AR XREAL Beam Pro eyepiece adapter

296,99 €

Järelmaksuga ostes alates 10,12 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

XREAL Beam Pro AR Prillide Adapter XREAL Beam Pro on uuenduslik adapter, mis on loodud spetsiaalselt AR prillidega töötamiseks, muutes iga hetke ainulaadseks visuaalseks kogemuseks. Sellega saate edastada liitreaalsuse pilte AR prillidele, mängida mä
XREAL Beam Pro AR Prillide Adapter

XREAL Beam Pro on uuenduslik adapter, mis on loodud spetsiaalselt AR prillidega töötamiseks, muutes iga hetke ainulaadseks visuaalseks kogemuseks. Sellega saate edastada liitreaalsuse pilte AR prillidele, mängida mänge kõrgeima kvaliteediga ja vaadata filme nagu privaatses kinos. Adapter ei ole ainult toiteallikas, vaid ka meediakeskus, mis ühendab kõik teie rakendused ja failid ühte kaasahaaravasse ruumi. See pakub kiiret laadimist ja mitmeid kuvarežiime, mis kohandavad ekraani vastavalt teie vajadustele, andes teile täieliku paindlikkuse ja mugavuse, kus iganes te ka ei viibiks.

Ruumiline reaalsus teie käeulatuses

Adapter on varustatud nebulaOS-iga, mis annab teile juurdepääsu miljonitele rakendustele, mis on saadaval Google Play poes otse adapterist. Nii saate nautida oma lemmik sotsiaalmeediat, vaadata YouTube'i videoid ja kasutada muid igapäevaselt kasutatavaid rakendusi ilma probleemideta.

Kolm kuvarežiimi

XREAL Beam Pro pakub ainulaadseid kuvarežiime, mis parandavad visuaalset kogemust, kohandades pilti vastavalt teie vajadustele. Teie käsutuses on Anchor-režiim, kus pilt jääb paigale, olenemata pea liikumisest. Follow-režiimis on keskkonna liikumisest tingitud pildi liikumine minimeeritud, mistõttu on see ideaalne filmide vaatamiseks reisimise ajal. Samuti on olemas mitme ekraani režiim, kus saate keskenduda mitmele ülesandele korraga.

Loo hämmastavaid mälestusi 3D-s

XREAL Beam Pro viib videote salvestamise järgmisele tasemele arenenud ruumilise salvestustehnoloogiaga. Side-by-Side (SBS) formaadi toetusega saate salvestada videoid 1080p kvaliteediga sujuva 60 kaadrit sekundis, andes igale stseenile sügavuse ja realistliku detaili. Kaks 12-megapikslist stereoandurit töötavad ideaalselt koos, et jäädvustada 3D-pilte, mis sobivad suurepäraselt AR-seadmetel taasesitamiseks. Lisaks on salvestused täiustatud ruumilise stereoheliga, mis muudab iga detaili kuulmise selliseks, nagu oleksite otse tegevuse keskel, ilma moonutuste või vibratsioonita.

Hämmastavalt sujuv video

Resolutsioon 1920 × 1080 ja värskendussagedus kuni 90 Hz pakuvad hämmastavaid pilte ja sujuvat tegevust, mis taastoodavad iga detaili täiuslikult, viies teid maailma, mis on täis hämmastavaid visuaalseid efekte - olgu see siis mängude mängimine või filmide vaatamine.

Puutetundlik juhtimine ja täiustatud ühenduvus

XREAL Beam Pro on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Seetõttu pakub see intuitiivset 6,5-tollist puutetundlikku ekraani koos lisanuppudega, mis võimaldavad kiiret juurdepääsu seadme kõige olulisematele funktsioonidele. See muudab navigeerimise kiireks ja lihtsaks. Beam Pro toetab Bluetooth 5.2 ja Wi-Fi 6 ühenduvust, mis tagab stabiilsed juhtmevabad ühendused teie seadmetega ja võimaluse kasutada võrku kõrgeimal jõudlustasemel. Saate voogesitada mänge, filme või muud multimeediasisu katkestusteta, nautides suurepärast kvaliteeti ja minimaalset viivitust.

Piirideta ühilduvus

XREAL Beam Pro on ühilduv paljude seadmetega, sealhulgas konsoolidega nagu PlayStation 5, Xbox Series X/S, Steam, Nintendo Switch ja Steam Deck. See toetab kaasaegseid nutitelefone ja on täielikult ühilduv XREAL AR prillidega. Nii saate nautida mängimist ja meediat suurel ekraanil kõikjal.

Komplekti kuulub
  • XREAL Beam Pro adapter
  • Kaardi eemaldamise nõel
  • Kiirkäivitusjuhend
  • Garantiikaart
  • Kaitsepaber esi- ja tagaküljele
Tootja XREAL
Mudel X4000
Värv Valge
Saadaval olevad versioonid Wi-Fi versioon: 6 GB RAM + 128 GB mälu; Wi-Fi versioon: 8 GB RAM + 256 GB mälu
Mõõtmed Pikkus: 162,84 mm; Laius: 75,55 mm; Kõrgus: 10 mm
Kaal: 208 grammi
Kuva Diagonaal: 6,497-tolline LCD; Resolutsioon: 1080 x 2400 pikslit; Värskendussagedus: 60 Hz; Värvigamma: 83% sRGB; Heledus: kuni 450 niti; Multi-touch, toetab kuni 10 puutepunkti
Protsessor (SoC) Snapdragon® protsessor, mis toetab ruumilist tehnoloogiat
Operatsioonisüsteem NebulaOS (põhineb Android 14-l)
Vee- ja tolmukindlus IP54 reiting
Põhikaamera Kaksik 50 MP 3D kaamera; Ava: f/2.2; Elektrooniline pildistabilisaator; Laia nurga moonutuste korrigeerimine; LED-välklamp
Eesmine kaamera 8 MP kaamera; Foto resolutsioon: 2448 x 3264 pikslit; Video resolutsioon: 1080 x 1920 pikslit 30 kaadrit sekundis
Video salvestamine Stereo 12 MP; Salvestusformaat: H.264 (vaikimisi), HEVC; Toetab Side-by-Side (SBS) salvestust kuni 1080p 60 fps; Stereoheli
Video taasesitus Toetatud formaadid: HEVC, H.264; Video väljund: 3840x1080@72 Hz ja 1920x1080@90 Hz DisplayPort USB-C kaudu
Juhtmevaba ühenduvus Wi-Fi 6 (802.11ax) 2x2 MIMO tehnoloogiaga; Bluetooth 5.2, SBC / AAC / LDAC tugi
Asukoht Wi-Fi
Välised nupud ja pistikud Režiimi nupp; Helitugevuse nupp; Toitenupp; Prillide pistik (USB-C); Laadimispistik (USB-C)
Laadimine ja perifeeria laiendamine Prillide pistik (USB-C): toetab DisplayPorti, USB 3; Laadimispistik (USB-C): toetab laadimist kuni 27W, maksimaalne väljundvool 1.5A/5V; Laadimisprotokollid: QC3+, QC3.0, QC2.0, PD 3.0, PD2.0, PD3.0 koos PPS-iga
Toiteallikas ja aku Mahutavus: 4300 mAh; Toetab kiiret juhtmega laadimist, 30 minutit laadimist kuni 69% mahutavusest, 69 minutit kuni 100% (vajab 27W või suuremat adapterit)
Tööaeg (koos XREAL AR prillidega) Video taasesitus: kuni 3,5 tundi; Video voogesitus: kuni 3 tundi; Mängude voogesitus: kuni 3 tundi
Tööaeg (sisseehitatud Beam Pro ekraaniga) Video taasesitus: kuni 7,5 tundi; Video voogesitus: kuni 7 tundi; Mängude voogesitus: kuni 7 tundi
Andurid Lähedusandur; Ümbritseva valguse andur; Kiirendusmõõtur; Güroskoop; Kompass
Väline mälu Micro SD kaardi tugi kuni 1 TB
Keeled Inglise (USA), Hiina (lihtsustatud), Prantsuse (Prantsusmaa), Saksa, Itaalia, Jaapani, Korea, Hispaania (Hispaania)

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.3 kg
Pakendi laius
8.3 cm
Pakendi kõrgus
2.6 cm
Pakendi pikkus
17.8 cm

Toote koodid

EAN
6976143801160
Tootja kood
X4000

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge