Mahuti kaanega PlastTeam ProBox Recycle QR 58L kaldus must

24,99 €

Põhiinfo

ProBox Recycle'i kaudu toome turule uue valiku seitsmest kvaliteetsest hoiukastist, mis on valmistatud 100% taaskasutatud plastist. See kollektsioon täiendab uut ProBoxi kollektsiooni ja on mitte ainult 100% taaskasutatud materjalist, vaid ka sama kõrge kvaliteediga.
Kastide mahutavus jääb vahemikku 14 kuni 70 liitrit, mis teeb ProBox RECYCLE kasti sobivaks erinevateks hoiuvajadusteks. Kõiki kaste saab virnastada, mis võimaldab optimaalset hoiuruumi kasutamist, ning kaane süvendid ja sooned takistavad nende libisemist üksteise peal.
Taaskasutatud kollektsioon on loodud funktsionaalsust ja lihtsat Skandinaavia disaini silmas pidades ning on täiesti must, tänu plastide sorteerimise ja lihvimise protsessile.


Igal ProBoxi hoiukastil on valge silt, millel on unikaalne QR-kood, mis võimaldab kodust hoiuruumi organiseerida nutitelefoni rakenduse BoxPointer abil. BoxPointer on tasuta allalaaditav App Store'ist ja Google Play'st.


Spetsifikatsioon
-Mõõtmed: P:395 x L:650 x K:438 mm
-Värv: must
-Mahutavus: 53l
-Materjal: PP
-Tootja kood: 2775


Komplekt sisaldab
-PlastTeam ProBox Recycle QR 58L hoiukast koos kaanega
-Ostutõend


Omadused
-Kõiki kaste saab virnastada
-Taaskasutatud kollektsioon on loodud funktsionaalsust silmas pidades
-Kastide mahutavus jääb vahemikku 14 kuni 70 liitrit


Toote koodid

EAN
5707672727208

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge