High peak tent Monodome XL 4P - 10310

64,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,94 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

High Peak Monodome XL 4P - Telk seiklejatele High Peak Monodome XL 4P - 10310 (EAN: 4001690103107) on suurepärane valik neile, kes otsivad ruumikat ja vastupidavat telki oma seiklusteks. S
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

High Peak Monodome XL 4P - Telk seiklejatele

High Peak Monodome XL 4P - 10310 (EAN: 4001690103107) on suurepärane valik neile, kes otsivad ruumikat ja vastupidavat telki oma seiklusteks. See nelja inimese telk pakub mugavat peavarju nii peredele, sõpruskondadele kui ka soolo-seiklejatele, kes hindavad avarust.

Monodome XL 4P on disainitud praktilisust ja mugavust silmas pidades. Telgi kiire ja lihtne ülespanek teeb selle ideaalseks valikuks nii algajatele kui ka kogenud matkajatele. Avar siseruum pakub piisavalt ruumi mugavaks ööbimiseks ja varustuse hoiustamiseks. Telgi veekindel materjal ja teibitud õmblused hoiavad teid kuivana ka ebasoodsates ilmastikutingimustes.

Lisaks praktilisusele on Monodome XL 4P ka mugav. Telgis on hea ventilatsioon, mis tagab meeldiva temperatuuri ka soojemate ilmadega. Sissepääsu ees asuv varikatus pakub lisavarju päikese eest ja kaitset vihma eest telki sisenedes ja väljudes. See on ideaalne koht jalanõude ja muu varustuse hoiustamiseks.

High Peak Monodome XL 4P - 10310 on suurepärane valik neile, kes otsivad usaldusväärset, vastupidavat ja mugavat telki oma seiklusteks looduses.

Tehnilised andmed:

  • Istekohti: 4
  • EAN kood: 4001690103107
  • Tootja: High Peak
  • Mudel: Monodome XL 4P
  • Tootekood: 10310

Izmēri un svars

Bruto svars
1 kg

Produktu kodi

EAN
4001690103107
Ražotāja kods
10310

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 12-17 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt