Drinking bottle, glass, sieve Hama 500ml TO GO

17,99 €

Pamatinformācija

Kas sulle meeldib tunda end teega soojendades või oled sina pigem puuviljade lisamise fänn, et rikastada vee maitset? Selle pudeli funktsionaalne sõel ja spetsiaalne karp võimaldavad sul valmistada oma jooki täpselt nii, nagu sulle meeldib. Sinule pü

Uzmanību: atlikušas tikai pāris preces!

Kas sulle meeldib tunda end teega soojendades või oled sina pigem puuviljade lisamise fänn, et rikastada vee maitset? Selle pudeli funktsionaalne sõel ja spetsiaalne karp võimaldavad sul valmistada oma jooki täpselt nii, nagu sulle meeldib.

Sinule pühendatud jook

0,5-liitrine maht on igapäevaseks kasutamiseks väga funktsionaalne. Iga jook on nauding, alates kuumast teest kuni värskendava kokteili või gaseeritud veeni. Libisemiskindel kate mitte ainult ei paku piisavat kaitset, vaid aitab ka säilitada soovitud temperatuuri kuni 2 tundi kauem. See on kasulik pikkadel jalutuskäikudel sõpradega või tööpauside ajal.

Praktilised lahendused

Kaasasolev sõel on selle pudeli suur eelis. Saad seda kasutada värskelt pruulitud tee jaoks või panna sinna värsket puuvilja, et rikastada vee maitset. Sõela käepide võimaldab sul seda eemaldada ilma ennast põletamata ja on mugav puhastamiseks. Kaanele on silikoonist tihend, mis tagab lekkekindla sulgemise, nii et ära muretse joogi lekkimise pärast kotis.

Säilita unikaalne maitse

Pudeli materjal on kvaliteetne klaas. See on vastupidav puuviljahappele, nii et võid kindel olla, et sinu tee või vesi säilitab sama maitse. Kui soovid, võid sinna panna sidruniviilu. Naudi suviseid hooajalisi puuviljade kokteile ja talviseid teesid nelgi ja ingveriga.

Õige ost aastateks

Borosilikaatklaas on vastupidav materjal ja roostevaba teras võimaldab sul pudelit pikka aega kasutada. Võid selle pudeli anda ka oma lapsele, kuna õhukindel tihend kaitseb herilaste ja teiste putukate eest. Mint värvi on mitmekülgne lahendus nii sulle kui ka sinu partnerile.

  • Tee ja puuviljasõel
  • Praktiline kaas temperatuuri säilitamiseks
  • Garanteeritud õhukindlus
  • Ajatu ja universaalne värv
  • Lahendus neile, kes elavad kiire elu

Capacity 500
Dishwasher safe Yes
Color Mint
Diameter 7
Dimensions Width: 7 cm Height: 24 cm Depth: 7 cm
Other features Mint color Capacity: 500 ml Material: borosilicate glass, stainless steel The set includes: bottle, tea strainer, non-slip neoprene cover Plastic-free packaging Warranty 2 years

Izmēri un svars

Bruto svars
0.58 kg
Iepakojuma platums
7.7 cm
Iepakojuma augstums
24.7 cm
Iepakojuma garums
7.7 cm

Produktu kodi

EAN
4047443490636
Ražotāja kods
HKXAVFW18159800

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt