Manfrotto 175F Spring Clamp with Hotshoe

120,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 3,62 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Manfrotto Universal Clamp, Hotshoe. Maksimaalne haarde laius ? 40mm. Klambril on väike kaldenurk, millel on välklambi kinga süsteemikaamera välklambi jaoks. 175F-2 Manfrotto Cold Shoe Spring Clamp on mitmekülgne kerge klamber, mis võimaldab kasutajal

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Manfrotto Universal Clamp, Hotshoe. Maksimaalne haarde laius ? 40mm. Klambril on väike kaldenurk, millel on välklambi kinga süsteemikaamera välklambi jaoks. 175F-2 Manfrotto Cold Shoe Spring Clamp on mitmekülgne kerge klamber, mis võimaldab kasutajal ohutult ja kindlalt paigutada olulisi tarvikuid kaamerast eemal asuvatesse kohtadesse, mis ei oleks alati võimalik traditsioonilise toetuslahenduse, nagu valgustusseadme statiivi kasutamisega. Klambril on mitu kasulikku kinnituspunkti, mis võimaldavad kasutajal kinnitada olulisi kergeid tarvikuid, nagu Speedlite välklamp, väike LED-paneel või helimikrofon.
Mitmekülgne kerge klamber mitme kinnitamisvõimalusega
Innovatiivne kinga kinnitus kergekaalulistele tarvikutele
Mitme asendi kuulpea täpseks paigutamiseks
Tugev vedrumehhanism kuni 2 kg koormusega
Vastupidavad kummikäepidemed tagavad kindla haarde erinevatel pindadel

Klambril, mis kaalub ainult 350 g, on äärmiselt tugev vedrumehhanism, mis tagab kindla haarde erinevatel pindadel või objektidel, kandes kuni 2 kg koormust. Klambri lõuad laienevad, et mahutada maksimaalne läbimõõt 40 mm, võimaldades selle hõlpsasti kinnitada postile, riiulile, tooli seljatoele või isegi puuoksale, et nimetada vaid mõnda paljudest võimalustest. Vedrumehhanismi lõualuude sees on mitu vastupidavat kõva kummist tappi, mis tagavad täiendava haarde, eriti ebatasastele pindadele.
Klambrile on kinnitatud usaldusväärne mitme asendi Manfrotto keskmine kuulpea, millel on täielik panoraam- ja kaldenurk. Kui klamber on kinnitatud valitud pinnale, võimaldab kuulpea üks lukustusnupp kasutajal tarvikut täpselt soovitud nurga all paigutada ja lihtsa keeramisega lukustada selle kindlalt paika. Kuulpea peal on Manfrotto kõrgelt hinnatud kinga kinnituse mehhanism. See ainulaadne kinnitus võimaldab kasutajal hõlpsalt ja turvaliselt kinnitada valitud tarviku kuulpeale. Lihtsalt keerake rõngas lahti, et kingas avaneda, libistage tarvik sisse ja pingutage rõngas, et see kindlalt kuulpeale lukustuks.
Lisaks kuulpeale on klambril ka 5/8-tolline (16 mm) pesa ja 5/8-tolline (16 mm) spigot koos 3/8-tollise emane keermega, mis võimaldab lisatarviku kinnitamist või klambri kinnitamist valgustusseadme statiivile või toetusvarrele. See äärmiselt mitmekülgne klamber suudab kindlasti püüda tänapäeva loovate kujutajate kujutlusvõimet. Selle kompaktne vorm, kiire seadistusaeg ja nutikas disain muudavad oluliste tarvikute paigutamise väljaspool kaamerat asuvatesse kohtadesse lihtsamaks kui kunagi varem, olgu see siis kõrgel, maapinnal, silma alt peidetud või piiratud ruumides, avades terve hulga loovaid võimalusi.
Oluline tarvik, mis peaks olema osa igast kujutajate kottidest.

Manfrotto asub Põhja-Itaalias Cassolas, kus disainitakse, toodetakse ja turustatakse laias valikus kaamera- ja valgustusseadmete tugiinventari professionaalsetele fotograafidele, filmitegijatele, teatritele, elava meelelahutuse ja videotele. Tootevalikusse kuuluvad lai valik kaamerastatiive ja pead, valgustusseadmeid ja tarvikuid.

Produktu kodi

EAN
8024221710519
Ražotāja kods
682352

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt