Elinchrom Deflector Set

35,99 €

Pamatinformācija

Elinchromi hajuti komplekt. Elinchrom on ainus süsteem, millel on keskne vihmavarju kinnitus, mis on oluline, kui kasutatakse hajutikomplekti koos reflektorite või Rotalux pehmete kastidega. Tarvikud, mis võivad kõrvaldada, pehmendada ja toonida tera
Elinchromi hajuti komplekt. Elinchrom on ainus süsteem, millel on keskne vihmavarju kinnitus, mis on oluline, kui kasutatakse hajutikomplekti koos reflektorite või Rotalux pehmete kastidega. Tarvikud, mis võivad kõrvaldada, pehmendada ja toonida teravaid varjude servi. Väga efektiivne Rotalux pehmete kastidega. Komplekt sisaldab nelja erinevat hajutit; kuldne, hõbedane, hägune ja läbipaistev läbimõõduga 14 cm.
Täiustatud valguse juhtimine
Ühilduvus Elinchromi modifikaatoritega
Lihtne paigaldus ja kasutamine
Kompaktne ja kaasaskantav

Elinchromi hajutikomplekt on innovaatiline tarvik, mis on loodud Elinchromi stuudiovalgustuse seadmete mitmekülgsuse ja loovate võimaluste suurendamiseks. See komplekt on eriti väärtuslik professionaalsetele fotograafidele, kes soovivad oma piltide valguse kvaliteeti täiustada ja kontrollida. Siin on Elinchromi hajutikomplekti peamised omadused ja eelised:
Erinevad hajutid
Komplekt sisaldab erinevat tüüpi hajuteid - kuldne, hõbedane, läbipaistev ja hägune - igaühel neist on ainulaadne mõju valguse väljundile. See mitmekesisus võimaldab fotograafidel eksperimenteerida erinevate valgusefektide ja meeleoludega.
Täiustatud valguse juhtimine
Iga hajuti muudab valguse kvaliteeti erineval viisil. Kuldne hajuti soojendab valgust, luues päikese käes suudeldud ilme. Hõbedane hajuti suurendab kontrasti ja esiletõstmisi, läbipaistev hajuti pehmendab ja ühtlustab valgust ning hägune hajuti jahutab ja hajutab valgust veidi.
Ühilduvus Elinchromi modifikaatoritega
Need hajutid on mõeldud kasutamiseks Elinchromi valgusmodifikaatoritega ning need on ühilduvad sügavate vihmavarjude, pehmete kastide ja ilutaldrikutega. See ühilduvus tagab sujuva integreerimise professionaalsesse fotograafia töövoogu.
Lihtne paigaldus ja kasutamine
Hajutid on lihtsad paigaldada ja vahetada, mis teeb neist mugavad kiire tempoga pildistamiskeskkondades. See kasutusmugavus on oluline professionaalidele, kes peavad kiiresti kohanduma erinevate valgustingimustega.
Vastupidavus ja kvaliteet
Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, need hajutid on vastupidavad ja usaldusväärsed, tagades, et need suudavad vastu pidada professionaalse kasutamise raskustele.
Loov paindlikkus
Valguse hajumise ja värvi muutmise kaudu avavad need hajutid loovate võimaluste maailma, võimaldades fotograafidel saavutada laia valikut visuaalseid efekte ja stiile.
Kompaktne ja kaasaskantav
Komplekt on kerge ja kompaktne, mis muudab selle transportimise lihtsaks ja ideaalseks väljas pildistamiseks.
Kokkuvõttes on Elinchromi hajutikomplekt väärtuslik tööriist professionaalsetele fotograafidele, kes soovivad laiendada oma loovaid võimalusi ja omada täpset kontrolli oma valgustuse üle. Olgu see siis stuudios või väljas, see komplekt pakub paindlikkust ja kvaliteeti, mis on vajalik kõrgetasemelise fototöö jaoks.
Hajutikomplekt sisaldab:
4x hajuti 14 cm (hõbedane, kuldne, läbipaistev, hägune)
2x hajutitoru

Hajutikomplekti omadused:
Kuldne, hõbedane, läbipaistev ja hägune hajutid
Varjude ja värvide muutmine
Unikaalne Elinchromi välklambi keskse vihmavarju kinnitus
Saab kasutada Rotalux pehmete kastide ja peaaegu kõigi metallpeegelditega


Elinchrom on Šveitsi stuudiovalgustuse tootja, kes on kuulus oma pideva innovatsiooni ja juhtpositsiooni poolest nii kaasaskantava kui ka stuudio fotograafilise valgustuse seadmete valdkonnas. Alates 1962. aastast on Elinchrom jätkuvalt arendanud ja uuendanud välklambi valgustust, läbimurdelisi tooteid. Elinchromi stuudio- ja kaasaskantavad valgustuslahendused on saadaval nii professionaalidele kui ka neile, kes alustavad välklambi fotograafiaga.

Produktu kodi

EAN
7630006307099
Ražotāja kods
26310

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt