SPONGE FOR SCRUB SCRUB MOMMY PINK

3,99 €

Pamatinformācija

SCRUB MOMMY PINK svamm Tutvustame SCRUB MOMMY PINK svammi – teie uut parimat sõpra köögis ja vannitoas! See revolutsiooniline puhastusvahend ühendab endas ainulaadse FlexTexture materjali,
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

SCRUB MOMMY PINK svamm

Tutvustame SCRUB MOMMY PINK svammi – teie uut parimat sõpra köögis ja vannitoas! See revolutsiooniline puhastusvahend ühendab endas ainulaadse FlexTexture materjali, mis on piisavalt tugev, et eemaldada ka kõige kangekaelsemat mustust, kuid samas piisavalt õrn, et mitte kriimustada teie õrnu pindu.

SCRUB MOMMY PINK svammi eristab teistest tema ainulaadne kahepoolne disain. Pehme roosa külg sobib suurepäraselt kergemate tööde jaoks, nagu nõude pesemine ja pindade puhastamine, samas kui tugevam kollane külg on ideaalne kangekaelse mustuse, rasvaplekkide ja toidujääkide eemaldamiseks.

See vastupidav svamm on loodud kestma. See kuivab kiiresti, mis aitab vältida bakterite kasvu, ja on ka nõudepesumasinas pestav, mis teeb selle puhastamise imelihtsaks.

SCRUB MOMMY PINK svammi omadused:

  • Valmistatud ainulaadsest FlexTexture materjalist
  • Kahepoolne disain: pehme roosa külg ja tugev kollane külg
  • Eemaldab tõhusalt mustuse, rasva ja toidujäägid
  • Õrn õrnadele pindadele
  • Kuivab kiiresti
  • Nõudepesumasinas pestav

Tehnilised andmed

  • Värvus: Roosa ja kollane
  • EAN kood: 5060481022040

Izmēri un svars

Bruto svars
0.04 kg
Iepakojuma platums
4 cm
Iepakojuma augstums
15 cm
Iepakojuma garums
10.5 cm

Produktu kodi

EAN
5060481022040
Ražotāja kods
5060481022040

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt