Bluza ostrzeg. czarno-żółta, "m", ce, lahti

35,99 €

Pamatinformācija

Lahti Pro L40416 helkuritega tööjakk iseloomustub kaasaegse ja mugava lõikega. Tööjakk on valmistatud 270 g/m2 materjalist, mis koosneb 40% puuvillast ja 60% polüestrist. Jakil on viis mugavat ja funktsionaalset taskut, sealhulgas kaks takjakinnitusega taskut ja mobiiltelefoni tasku. Lahti Pro L40416 hoiatusjakid on lisaks tugevdatud 600D polüestriga kaelal ja jaki allosas. Varrukaid saab reguleerida takjakinnitustega. Jakkidel on identifitseerimissilt. Lahti Pro L40416 kaitsejakid kuuluvad teise kategooria isikukaitsevahendite hulka. Helkurpaelad on õmmeldud topeltniidiga ja vastavad EN ISO 20471 standardile, mille on väljastanud Keskne Tööohutuse Instituut (CIOP) ning vastavad EN ISO 13688 standardi nõuetele.

EN ISO 13688 - rahvusvaheline standard, mis määratleb üldised nõuded kaitseriietuse valmistamisele, sealhulgas ergonoomika, kahjutuse, suuruse märgistamise, vananemisprotsessi, ühilduvuse ja märgistamise ning tootja poolt koos tootega esitatava teabe. See rahvusvaheline standard on mõeldud kasutamiseks ainult koos teiste standarditega, mis määratlevad konkreetse valmistamise nõuded, ja seda ei saa kasutada iseseisva alusdokumendina.

EN ISO 20471 - see rahvusvaheline standard määratleb nõuded kõrgnähtavusega riietusele, mis võimaldab kasutaja visuaalset signaalimist, et tagada kasutaja nähtavus sõidukite või muude mehhaaniliste seadmete operaatoritele igasugustes valgustingimustes, nii päevavalguses kui ka pimedas sõiduki esilaternate valguses. Standard sisaldab nõudeid värvuse ja helkurite kohta ning kaitseriietuse materjalide minimaalsete pindalade ja paigutuse kohta.

Kategooria II - kaitseriietus, mis ei ole mõeldud minimaalsete ohtude eest kaitsmiseks (kat. I) ega eluohtlike või tervist kahjustavate ohtude eest kaitsmiseks (kat. III). Kategooria II kaitse hõlmab riietust, mis kaitseb konkreetse teguri eest, mis ei ohusta elu ega tervist ega põhjusta töötajale püsivat tervisekahjustust. Näited sellesse kategooriasse kuuluvast riietusest: lõikekindel riietus, keevitajate ja sarnaste ametite töötajate riietus, hoiatusriietus (teetöölistele).

Tehnilised andmed:

  • Kood: L4041602
  • Suurus: M
  • Pikkus: 164-170 cm
  • Laius kaenla alt: 92-96 cm

Produktu kodi

EAN
5903755158093

Pasūtījumiem virs 99 € Photopoint piedāvā bezmaksas piegādi Igaunijas teritorijā. Ieskatieties cilnē „Piegāde”, lai iegūtu precīzāku piegādes cenu aprēķinu.

Jūs varat izvēlēties vēlamo piegādes veidu iepirkumu grozā:
Omniva paku termināls

Jūs varat pasūtīt preces uz jebkuru no Omniva paku termināļiem. Izvēlieties vēlamo termināli iepirkumu grozā. Līdzko sūtījums ieradīsies, Jums tiks nosūtīts SMS ziņojums ar unikālu kodu. Dodieties uz termināli nedēļas laikā, ievadiet kodu un paņemiet savu sūtījumu. Tas ir tieši tik vienkārši!
Omniva paku termināļu adreses skatīt šeit. Omniva kurjera piegāde

Kurjers nogādās Jūsu preces no Photopoint tieši uz Jūsu norādīto adresi. Piegāde tiek veikta darba dienās no 08:00 līdz 17:00. Kurjers Jums piezvanīs pirms ierašanās, tāpēc turiet savu telefonu tuvumā. Lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes galamērķī atrodas persona, kas būs ir tiesīga saņemt sūtījumu.

Prece var tikt pasūtīta tikai mūsu interneta veikalā. Piegāde sākot no 7-10 darba dienām Igaunijas teritorijā.

Preču salīdzinājums

Aizvērt