Panasonic LS500, 32'', HD, LCD, Android TV, jalad äärtes, must - Teler

Pamatinformācija

Näe kõike. Taju kõike. Vaadake, mida tahate ja millal tahate oma koduses mugavuses. Android TV™-i puhul on juurdepääs populaarsetele telesaadetele, filmidele ja mängudele väga lihtne. Kogege parimat sisu teenustest Netflix (tasuline), Prime Video (ta

Prece ir arhivēta

Näe kõike. Taju kõike.
Vaadake, mida tahate ja millal tahate oma koduses mugavuses. Android TV™-i puhul on juurdepääs populaarsetele telesaadetele, filmidele ja mängudele väga lihtne. Kogege parimat sisu teenustest Netflix (tasuline), Prime Video (tasuline) jt kaunites värvides ja 4K detailsusega just nii, nagu režissöörid seda soovisid.

Saage oma telerist rohkem
Muutke oma meelelahutuselamus Android TV-ga lihtsamaks. Avastage ühest kohast üle 400 000-le filmi ja saate. Laske Google'il juhtida telerit enda häälega.

Vaadake, mida armastate, ja juhtige oma häälega
Veelgi rohkem võimalusi telerit häälega juhtida. Vajutage puldil Google'i assistendi nuppu, et otsida kiirelt enam kui 400 000 filmi ja saate seast, saada oma meeleolule vastavaid soovitusi, juhtida koduseid nutiseadmeid jpm.

Pange oma väike ekraan suurele ekraanile
Lülituge oma telefonilt, tahvelseadmelt või sülearvutilt hetkega telerile. Chromecast built-in™ abil saate edastada kõik oma lemmikfilmid, -saated, -rakendused, -mängud jpm otse teleekraanile.

Edastage oma lemmik Netflixi sarju
Kas teadsite, et teil on võimalik Netflixi filme ja saateid lihtsalt oma nutitelefonist Panasonicu telerisse edastada? Selleks ühendage mõlemad seadmed Wi-Fi-võrku, puudutage edastusikooni ja oletegi valmis. Miks mitte proovida seda sarjaga Stranger Things?

Kogege liikmist erksates värvides
Meie Bright Panelid tagavad, et olenemata valgustustingimustest kuvatakse tegevus ekraanile just selliselt, nagu režissöör seda soovis. Panasonic suudab LCD-tehnoloogiat kasutades tagada hämmastavalt erksa ja terava visuaalse kvaliteedi, mis toimib laitmatult igas ruumis.

Toob loomulikud värvid teleekraanile
HD Colour Engine on spetsiaalne pilditöötlusprotsessor, mis toob teleriekraanile loomulikud värvid. Hingemattev sisu telesaates, filmides ja mängudes äratatakse ellu, et saaksite neid veelgi enam nautida.

Suurel ekraanil meelelahutus koos võrdväärse heliga
Ringheli – avage heliareen, et muuta helirada sama kaasahaaravaks, nagu suurel ekraanil toimuv tegevus. Heli aitab haarata teid ekraanil toimuvasse ja panna end tundma osana loost.

Rohkem kuulamisvõimalusi läbi lihtsalt ühenduva Bluetooth®-i
Bluetooth® Audio Linki abil saate teleri hõlpsalt juhtmeta kõlari või kõrvaklappidega ühendada, mis annab teile veel rohkem kuulamisvalikuid. Samuti võimaldab see teil esitada telefonist ja teistest seadmetest muusikat läbi teleri kõlarite.


Tootja Panasonic
Ekraani resolutsioon 1366x768 HD
Operatsioonisüsteem Android TV
HDMI 2 tk
Ekraani tehnoloogia LCD
Pildiparanduse süsteemid HD Colour Engine
WiFi Jah
Ekraani diagonaal 32" / 81 cm
VESA kinnituse suurus 100 x 100
Kõrvaklappide väljund Jah
Smart TV Jah
Energiaklass F
HbbTV Jah
Netflix Jah
Voogedastamise formaat Chromecast
Ekraani peegeldamine Jah
Apple TV Jah
Bluetooth heli Jah
HDR energiaklass G
Energiamääruse number 2019/2013
Mudeli identifikaator TX-32LS500E
Disney+ Jah

Displejs

Ekrāna izmērs
32"
81 cm
Displeja tips
LCD

Programmatūra

SmartTV
Operētājsistēma
Android TV
SmartTV lietotnes
Netflix

Tūneris

HbbTV
Yes

Interfeisi

HDMI
2 × HDMI
Skaņa
Jah
Bezvadu

Audio

Audio sistēma
Bluetooth Surround

Citi

VESA
100 × 100

Barošana

ES energoefektivitātes marķējums
F
G

Produktu kodi

EAN
5025232928538
Ražotāja kods
TX-32LS500E

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt