SIRUI MONOPOD SVM-165 RAPID SYSTEM

264,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 9,03 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

One-Step Height Adjustment Modular Monopod with feet. Just rotate the twist lock to fast extend or retract this monopod, which makes it convenient and easy to operate.
Kiire üheastmeline kõrguse reguleerimine! SIRUI patenteeritud Rapid süsteem on siin kasutusel, et säästa teie aega ja energiat. Saate lihtsalt keerata keerulukku, et kiiresti pikendada või lühendada seda monopoodi, mis teeb selle kasutamise mugavaks ja lihtsaks. Tänu sellele leiutisele ei jää te kiiresti liikuvate võtete ajal maha ühestki suurepärasest stseenist. Ergonoomilise disainiga keerulukul on kummipadi, mis võimaldab teil seda lukku pingutada või lahti keerata vähese pingutusega. See paindlik monopood toimib hästi kiiresti liikuvates olukordades. Kerge süsinikkiud on lisatud selle monopoodi kaalu vähendamiseks veelgi, mis on ideaalne jooksmise ja tulistamise jaoks. Must süsinikkiud ja metallhall välimus sulanduvad hämaras taustal märkamatult, vältides modellide liigset tähelepanu. Kinnitusplaat, monopoodi jalg ja statiivi alus saab eraldada ja vabalt kombineerida monopoodiks, monopoodiks jalgadega või lauastatiiviks. See on mitmekülgne tööriist, mis täidab mitmeid eesmärke: Monopood / Monopood jalgadega Sobib igapäevaseks pildistamiseks, drooni pildistamise simuleerimiseks või olukordadeks, kus statiivid ei sobi. Koos pikendusvardaga (müüakse eraldi) Sobib väga liikuvate olukordade, teleobjektiivide kaalujaotuse ja reisipildistamise jaoks. Lauastatiiv Sobib madala nurga all pildistamiseks, lauapildistamiseks, lähivõtete ja käeshoitava vlogi pildistamiseks. Kiire seadistamine ja lahti võtmine Automaatne lukustamine Tõmmake hall osa ainult üks kord alla, et lukust lahti saada ja monopoodi adapter vabastada. Isegi kui adapterile on paigaldatud raske varustus, on selle kiire ja turvaline paigaldamine ilma hoolikalt joondamata. Ja saate varustust mõlema käega hoida, et paigaldada. Valikuline pikendusvars SVM145 maksimaalne kõrgus on 145 cm ja SVM165 maksimaalne kõrgus on 165 cm. Ja kui monopood pole mõnes olukorras piisavalt kõrge, saab valikulise SVM-E pikendusvarre (müüakse eraldi) lisada, et suurendada selle monopoodi kõrgust 30 cm võrra, mis on ideaalne kõrgemate piltide või kaamera kraana simuleerimiseks. Lisaks töötab see pikendusvars hästi Rapid süsteemiga. Pikendusvars sobib ka lauastatiiviga! Tugev ja vastupidav See monopood on läbinud põhjalikud testid, näiteks töötemperatuur -30 °C kuni 70 °C, 48-tunnine soolapritsi korrosioonikatse ja 72-tunnine transpordikatse, rõhukatse jne. Sirui SVM monopood teeb head tööd, seega on see teie parim partner isegi karmides tingimustes. Soovitatav maksimaalne koormusvõime: 5 kg Alumisel osal (lauastatiiv) on kuulpea, millel on 36° kalle kõigis suundades, mis annab teile palju paindlikkust. Kokkupandavad metallist naelad on mõeldud erinevate pildistamisvajaduste rahuldamiseks. Kaasas on kandekott.

Produktu kodi

EAN
6952060059495

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt