Pojemnik z pokrywą PlastTeam ProBox Recycle QR 53L czarny

18,99 €

Pamatinformācija

ProBox Recycle'i kaudu toome turule uue valiku seitsmest kvaliteetsest hoiukastist, mis on valmistatud 100% taaskasutatud plastist. See kollektsioon täiendab uut ProBoxi kollektsiooni ja on mitte ainult 100% taaskasutatud materjalist, vaid ka sama kõrge kvaliteediga.
Kastide mahutavus jääb vahemikku 14 kuni 70 liitrit, mis teeb ProBox RECYCLE kasti sobivaks erinevateks hoiuvajadusteks. Kõiki kaste saab virnastada, mis võimaldab optimaalset hoiuruumi kasutamist, ning kaane süvendid ja sooned takistavad nende libisemist üksteise peal.
Taaskasutatud kollektsioon on loodud funktsionaalsust ja lihtsat Skandinaavia disaini silmas pidades ning on täiesti must, tänu plastide sorteerimise ja lihvimise protsessile.


Iga ProBoxi konteiner on saadaval valge sildiga, millel on unikaalne QR-kood, mis võimaldab kodust hoiuruumi organiseerida nutitelefoni rakenduse BoxPointer abil. BoxPointer on tasuta allalaaditav App Store'ist ja Google Play'st.


Spetsifikatsioon
-Mõõdud: 510 x L:390 x K:435 mm
-Värv: must
-Mahutavus: 53l
-Materjal: PP
-Tootekood: 2780


Komplekt sisaldab
-PlastTeam ProBox Recycle QR 53L hoiukast kaanega
-Ostutõend


Omadused
-Kõiki kaste saab virnastada
-Taaskasutatud kollektsioon on loodud funktsionaalsust silmas pidades
-Kastide mahutavus jääb vahemikku 14 kuni 70 liitrit


Produktu kodi

EAN
5707672727291

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt