Portable Monitor Mobile Pixels Glance 16"

212,99 €

Järelmaksuga ostes alates 7,26 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Mobile Pixels Glance 15,6" kaasaskantav monitor Naudi lisamonitori ja tee oma töö lihtsamaks. Mobile Pixels Glance kaasaskantav monitor on varustatud 15,6-tollise FHD ekraaniga, mis võimaldab sul nautida erksaid ja teravaid värve. Seade eristub oma
Mobile Pixels Glance 15,6" kaasaskantav monitor Naudi lisamonitori ja tee oma töö lihtsamaks. Mobile Pixels Glance kaasaskantav monitor on varustatud 15,6-tollise FHD ekraaniga, mis võimaldab sul nautida erksaid ja teravaid värve. Seade eristub oma laia ühilduvusega ning pakub praktilist kokkuklapitavat alust, et saaksid selle paigutada mistahes asendisse - kas horisontaalselt või vertikaalselt. Samuti väärib märkimist sisseehitatud kõlarid. Kõrge pildikvaliteet Mobile Pixelsiga saad mugavalt töötada, filme vaadata, videoid redigeerida või fotosid muuta. Glance monitor pakub suurt 15,6-tollist ekraani, mis tagab rikkalikult detailse pildi 1920x1080 eraldusvõimega. See tagab ka erksad ja loomulikud värvid. Ekraanil on ka eriline läikevastane töötlus, mis ei väsita silmi ja pakub suuremat mugavust töötamisel. Ühilduv Ära muretse ühilduvusprobleemide pärast. Mobile Pixels Glance monitor töötab suurepäraselt Windowsi ja macOS-i seadmetega. Lisaks Plug & Play tehnoloogiale ei pea sa raiskama aega keerulise seadistamise või täiendavate draiverite installimisega - lihtsalt ühenda seade oma sülearvutiga. Jäta hüvasti piirangutega ja suurenda oma töö efektiivsust! Kerge, kokkuklapitav disain Võta monitor tööle, reisile või raamatukokku kaasa. Seade on väga kerge ja käepärane - kaalub ainult 945g. Sellele on paigaldatud ka kokkuklapitav alus, mille asendit saab reguleerida 180° ulatuses. See võimaldab monitori hõlpsalt paigutada horisontaalselt või isegi vertikaalselt! Lisaks võtab toode kokkuklapitud alusega väga vähe ruumi, nii et saad selle hõlpsasti oma seljakotti või sülearvuti kotti mahutada. Veelgi rohkem mugavusi Monitor on varustatud kahe 1W kõlariga. See teeb selle suurepäraseks näiteks telesarjade vaatamiseks või saad mugavalt kuulata muusikat fotosid või videoid redigeerides. Lisaks saad OSD-menüü ja mitu porti, sealhulgas HDMI 2.1, DP 1.4, USB-C ja heliväljundi. Ühenda oma kõrvaklapid monitoriga ja lase oma lemmiklauludel oma tööd nauditavamaks muuta! Karbis - Monitor - Mini HDMI kaabel - USB-C kaabel - Toitekaabel (USB-C) - Kiire kasutusjuhend Bränd: Mobile Pixels Mudel: Glance Ekraani diagonaal: 15,6" Maatriks: BOE Monitori tüüp: Lame Küljesuhe: 16:9 Eraldusvõime: 1920x1080 Ekraani vaatamisala: 349.632x196.668mm Paneeli taustvalgustus: 1x LED-riba, alumine serv Ekraani pind: Esipolariseerija läikevastane töötlus (Haze 25%, 3H) Pikslisamm: 0.1821x0.1821mm Heledus (tüüpiline): 250 nitti Paneeli reageerimisaeg ilma OD-ta: 60Hz Reageerimisaeg: 28ms Paneeli värskendussagedus (maksimaalne): 60Hz Ekraani värskendussagedus (maksimaalne): 60Hz Sisendid/väljundid: HDMI 2.1, DP 1.4, heliväljund, USB-C Kõlarid: 2x 1W Materjal: ABS + PC Mõõtmed: 365x240x15mm Kaal: 0.945kg

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 59,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 39,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 39,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 69,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Toote koodid

EAN
850001446563
Tootja kood
Glance

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge