SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE

9,99 €

Pamatinformācija

SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE on stiilne ja praktiline prügikast, mis sobib ideaalselt igasse kodusse või kontorisse. Selle elegantne valge värv ja kaasaegne di
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE

SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE on stiilne ja praktiline prügikast, mis sobib ideaalselt igasse kodusse või kontorisse. Selle elegantne valge värv ja kaasaegne disain muudavad selle sobivaks igasuguse sisekujundusega, pakkudes samal ajal funktsionaalsust ja mugavust. Prügikast on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis tagavad selle vastupidavuse ja pikaealisuse. Tänu oma kompaktsele suurusele mahub see hõlpsasti väiksematesse ruumidesse, olles samas piisavalt mahukas, et rahuldada igapäevaseid vajadusi.

SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE on varustatud praktilise kaanega, mis aitab hoida ebameeldivad lõhnad prügikasti sees ja tagab hügieenilisuse. Kaanel on mugav käepide, mis võimaldab selle hõlpsat avamist ja sulgemist. Prügikasti siledad pinnad muudavad selle puhastamise lihtsaks ja kiireks, aidates hoida teie kodu või kontor puhtana ja korras.

See prügikast on ideaalne valik neile, kes hindavad nii esteetikat kui ka funktsionaalsust. Selle 8-liitrine mahutavus on piisav igapäevaseks kasutamiseks, olgu see siis köögis, vannitoas, kontoris või mujal. SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE on loodud vastama teie vajadustele, pakkudes samal ajal stiilset ja kaasaegset lahendust prügimajandusele.

Lisaks on see prügikast keskkonnasõbralik, kuna see on valmistatud taaskasutatavatest materjalidest. See on suurepärane valik neile, kes soovivad vähendada oma ökoloogilist jalajälge ja panustada keskkonna säästmisse.

Tehnilised andmed:

  • Tootenimi: SEVENTY WASTE BIN 8 LT WHITE
  • EAN kood: 8003341113677
  • Värv: Valge
  • Mahutavus: 8 liitrit
  • Mõõtmed: (täpsed mõõtmed puuduvad)
  • Materjal: Kvaliteetne plastik
  • Kaanega: Jah
  • Käepide: Jah, kaanel
  • Kasutuskoht: Köök, vannituba, kontor, elutuba jne.
  • Keskkonnasõbralik: Jah, valmistatud taaskasutatavatest materjalidest

Izmēri un svars

Bruto svars
0.49 kg
Iepakojuma platums
20 cm
Iepakojuma augstums
24.6 cm
Iepakojuma garums
20 cm

Produktu kodi

EAN
8003341113677
Ražotāja kods
000063092200900

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt