Subwoofer Edifier Airpulse SW8 (czarny)

399 €

Месячная оплата начиная с 13,60 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Domyślną nazwę, opis jak i inne parametry dodawanego produktu zmienisz udając się na stronę TOWARY \ Ustawienia nowo dodawanego produktu.
Edifier Airpulse SW8 subwoofer (must)

Edifier SW8 on subwoofer, mis viib sinu helikogemuse uuele tasemele. Loodud tuntud heli spetsialisti Phil Jonesi poolt, sobib see ideaalselt nii 2.1 muusikasüsteemide kui ka kodukino süsteemide jaoks. SW8 on subwoofer, mis üllatab oma võimsuse ja helitäpsusega, pakkudes samal ajal lihtsat integreerimist teiste seadmetega ja stiilset disaini. See on ideaalne valik igale suurepärase heli armastajale.

Sujuv integreerimine Airpulse aktiivkõlaritega

SW8 on harmooniline täiendus sinu helisüsteemile. See töötab suurepäraselt koos Airpulse A80, A100 ja SM200 aktiivkõlaritega, luues dünaamilise heliharmoonia. Koos pakuvad nad täisspektri heli, kus iga noot on nii tuntav kui ka kuuldav, muutes sinu muusikalise kogemuse veelgi kaasahaaravamaks.

Võimas jõud ja täpsus

8-tollise aktiivkõlari ja võimsa Class-D võimendiga SW8 pakub võimsat, sügavat bassi 170-vatise tippvõimsusega. Analoog-eelvõimendi tagab täpse ja selge heli, mis köidab sinu tähelepanu ja võimaldab sul täielikult muusikasse ja filmidesse sukelduda.

Heli personaliseerimine

SW8 pakub võimalust heli kohandada vastavalt sinu vajadustele, reguleerides võimendust, madalpääsfiltrit ja faasi. Need funktsioonid võimaldavad bassisagedustel olla täiuslikus harmoonias kõlaritega, luues ühtse ja harmoneeritud helikeskkonna, mis sobib ideaalselt sinu ruumiga.

Universaalne ühilduvus

SW8 subwoofer töötab sujuvalt standardsete kodukino vastuvõtjatega tänu liini taseme/LFE RCA sisenditele. See muudab integreerimise sinu helisüsteemi lihtsaks ja vaevatuks, tagades samal ajal kõrgeima helikvaliteedi.

Suurepärane disain

SW8 ei ole ainult võimas heli, vaid ka elegantne disain. Selle kaasaegne disain sobib ideaalselt igasse interjööri, lisades elegantset stiili.

Tootja Edifier
Mudel SW8
Võimendi Class D analoog-eelvõimendiga
Väljundvõimsus 160W (T.H.D.10% juures)
Kõlar 8-tolline pika käiguga kõlar
Sisendrežiim RCA (LFE)
Sisenditase 120mV-2V
Toitepinge AC100-240V/50-60Hz, 1.8m toitekaabel
Mõõtmed 278 x 377 x 295 mm
Kaal 9.8kg

Дополнительные гарантии и страховки:

  • Дополнительная гарантия + страховка (2 + 1 год) - 69,99 €
  • Дополнительная гарантия (2 года) - 49,99 €
  • Страховка (1 год) - 59,99 €
  • Страховка (2 года) - 99,99 €

Подходящую дополнительную гарантию и страховку можно выбрать в корзине.


Коды продуктов

Вес брутто
11.5 kg
Ширина посылки
38 cm
Высота посылки
46.8 cm
Длина посылки
38 cm
EAN
6970582641677
Код производителя
SW8 Black

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 4-7 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть