Linkstar Strobist Set with Umbrella UK-84T

34,99 €

Pamatinformācija

Linkstar UK-84T Strobist Set with Umbrella võimaldab teil muuta oma kiirvälku stuudiovälguks. UK-84T sobib portreefotograafiaks või väikeste objektide fotograafiaks nii stuudios kui ka välitingimustes. UK-84T-ga kaasas olev valgustatud statiiv on ke
Linkstar UK-84T Strobist Set with Umbrella võimaldab teil muuta oma kiirvälku stuudiovälguks. UK-84T sobib portreefotograafiaks või väikeste objektide fotograafiaks nii stuudios kui ka välitingimustes. UK-84T-ga kaasas olev valgustatud statiiv on kerge, kuid tugev ja selle maksimaalne kõrgus on 2 meetrit. Lisaks on UK-84T varustatud hajutava vihmavarju, kandekotiga ja CLD-10 kallutatava kinnitusega. Linkstar UK-84T Strobist Seti tehnilised andmed Valikulise Linkstar HS-15 kuumjalaga saate oma kiirvälgu kinnitada UK-84T-le. Kõik kiirvälkud, välja arvatud Sony ja Minolta kiirvälkud, on ühilduvad HS-15 kuumjalaga. Sony ja Minolta kiirvälkude jaoks saab osta valikulise kuumjalaga adapteri. Pixel TF-324 leiate valikuliste tarvikute vahekaardilt allpool. 1 x PUR-84T vihmavari; 1 x I-2001 valgustatud statiiv (82-200 cm); 1 x SA-TB1 kallutatav kinnitus; 1 x BH-4M8M spigot; 1 x G-006 kandekott

Produktu kodi

EAN
8718127050960

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt