Tether Tools Rock Solid Master Side Arm

35,99 €

Pamatinformācija

Kivikindel küljealus on loodud turvaliselt kinnitama Tether Table Aero, valgustid, kaamerad ja muu varustuse. Küljealus on ideaalne pikendus, mida kasutada koos statiivide ja muu kinnitustehnikaga. Üks ots on mitte-pöörlev kuuskantpea, et lukustuda M

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Kivikindel küljealus on loodud turvaliselt kinnitama Tether Table Aero, valgustid, kaamerad ja muu varustuse. Küljealus on ideaalne pikendus, mida kasutada koos statiivide ja muu kinnitustehnikaga. Üks ots on mitte-pöörlev kuuskantpea, et lukustuda Master klambritesse. Teine ots toetab Rock Solid Dual 5/8 (16mm) Baby Studi (kaasas). Rock Solid Dual 5/8 (16mm) Baby Studil on mõlemal küljel Baby 5/8 (16mm) stud ja ühel otsal 1/4-20 meeskeere ning teisel otsal 3/8-16 keere. Kogu terasest konstruktsioon, mõlemad ümarad studid sobivad igasse 5/8 (16mm) Baby vastuvõtjasse. Kivikindla küljealusel on kasutatav pikkus 17,8 cm, kandevõime 16 kg ja see on valmistatud kergest kosmosetööstuse alumiiniumist. Märkus: Ei sisalda Rock Solid Master Clampi. Toote spetsifikatsioonid Maksimaalne koormus - 16 kg Käe pikkus - 17,8 cm Baby stud adapteril on mees 1/4-20, 3/8 ja baby stud Mittepeegeldav must viimistlus Komplektis Üks (1) Rock Solid küljealus Üks (1) Rock Solid Dual 5/8 (16mm) Baby Stud Tether Tools esimene toode, mis tutvustati 2008. aastal, Tether Table Aero, omab pikaajalist ja rikkalikku ajalugu. Loodud vajadusest fotograafidel olla professionaalne, turvaline tööjaam pildistades väljas või stuudios, pakub Tether Table Aero stabiilset kaasaskantavat ühendamisplatvormi. Sellest ajast peale on Tether Tools töötanud selle nimel, et kavandada ja toota tööriistu, mis laiendavad fotograafide, videograafide ja loovisikute võimalusi kõigis valdkondades. See on põhjus, miks nad siin on, see on nende äritegevuse süda. Tether Tools tooteid kasutavad loojad üle maailma olulise osana oma töövoost ja ohutusest võtteplatsil.

Produktu kodi

EAN
818307013728
Ražotāja kods
RS611

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt