POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK

Pamatinformācija

POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK See stiilne ja praktiline POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK prügikast on ideaalne lisa igasse vannituppa. Selle kompaktne 3-liitrine maht on piisavalt väike,

Prece ir arhivēta

Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK

See stiilne ja praktiline POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK prügikast on ideaalne lisa igasse vannituppa. Selle kompaktne 3-liitrine maht on piisavalt väike, et see diskreetselt nurka mahuks, kuid samas piisavalt suur, et mahutada igapäevaseid jäätmeid.

Matte must viimistlus lisab teie vannitoa interjöörile elegantsi ja ajatut hõngu. Jalapedaal võimaldab hõlpsat ja hügieenilist avamist, ilma et peaksite käsi määrima. See teeb prügikasti kasutamise eriti mugavaks ja sanitaarseks.

POTTY PEDAL BIN 3 LT MATT BLACK on valmistatud vastupidavast ja kergesti puhastatavast materjalist, mis tagab pikaajalise kasutuse. See prügikast on suurepärane valik kõigile, kes otsivad stiilset ja praktilist lahendust oma vannitoa jaoks.

Tehnilised andmed:

  • EAN kood: 8003341112274
  • Maht: 3 liitrit
  • Värvus: Matt must
  • Materjal: Teave puudub
  • Mõõtmed: Teave puudub
  • Kaal: Teave puudub
  • Muud omadused: Jalapedaal

Izmēri un svars

Bruto svars
0.88 kg
Iepakojuma platums
23 cm
Iepakojuma augstums
28 cm
Iepakojuma garums
17.5 cm

Produktu kodi

EAN
8003341112274
Ražotāja kods
000032091400000

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt