RC remote control car 1_14 Double Eagle (red) Land Rover Defender E362-003

Pamatinformācija

RC kaugjuhitav auto 1:14 Double Eagle Land Rover Defender E362-003. Avasta uus lõbususe mõõde Double Eagle'i kaugjuhitava Land Rover Defenderiga. See 1:14 mõõtkavaga mudel on realistliku disaini ja vastupidavuse kvintessents, mõeldud üle 8-aastastele

Prece ir arhivēta

RC kaugjuhitav auto 1:14 Double Eagle Land Rover Defender E362-003.

Avasta uus lõbususe mõõde Double Eagle'i kaugjuhitava Land Rover Defenderiga. See 1:14 mõõtkavaga mudel on realistliku disaini ja vastupidavuse kvintessents, mõeldud üle 8-aastastele lastele ja täiskasvanutele, kes otsivad põnevaid seiklusi. Varustatud võimsa veo- ja kaugjuhtimissüsteemiga, pakub see sulle unustamatut kogemust! Double Eagle'i tooted on sertifitseeritud vastavalt rahvusvahelistele ohutusstandarditele.

Valitse maastikku

Land Rover Defenderiga vallutad metsikuse lihtsusega! Suurte, rasketöödeks mõeldud maastikurehvide ja nelja iseseisva ratta vedrustussüsteemiga varustatud Defender pakub erakordset stabiilsust ja võimekust takistuste ületamiseks. Kvaliteetsed kummirehvid ja kokkupõrkekindel šassii tagavad suurepärase haarduvuse, mis tagab mitte ainult ohutuse, vaid ka täieliku kontrolli dünaamilise sõidu ajal.

Võimas veo

Selle mudeli kapoti all on võimas mootor, mida toidab 7,4V/500mAh aku, pakkudes pikaks ajaks lõbu ja vajalikku jõudu. Tõhus elektrimootor mitte ainult ei vii autot muljetavaldava 6,5 km/h kiiruseni, vaid tagab ka tugeva ja stabiilse kiirenduse, mis on vajalik järskudel tõusudel ja väljakutset pakkuvatel maastikel.

Autentsed detailid

Defenderi mudel on ametlikult litsentseeritud Land Roveri poolt. See on loodud tähelepanu pöörates igale detailile, muutes selle täiuslikuks originaali reprodutseerimiseks. Sellele on paigaldatud LED-tuled, mis lisavad õhtustel sõitudel realismi. Iga detail, täpselt reprodutseeritud kere kuni silmatorkavate esituledega, eristab seda sõidukit teistest ja rõhutab eristuvat maastikustiili.

Intuitiivne juhtimine

Mudeli juhtimine on lihtne ja intuitiivne tänu ergonoomilisele 2,4 GHz juhtpuldile, mis võimaldab teil mängida mitme sõidukiga samaaegselt, ilma igasuguse segamiseta kuni 25 meetri kaugusel. Analoogid täpseks sõiduki juhtimiseks annavad teile sujuva ja kiire reageerimise kindluse, samal ajal kui LED-indikaator hoiab teid kursis ühendusega mudeliga.

Komplektis

Land Rover Defender RC auto

Kaugjuhtimispult

7,4V/500mAh taaslaetav aku

USB laadimiskaabel

Tootja: Double Eagle
Tootekood E362-003
Nimi RC Land Rover Defender kaugjuhitav auto
Vanus 8+
Maksimaalne kiirus ≥6,5 km/h
Sõiduki aku 7,4 V 500 mAh
Patareid kaugjuhtimispuldile 1,5V AA x 2 (ei ole kaasas)
Sõiduki suurus 37,3 × 18,4 × 18,1 cm
Pakendi mõõtmed 48,9 × 23,7 × 25,0 cm
Raadiojuhtimisulatus ~25 m

Izmēri un svars

Bruto svars
1.76 kg
Iepakojuma platums
23.7 cm
Iepakojuma augstums
25 cm
Iepakojuma garums
48.9 cm

Produktu kodi

EAN
6948061926393
Ražotāja kods
E362-003

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt