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,23 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Blackview X1 Pro Nutikell (Must).

Kas otsid usaldusväärset nutikella, mis toetaks sind igapäevaselt? Blackview X1 Pro on vastus sinu vajadustele! See jälgib sinu tervist, pakkudes täpseid südame löögisageduse ja hapnikusisalduse mõõtmisi ning analüüsides une kvaliteeti ja stressitaset. Tänu veekindlale disainile saab see sind enesekindlalt saata ujumisel või sukeldumisel kuni 10 meetri sügavusele. See võimaldab valida enam kui 100 spordirežiimi vahel ning aku kestab kuni 7 päeva. Samuti saad seda kasutada telefonikõnede tegemiseks või lemmikrakenduste teavituste vastuvõtmiseks.

Ekraan, mis avaldab muljet

1,39-tolline ekraan eraldusvõimega 360x360 pikslit pakub ületamatut pilditeravust ja detaile, muutes iga detaili uskumatult selgeks. Saad ka oma nutikella välimust isikupärastada. Valikus on üle 100 sihverplaadi disaini, mida saad hõlpsasti vahetada, kohandades X1 Pro erinevateks sündmusteks.

Tervise tugi iga päev

Blackview X1 Pro nutikell aitab sul iga päev oma tervist jälgida! See jälgib sinu südame löögisagedust 24 tundi ööpäevas ja mõõdab täpselt hapnikusisaldust, võimaldades soovimatutele sümptomitele koheselt reageerida. Une jälgimise funktsioon analüüsib sinu puhkuse kvaliteeti ja kestust, samas kui stressitaseme jälgimine ja hingamisharjutused toetavad igapäevast emotsionaalset tasakaalu. Lisaks tuletab kell meelde, et jood vett ja tõused püsti pikaajalise istumise ajal.

Spordiala mitmekesisus

Rohkem kui 100 spordirežiimiga on Blackview X1 Pro ideaalne kaaslane kõigile, kes hindavad füüsilist aktiivsust. Olgu sinu eelistuseks jooksmine, ujumine või fitness, X1 Pro abil on sul täielik kontroll oma treeningu üle ja saad jälgida oma edusamme reaalajas.

Energialaeng terveks nädalaks

Blackview X1 Pro on usaldusväärne kaaslane pikkadeks päevadeks ja tegevusterohketeks nädalavahetusteks! Muljetavaldava aku kestvusega kuni 7 päeva tavakasutuses ja kuni 30 päeva ooterežiimis, see nutikell annab sulle täieliku vabaduse ja kindluse, et oled alati valmis päeva väljakutseteks. Pole vaja muretseda sagedase laadimise pärast - naudi katkematut funktsionaalsust ja mugavust, mis võimaldab sul keskenduda sellele, mis tõeliselt oluline!

Sinu isiklik assistent

Tänu Bluetooth 5.0-le saad vabalt teha telefonikõnesid ilma telefoni taskust välja võtmata, kasutades sisseehitatud mikrofoni ja kõlarit. Saad teavitusi oma lemmikrakendustest otse ekraanile, olles kindel, et ei jää ilma ühestki olulisest sõnumist. Samuti saad kontrollida ilmateadet, nii et ootamatu vihm ei üllata sind enam!

Tootja Blackview
Mudel X1 Pro
Värv Must
Ekraani suurus 1,39"
Eraldusvõime 360 x 360p
Tööaeg Tavakasutus: 5-7 päeva; Ooterežiim: 30 päeva
Akumaht 300 mAh
Spordirežiimide arv 100+
Veekindlus Kuni 10 meetrit
Protsessor ATS3085L
Bluetooth versioon 5.0
Sisseehitatud mälu 128MB
Saadaolevad keeled Inglise / Saksa / Prantsuse / Itaalia / Hispaania / Vene / Portugali / Indoneesia / Malai / Araabia
Mõõtmed φ47 x 13 mm
Kaal 54,5 g

Izmēri un svars

Bruto svars
0.13 kg
Iepakojuma platums
8.6 cm
Iepakojuma augstums
1.8 cm
Iepakojuma garums
18.2 cm

Produktu kodi

EAN
6931548314110
Ražotāja kods
X1Pro-black

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt