Mini handheld vacuum and air pump HOTO QWCXJ001, 1900 mAh

106,99 €

Месячная оплата начиная с 3,20 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

HOTO QWCXJ001 on mini käeshoitav tolmuimeja ja elektriline pump ühes seadmes. Komplektis on lisatarvikud, mis aitavad teil puhastada erinevaid, isegi raskesti ligipääsetavaid kohti ja pindu, nagu näiteks auto, arvuti või klaviatuuri praod. Harjastega
HOTO QWCXJ001 on mini käeshoitav tolmuimeja ja elektriline pump ühes seadmes. Komplektis on lisatarvikud, mis aitavad teil puhastada erinevaid, isegi raskesti ligipääsetavaid kohti ja pindu, nagu näiteks auto, arvuti või klaviatuuri praod. Harjastega lisatarvik võimaldab teil hõlpsalt puhastada lemmiklooma karva ning täispuhumise lisatarvik on suurepärane abivahend puhkuse ajal, kui soovite täis puhuda rõngast, madratsit või paati. HOTO QWCXJ001 pakub imemisvõimsust 15000 Pa, mis võimaldab teil tõhusalt puhastada erinevaid pindu - laud, auto polster, vaip jne. Liiv, karvad, tolm või purustatud maiustused ei saa HOTO tolmuimejaga võrreldes mingit võimalust! Kuid see pole veel kõik - selle mitmekülgse seadmega saate puhuda tolmu ja mustust erinevatest pragudest ning täis puhuda erinevaid tooteid, näiteks ujumisrõngaid, paate või lõõgastusmadratseid. Puhumisvõimsus on 22 m/s ja pumpamiskiirus on 500 l/min. HOTO tolmuimeja kasutab korduvkasutatavaid kõrgtihedusega HEPA filtreid - saate need seadmest eemaldada ja puhastada, säästes raha uute ostmise pealt. Tänu HOTO QWCXJ001 abil saate mitte ainult tolmuimejat ja täispuhumist, vaid ka vaakumpakendada tänu kaasasolevale ühendusadapterile. Säästke ruumi kodus ja vaakumpakendage talve tekk või jope. Tolmuimeja on väga lihtne kasutada - sellel on ainult üks nupp ja lisatarvikud on väga lihtsalt vahetatavad. Lisaks on seade kompaktne - mõõtmetega ainult 55x56x163.5mm ja kaalub 356g, mahub see seljakotti või autosse ning on peaaegu märkamatu. Pakendi sisu: - Tolmuimeja - Tolmuimeja ühendusadapter - Lühike lisatarvik - Pikk lisatarvik - Täispuhumise lisatarvik - Tolmukonteiner (koos HEPA filtri ja metallfiltriga) - Liikuvate harjastega lisatarvik Bränd: HOTO Mudel: QWCXJ001 Värv: Must Kaal: 356g Mõõtmed: 55x56x163.5mm Materjal: ABS+PC Aku mahtuvus: 1900mAh Aku tüüp: Liitium-ioon Laadimisaeg: umbes 2,5 tundi Laadimisport: USB-C Töömüra: 75dB Imemisvõimsus: 15000 Pa Puhumisvõimsus: 22m/s Pumpamiskiirus: 500l/min Mootori pöörlemiskiirus minutis: 91 000rpm Hoiustamistemperatuur: -10°C kuni 45°C

Коды продуктов

Вес брутто
0.64 kg
Ширина посылки
14.2 cm
Высота посылки
6.5 cm
Длина посылки
21.3 cm
EAN
6974370801250
Код производителя
QWCXJ001

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 4-7 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть