Kosz na śmieci z pedałem Rotho Paso 40L carbon

52,99 €

Ikmēneša maksājums sākot no 1,59 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Tänu PASO sarja praktilisele jalgrattakorvile on hügieeniliste jäätmete eemaldamine lihtne ülesanne. Lihtne kuju ja lihtne konstruktsioon iseloomustavad esteetikat ja kergus, mida võib korvi eeliseks pidada. Universaalne disain võimaldab PASO prügikasti paigutada mis tahes ruumi, olenemata selle otstarbest. Kas kasutame seda kontoris või kodus, sobib see alati ümbritseva ruumiga. PASO prügikorvi tuleb hinnata ka selle praktilisuse ja kasutusvõimaluste tõttu. Ergonoomiline kaanekäepide tagab laia pedaali, mis võimaldab prügi viskamiseks mitte kummarduda. Lisaks tagab sisseehitatud amortisatsioonisüsteem, et kaas langeb sujuvalt ja vaikselt, tekitamata kontoris või kodus segadust. Kaas tagab ka usaldusväärse kaitse prügi lõhnade eest. Tänu eraldi sisemisele rõngale on prügikotid korvis stabiilselt paigutatud ja väljastpoolt nähtamatud. Kõrgekvaliteedilisest plastikust valmistatud ämber on kerge ja vastupidav. Kummist jalad tagavad korvi stabiilsuse. PASO prügikorvid meenutavad välimuselt metallkorve, kuigi tegelikult on need valmistatud plastikust, mida on kaetud IML-kilega, jäljendades metallpinda. Seetõttu on need plekkidele vastupidavad ja näevad suurepärased välja isegi ilma regulaarse puhastamiseta. Spetsifikatsioon: - Tootja: ROTHO - Seeria: PASO - Tootja kood: 1754110273RP - Materjal: plastik - Avamisviis: pedaaliga - Kõrgus: 67,6 cm - Laius: 35,3 cm - Sügavus: 29,5 cm - Mahutavus: 40 L - Värv/mudel: süsi Komplekt sisaldab: - Rotho Paso 40L süsinikuga prügikorv pedaaliga - Ostutšekk Omadused: - Šveitsi brändi ROTHO funktsionaalsus ja kvaliteet - Universaalne disain võimaldab prügikasti paigutada mis tahes ruumi - Lihtne kuju ja lihtne konstruktsioon - Kaane avamine pedaali abil - Kerge ja vastupidav ämber, valmistatud kõrgekvaliteedilisest plastikust - Sobib kasutamiseks niisketes ruumides - Kaas langeb sujuvalt ja vaikselt - Sisemine rõngas hoiab prügikotid paigal - Tagab kaitse prügi lõhnade eest - Kummist jalad tagavad stabiilsuse

Produktu kodi

EAN
7610859233981

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 4-7 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt