Kosz na śmieci swing Rotho Twist 25L czarno-srebrny

Pamatinformācija

Szwajcarskie lahendused on tuntud kõrge kvaliteedi poolest ja nad toimivad suurepäraselt mitmes valdkonnas. See kehtib ka prügikastide kohta, mida tõestab TWIST mudel. 25-liitrine prügikast TWIST seeriast on valmistatud vastupidavatest materjalidest,

Prece ir arhivēta

Szwajcarskie lahendused on tuntud kõrge kvaliteedi poolest ja nad toimivad suurepäraselt mitmes valdkonnas. See kehtib ka prügikastide kohta, mida tõestab TWIST mudel. 25-liitrine prügikast TWIST seeriast on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis eristuvad vastupidavuse ja tugevuse poolest. Täpne ja soliidne konstruktsioon on kogu Rotho kaubamärgi tunnus, sealhulgas ka prügikasti TWIST puhul. Mis puudutab TWIST prügikastis kasutatud lahendusi, siis tuleb märkida mugavat kallutatavat klappi, mis lihtsustab prügi väljaviskamist. Teine huvitav element on lai lint, mis katab prügikoti ja takistab selle väljaulatuvust. Lint on saadaval punase, rohelise ja hõbedase värvina. Spetsifikatsioon: - Mõõtmed: - pikkus/laius/kõrgus (cm) 33,3 x 25,2 x 47,6 - Mahutavus: 25 L Komplekt sisaldab: - Prügikast Rotho Twist 25L must-hõbedane - Ostutšekk Omadused: - Szwajcarskie lahendused on tuntud kõrge kvaliteedi poolest ja nad toimivad suurepäraselt mitmes valdkonnas. - See kehtib ka prügikastide kohta, mida tõestab TWIST mudel. - 25-liitrine prügikast TWIST seeriast on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis eristuvad vastupidavuse ja tugevuse poolest. - Täpne ja soliidne konstruktsioon on kogu Rotho kaubamärgi tunnus, sealhulgas ka prügikasti TWIST puhul. - Mis puudutab TWIST prügikastis kasutatud lahendusi, siis tuleb märkida mugavat kallutatavat klappi, mis lihtsustab prügi väljaviskamist. Teine huvitav element on lai lint, mis katab prügikoti ja takistab selle väljaulatuvust.

Produktu kodi

EAN
7610859135391

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.
Prece nav pieejama. Papildus informācijai par pieejamību un iepriekšēju pasūtīšanu, lūdzu, sazinieties ar mums šeit.

Preču salīdzinājums

Aizvērt