Suunto 7 -magneettinen latauskaapeli

50,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,53 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Suunto 7 -magneettinen latauskaapeli

Suunto 7 -magneettinen latauskaapeli on kvaliteetne ja usaldusväärne laadimislahendus, mis on spetsiaalselt loodud Suunto 7 nutikella jaoks. See kaabel tagab kiire ja tõhusa laadimise, et teie seade oleks alati valmis kasutamiseks. Tänu oma magnetilisele ühendusele on kaabli kinnitamine ja eemaldamine äärmiselt lihtne ja mugav. Magnetiline ühendus tagab ka stabiilse ja turvalise ühenduse, mis väldib laadimise katkemist isegi siis, kui kaabel kogemata liigutatakse.

Kaabel on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tagavad pikaajalise kasutuse. Selle kompaktne ja kerge disain muudab selle ideaalseks kaaslaseks nii kodus kui ka reisil. Kaabli pikkus on piisav, et pakkuda paindlikkust ja mugavust laadimisel, ilma et see oleks liiga pikk ja kohmakas.

Suunto 7 -magneettinen latauskaapeli on loodud spetsiaalselt Suunto 7 nutikella jaoks, kuid see võib olla ühilduv ka teiste Suunto seadmetega, mis kasutavad sarnast laadimismehhanismi. See tagab, et teie seade saab alati optimaalse laadimise, mis aitab pikendada aku eluiga ja tagada seadme tõrgeteta toimimise.

Lisaks on kaabel varustatud ülekoormuskaitse ja lühisekaitsega, mis tagavad ohutu laadimise ja kaitsevad teie seadet võimalike elektriliste probleemide eest. See on ideaalne valik kõigile, kes soovivad oma Suunto 7 nutikella laadida kiiresti, tõhusalt ja turvaliselt.

Tehnilised andmed:

  • EAN kood: 6417084505736
  • Ühilduvus: Suunto 7 nutikell
  • Ühendus: Magnetiline
  • Materjal: Vastupidavad ja kvaliteetsed materjalid
  • Kaabli pikkus: Standardne
  • Ohutusfunktsioonid: Ülekoormuskaitse, lühisekaitse
  • Värv: Must
  • Kaal: Kerge ja kompaktne

Izmēri un svars

Bruto svars
0.06 kg
Iepakojuma platums
0.06 cm
Iepakojuma augstums
0.02 cm
Iepakojuma garums
0.18 cm

Produktu kodi

EAN
6417084505736
2220006106317
Ražotāja kods
SS050548000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt