Monitor 34 inches 34M1C5500VA Curved VA 165Hz HDMIx2 DPx2 HAS Speakers

379 €

Järelmaksuga ostes alates 12,92 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

34M1C5500VA Sukeldu mängu See Philipsi mängumonitor pakub kristallselgeid pilte ja sujuvat mängimist. Kõrge värskendussagedus 165 Hz HDR-režiimis tagab realistliku kogemuse. Õhuke ekraan Ultra Wide-Color tehnoloogiaga parandab visuaalset kogemust. Üm

34M1C5500VA

Sukeldu mängu

See Philipsi mängumonitor pakub kristallselgeid pilte ja sujuvat mängimist. Kõrge värskendussagedus 165 Hz HDR-režiimis tagab realistliku kogemuse. Õhuke ekraan Ultra Wide-Color tehnoloogiaga parandab visuaalset kogemust.

Ümara kujundusega monitor tagab realistliku vaatamiskogemuse

Monitori ümar disain tagab kasutajatele unustamatu kogemuse. Ümar ekraan pakub meeldivat, kuid peent kogemust, mis keskendub sinule.

AMD FreeSync Premium tehnoloogia; katkematu, sujuv mängimine

Mängimine ei tohiks tähendada ebastabiilset mängimist ega puudulikke kaadreid. AMD FreeSync Premium tehnoloogia tagab mängijatele sujuva, katkematu mängimise maksimaalse jõudlusega. Mängi kõrge värskendussageduse, madala kaadrisageduse kompenseerimise ja madala latentsiga, ilma kompromissideta.

165 Hz värskendussagedus uskumatult sujuvate ja kaunite visuaalide jaoks

Kas mängid intensiivselt, võisteldes teistega? Sul on vaja monitori, mis tagab nullviivituse ja erakordselt sujuvad pildid. See Philipsi monitor värskendab kuni 165 korda sekundis, mis on tegelikult kõrgem kui tavalistel mudelitel. Madalama värskendussageduse korral võivad vaenlased tunduda hüppavat kohast kohta ekraanil, muutes nad raskesti tabatavaks. 165 Hz värskendussagedus kõrvaldab selle probleemi, vaenlased liiguvad alati äärmiselt sujuvalt ja neid on lihtne sihtida. Väga madala latentsuse ja praktiliselt puuduvate pildi rebenditeta on see Philipsi monitor ideaalne valik mänguritele.

Kiire 1 ms MPRT reageerimisaeg selgete piltide ja sujuva mängimise jaoks

MPRT (Motion Picture Response Time) tehnoloogia on intuitiivsem viis häguste piltide muutumise aja kirjeldamiseks selgeteks ja teravateks. Philipsi mängumonitor, mille MPRT reageerimisaeg on 1 ms, kõrvaldab tõhusalt hägused pildid ja udused liikumissektsioonid ning pakub selgeid ja täpseid visuaale, et parandada sinu mängukogemust. See on parim valik põnevateks ja sujuvateks mängudeks.

Väike sisendviivitus vähendab signaalide ülekandmise aega seadmetest monitorile

Sisendviivitus on aeg, mis kulub ühendatud seadmetega tehtud toimingu ja tulemuse kuvamise vahel. Väike sisendviivitus vähendab käsu sisestamise ja selle monitori poolt vastuvõtmise vahelist viivitusaega, parandades märkimisväärselt mängukogemust mängude puhul, mis nõuavad eriti sujuvust, nagu kiire tempoga turniirimängud.

VA-paneeliga monitor võimaldab nautida suurepärast pildikvaliteeti ja laia vaatenurka

Philipsi VA LED-monitor kasutab täiustatud mitmeotstarbelist vertikaalse pildi kohandamise tehnoloogiat, et pakkuda äärmiselt kõrget staatilist kontrastsust, mis tagab väga erksa ja hele pildi. See on ideaalne nii tavapäraste kontorirakenduste kui ka fotode, veebisaitide, filmide ja mängude kuvamiseks ning nõudlike graafikarakenduste kasutamiseks. Optimeeritud pikslite haldamise tehnoloogia tagab erakordselt laiad 178/178 kraadised vaatenurgad, et tagada väljapaistev pildikvaliteet.

Kristallselged pildid 3440 x 1440 pikslilise UltraWide QHD ekraanil

Philipsi monitorid kuvavad kristallselgeid UltraWide pilte Quad HD eraldusvõimega 3440 x 1440 pikslit. Kvaliteetne, kõrge pikslitihedusega maatriks 178/178 kraadiste vaatenurkadega võimaldab elustada igasugust pilti või graafikat. UltraWide 21:9 kuvasuhe võimaldab suuremat tootlikkust, kuna see pakub rohkem ruumi kõrvuti võrdlusteks ja võimaldab kuvada rohkem veerge arvutustabelites. Kristallselgete piltide kuvamisega on need Philipsi monitorid ideaalne valik nõudlikele disaineritele, kes töötavad CAD/CAM-tarkvaraga, või finantsistidele, kes kasutavad igapäevaselt suuri arvutustabeleid.

Sisseehitatud stereokõlarid multimeedia jaoks

Ekraanil on kaks sisseehitatud kvaliteetset stereokõlarit. Need võivad asuda ees, all, üleval, taga jne, olenevalt seadme mudelist ja kujundusest.

MultiView tehnoloogia võimaldab ühendada ja kuvada korraga kaks seadet

Philipsi monitor koos ultrakõrge eraldusvõimega maatriksi ja MultiView tehnoloogiaga toetab laia valikut signaaliallikaid. MultiView tehnoloogia võimaldab üheaegselt ühendada kaks seadet ja kuvada mõlema pildi, nii et saate näiteks töötada tõhusalt oma lauaarvutis ja sülearvutis samal ajal.

SmartImage HDR funktsioon tagab optimaalse pildikvaliteedi HDR-režiimis

Valige üks SmartImage HDR režiimidest, mis sobib teie vajadustele kõige paremini. Mängimine HDR-is: optimeeritud videomängude jaoks. Heledamate valgete ja tumedamate mustade abil on mängustseenid selged ja paljastavad rohkem detaile. Pimedates nurkades ja varjudes peituvaid vaenlasi on lihtne märgata. Filmid HDR-is: ideaalne HDR-filmide vaatamiseks. See pakub paremat kontrastsust ja heledust, mis omakorda tagab realistlikuma kogemuse ja kaasahaarava tunde vaatamisel. Fotod HDR-is: paremad värvid - punane, roheline ja sinine selgete visuaalsete efektide jaoks. DisplayHDR: VESA DisplayHDR* sertifitseerimine. Isiklikud seaded: võimaldavad pildimenüüs kohandada seadeid. * Palun viita HDR spetsifikatsioonile.

LowBlue režiim ja vilkumisvaba tehnoloogia on silmadele lihtsad

LowBlue režiim ja vilkumisvaba tehnoloogia on mõeldud silmade väsimuse vähendamiseks tundidepikkuse monitori vaatamise tõttu.

Kaldenurga, pöördenurga ja kõrguse reguleerimine tagab ideaalse vaatamisasendi

Philipsi monitori kompaktne Ergo alus on äärmiselt paindlik: see võimaldab kaldenurga, pöördenurga ja kõrguse reguleerimist, et iga monitori kasutaja saaks valida vaatenurga vastavalt oma vajadustele ja tagada maksimaalne vaatamismugavus ja tootlikkus.

EasySelect menüüklahv võimaldab kiiret juurdepääsu ekraanil olevatele menüüdele

Diskreetselt paigutatud EasySelect menüüklahv võimaldab monitori seadete kiiret ja lihtsat reguleerimist ekraanil olevas menüüs.


Aspect ratio 21:9
Screen size (diag.) 34''
Matrix type VA
Display surface Matt
Touch screen No
Transreflective technology LED
Visible area, vertical 333.72
Visible area, horizontal 797.22
Dot pitch 0.23175
Resolution 3440 x 1440
Curved 1500
Response time 1
Brightness 300
Static contrast 3 000:1
Dynamic contrast Mega Contrast
Refresh rate 165
Frequency, horizontal min. 30
Frequency, horizontal max. 250
Frequency, vertical min. 48
Frequency, vertical max. 165
Viewing angle, horizontal 178
Viewing angle, vertical 178
Number of colors 16,7 mln
I/O connectors 1 x USB (Type B)
I/O connectors 4 x USB 3.0
I/O connectors 1 x 3,5 mm minijack
I/O connectors 2 x HDMI
I/O connectors 2 x DisplayPort
Bluetooth No
WiFi No
Speakers built-in Yes
TV tuner built-in No
Web camera None
Auto Pivot No
height adjustment Yes
Certificates CB
Certificates TUV
Certificates RoHS
Certificates CU
Certificates FCC Class B
Certificates CE
VESA 100 x 100
Power consumption 31
Energy class F
Color Black
Height 366
Height with stand 618
Width 808
Depth 107
Depth with stand 308
Weight 7.05
Weight with stand 8.56
Energy label Pobierz
Model 34M1C5500VA
Accessories included Monitor with stand HDMI cable DisplayPort cable Upstream USB cable Power cord User Documentation

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
11.05 kg
Pakendi laius
23 cm
Pakendi kõrgus
52.5 cm
Pakendi pikkus
98 cm

Toote koodid

EAN
8712581795986
Tootja kood
UPPHI034XS00014

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge