3 Legged Thing Punks Taylor 2.0 Monopod Kit w/DOCZ2 Foot Stabilizer & AH Trinity Darkness/Matte Blac

209,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 7,16 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Taylor Super Kit 3 Legged Thing Punks Taylor 2.0 monopoodikomplekt koos DOCZ2 jala stabilisaatori ja AH Trinity Darkness/Matte Black peaga on uskumatult võimekas ja reisijasõbralik monopood, mis on võrdselt kasulik nii spordi- kui ka loodusefotograa

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Taylor Super Kit 3 Legged Thing Punks Taylor 2.0 monopoodikomplekt koos DOCZ2 jala stabilisaatori ja AH Trinity Darkness/Matte Black peaga on uskumatult võimekas ja reisijasõbralik monopood, mis on võrdselt kasulik nii spordi- kui ka loodusefotograafia ja videograafia jaoks. Sellel on 5 sektsiooni, mis võimaldavad seda transportimiseks kompaktselt kokku voltida, kuid samas pikendada kasutuskõrguseni. Punks 2.0 jala lukud on varustatud nii kummipatjade kui ka sakiliste pindadega, et tagada suurepärane haarduvus ja hoob, kui lukke pingutatakse, luues jäiga monopoodi, mis suudab kanda kuni 30 kg kaameravarustust. Olulisemad omadused - Uskumatu 44:1 kandevõime ja kaalu suhe - Maksimaalne kõrgus 1,58 m - Eemaldatavad kummijalad - SuperKit koos AirHed Trinity videopeaga Taylor 2.0 on valmistatud lennundusklassi magneesiumisulamist, olles nii kerge kui ka tugev. Sellel on vedruga topeltkinnituspolt ülaosas (3/8" 16"), millele saab kinnitada kuulpea, mis tõmbub tagasi, et paljastada ¼" 20 keere kaamera otseseks kinnitamiseks. Taylor 2.0 komplektis on Docz jala stabilisaator ja SuperKit koos Docz jala stabilisaatori ja AirHed Trinity multifunktsionaalse panoraam- ja kallutusvideopeaga. - Maksimaalne kõrgus koos Docz2 ja AirHediga: 1,71 m - Maksimaalne kõrgus koos Docz2 ilma AirHedita: 1,63 m - Minimaalne kõrgus koos Docz2 ja AirHediga: 57 cm - Minimaalne kõrgus koos Docz2 ilma AirHedita: 49,4 cm - Kokkupandud pikkus koos Docz2 ja AirHediga: 57 cm - Kokkupandud pikkus koos Docz2 ilma AirHedita: 48,9 cm - Maksimaalne kandevõime: 5 kg - Varustuse kaal (Docz): 1,2 kg - Komplekti kaal (Docz2 + AirHed): 1,55 kg - Monopoodi materjal: süsinikkiud - Jala sektsioonid: 5 - Jala lukutüüp: keeratavad lukud - Jala torude läbimõõdud: 29, 26, 23, 20 mm - Jala keere: 1/4" 20 & 3/8" 16 - Kummijalg - Kinnitus: topeltkeere 1/4" 20 & 3/8" 16 (vedruga kinnitatud) - 5-aastane garantii 3 Legged Thing Punks Taylor 2.0 monopoodikomplekt - TOOLZ multitööriist mündipudeli avaja, 4 mm kuuskantvõti, 3 mm, 2,5 mm kuuskantvõti, pudeliavaja, karabiin - DOCZ jala stabilisaator monopoodidele - AirHed Trinity multifunktsionaalne kallutusvideopea

Produktu kodi

EAN
5060244887282
Ražotāja kods
D277281

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt