Ceramic kitchen GECS6C70XC

599 €

Ikmēneša maksājums sākot no 20,42 €

Atvērt nomaksas kalkulatoru

Photopoint nomaksas kalkulators

Lūdzu, pievienojiet preces savam iepirkumu grozam un izvēlieties maksājuma veidu "nomaksa"

Pamatinformācija

Kõige kiirem viis külmutatud hõrgutiste küpsetamiseks See efektiivne küpsetusprogramm on ideaalne valik kõikidele külmutatud ja valmistoitudele. Tervislikuks naudinguks Nüüd saate krõbeda ja maitsva praetud toidu ilma lisakaloriteta. See äärmiselt in

Kõige kiirem viis külmutatud hõrgutiste küpsetamiseks

See efektiivne küpsetusprogramm on ideaalne valik kõikidele külmutatud ja valmistoitudele.

Tervislikuks naudinguks

Nüüd saate krõbeda ja maitsva praetud toidu ilma lisakaloriteta. See äärmiselt intensiivne kuum õhuga röstimismeetod ei vaja rasva, et tagada täiuslikult maitsva, krõbeda kuldse kooriku. Kombineerituna spetsiaalse perforatsiooniga küpsetusplaadiga (sõltuvalt mudelist), mis ümbritseb toitu täielikult, saavutate veelgi paremaid tulemusi. See on ideaalne väikeste liha-, kala-, köögiviljatükkide ja külmutatud valmistoitude, nagu friikartulid ja kananuggetsid, jaoks. Saate nautida oma lemmik praetud toitude imeliselt krõbedat kuldset koorikut, kuid ilma tilgata õli!

Lihtsam viis aurutamiseks

See programm loob täiusliku aurutamise keskkonna, mis tagab teie leival kõrge tõusu ja krõbeda kooriku. Kõik, mida peate tegema, on valada veidi vett madalasse küpsetusplaati, valida ExtraSteam programm ja lasta ahjul töö teha.

Iga kord ühtlaselt küpsetatud

Gorenje ahjud on tuntud oma innovaatilise ümarakujulise õõnsuse poolest, mis on olnud nende ahjude tunnuseks juba mitu aastat. HomeMade kuju sai inspiratsiooni traditsioonilistest puupliitidest ja tagab parema õhuringluse võrreldes konkurentidega. Nüüd on HomeMade kuju täielikult uuendatud ja õhuvoolu on parandatud uue küttekeha disaini ja ventiilide parema paigutuse abil. Sellepärast on temperatuur ahjus ühtlane. Teie toit ei põle enam ühelt poolt ja jääb teiselt poolt tooreks.

Iga küljest täiuslik

MultiAir tehnoloogia tagab optimaalse soojuse ringluse ahju sees. Tänu nutikalt paigutatud ventiilidele tagaseinal ja unikaalsele ümarale kujule jaotub õhk ühtlaselt kogu ahju ulatuses. Ventilaator surub kuuma õhku kogu ahju mahus, nii et toit küpseb täiuslikult igast küljest. Dünaamiline õhuliikumine võimaldab ka mitmel tasandil korraga küpsetada, segamata lõhnu ja maitseid.

Lihtne, igapäevane puhastamine

AquaClean pakub suurepärast abi ahju õõnsuse puhastamisel. Pärast iga küpsetamist valage lihtsalt pool liitrit vett küpsetusplaadile ja lülitage sisse AquaClean. Vaid 30 minuti pärast on tulemused nähtavad kogu pinnal ja küpsetusplaatidel. Plekid ja rasv muutuvad pehmeks ja neid saab kergesti pühkida.

Piisavalt ruumi

Valmis XXL retseptideks? Innovatiivne disain võimaldab suuremat sisemust ja ahju laius on täielikult ära kasutatud. Igal plaadil on rohkem ruumi ja täiustatud tehnoloogia tagab ühtlase küpsetamise kõikidel tasanditel.

Lihtne ja efektiivne sulatamine

Gorenje ahjud eristuvad efektiivse sulatamisfunktsiooniga, mis sulatab ühtlaselt kõik sügavkülmutatud tooted. Lihtsalt seadke aeg ja jätke ülejäänu ahju hooleks!

Viimase hetke inspiratsioon

OptiBake küpsetusahjud jõuavad temperatuurini kuni 200 °C vaid 4,50 minutiga, säästes 30% tavalise kuumutamiseks vajalikust ajast ja muutes need üheks turu kiiremaks ahjuks. See on väga mugav retseptide jaoks, mis nõuavad eelsoojendatud ahju. Valgus- ja helisignaal annab teile teada, millal temperatuur on just õige.

Vajab vaid õrna puudutust

Ahju ukse sulgemiseks sujuvalt ja vaikselt on vaja vaid õrna puudutust.

Lihtne juurdepääs, lihtne puhastamine

Ahju ukse klaas on kergesti eemaldatav, tagades lihtsama puhastamise ja täiusliku vaate ahju sisemusse igal ajal.

Äärmiselt vastupidav, äärmiselt sile kattekiht

Emaili kvaliteet ja tüüp on pliidiplaadi ja selle jõudluse jaoks äärmiselt olulised. SilverMatte on äärmiselt vastupidav ja tugev materjal, mis talub ekstreemseid temperatuure. Mikropoorideta katab see ahju õõnsuste ja küpsetusplaatide pinnad, muutes need kõrgetele temperatuuridele vastupidavaks. Sisemine kate aitab soojust peegeldada ja tagab täiendava isolatsiooni. Seetõttu jääb ahju sisemus alati steriilseks ja ohutuks.

Kõik käeulatuses

Enamik ahjusid sisaldab mugavat sahtlit, kus on piisavalt ruumi küpsetusplaatide ja muude toiduvalmistamise tarvikute jaoks.

Valmis XXL retseptideks

Gorenje pliidid pakuvad suurendatud küpsetuspinda ja kasutavad ära ekstra suuri küpsetusplaate. Innovatiivsed lahendused võimaldavad optimaalset energiatarbimist ja toidu ühtlast küpsetamist olenemata kogusest. Ahju täielik laius kasutatakse tõhusalt ära ja ülim tehnoloogia tagab, et toit küpseb ühtlaselt kõikidel tasanditel.


Construction ceramic
No. of cooking zones 4
Capacity 71
Hot air yes
Electronic programmer yes
oven functions AirFry
oven functions fan + down heat + up heat
oven functions grill
oven functions FrozenBake
oven functions top + bottom heating + steam
oven functions pizza
oven functions defrosting
oven functions FastPreheat
Energy class A
Height 85
Width 60
Depth 60
Weight 43.7
Energy label Pobierz
Other functions AquaClean cleaning
Color inox

Pagarinātās garantijas un apdrošināšana:

  • Additional warranty + insurance (2 + 1 year) - 99,99 €
  • Additional warranty (2 years) - 69,99 €
  • Insurance (1 year) - 89,99 €
  • Insurance (2 years) - 159,99 €

Izvēlieties piemērotu pagarināto garantiju un apdrošināšanu, veicot norēķinu.


Izmēri un svars

Bruto svars
47.1 kg
Iepakojuma platums
60 cm
Iepakojuma augstums
85 cm
Iepakojuma garums
60 cm

Produktu kodi

EAN
3838782635083
Ražotāja kods
HWGORKCBS6C70XC

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā: Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt