Baseus CRLJT-A01 waste bin for a car mounted in a cup holder - black

9,99 €

Главная информация

Baseus CRLJT-A01 prügikast auto jaoks, mis on paigaldatud topsihoidjasse - mustBaseus CRLJT-A01 prügikast on ideaalne viis hoida oma auto korras. Selle praktiline mahutavus 800 ml võimaldab teil visata näiteks kasutatud salvrätikuid või suupistete pa
Baseus CRLJT-A01 prügikast auto jaoks, mis on paigaldatud topsihoidjasse - must

Baseus CRLJT-A01 prügikast on ideaalne viis hoida oma auto korras. Selle praktiline mahutavus 800 ml võimaldab teil visata näiteks kasutatud salvrätikuid või suupistete pakendeid. Korv on spetsiaalselt disainitud standardsetele autotopsihoidjatele. See on diskreetne ega võta väärtuslikku ruumi. Lisaks on sellel suur ja kergesti ligipääsetav avaus ning spetsiaalne rõngas, mis tagab, et prügikotid püsivad paigal ka sõidu ajal. Komplektis on prügikotid (3 rulli, 90 tükki).

Baseus CRLTJ-A01 prügikasti kõige olulisemad eelised:

  • See lihtsustab auto korras hoidmist ilma suurema vaevata. Saate hõlpsalt koguda igapäevaseid jäätmeid korvi - selle mahutavus on kuni 800 ml.
  • See sobib auto ruumi. Korvi suurus on ideaalselt sobitatud standardsetele topsihoidjatele. Selle asukoht tähendab, et korv ei sega sõidu ajal.
  • Seda on mugav kasutada. Prügikasti suur, ruudukujuline avaus võimaldab prügi hõlpsalt visata.
  • See hoiab teie auto puhtana isegi dünaamilise sõidu ajal. Spetsiaalne rõngas tagab, et prügikotid ei kuku maha.
  • See on mitmekülgne ja hügieeniline. Korv on valmistatud vastupidavast polükarbonaadist (PC), ei deformeeru temperatuuri mõjul ja seda saab kasutada erinevatel eesmärkidel, näiteks väikese lauakorvina.

Tehnilised andmed:

  • Tootja: Baseus
  • Mudel: Baseus CRLJT-A01
  • Materjalid: polükarbonaat
  • Paigaldusmeetod: topsihoidjasse
  • Komplektis on: prügikotid (3 rulli, 90 tükki)
  • Värv: must
Lihtne viis hoida oma auto puhtana

Baseus CRLJT-A01 prügikast on ideaalne lahendus neile, kes hindavad puhtust ja mugavust sõidu ajal. Selle 800 ml mahutavus võimaldab teil mugavalt koguda igapäevaseid jäätmeid, nagu kasutatud salvrätikud, arved või suupistete pakendid. Nautige oma sõiduki puhtat ja korras interjööri!

Sobib ideaalselt igale autole

Baseus CRLJT-A01 prügikasti kompaktsed mõõtmed võimaldavad selle paigaldamist topsihoidjasse, nii et prügikast on alati käeulatuses, piiramata samas autosalongi ruumi. See on peaaegu nähtamatu, kuid alati kättesaadav.

Suur avaus suuremaks mugavuseks

Baseus CRLJT-A01 prügikasti suur, ruudukujuline avaus suudab hõlpsasti hakkama saada erinevate autoga tekkivate jäätmetega: väikestest paberitest suuremate pakenditeni. Selline disain võimaldab prügi hõlpsalt visata ilma selle sisse toppimata. See on eriti kasulik sõidu ajal, kui soovite jäätmetest kiiresti ja tõhusalt lahti saada, ilma tähelepanu teelt kõrvale juhtimata.

Alati puhas tänu kottide kindlale kinnitusele

Baseus CRLJT-A01 prügikasti osana olev spetsiaalne rõngas mängib olulist rolli auto puhtana hoidmisel. Tänu sellele on prügikotid kindlalt kinnitatud ega liigu dünaamilise sõidu ajal. See lahendus takistab prügi juhuslikku välja kukkumist.

Vastupidavus ja hügieen igal sammul

Baseus CRLJT-A01 prügikast on valmistatud vastupidavast polükarbonaadist, mis muudab selle vastupidavaks kõrgetele temperatuuridele ega deformeeri. Üheosalise vormimise tõttu on korvi eriti lihtne puhtana hoida - lihtsalt valage sinna vett, et käsi või korv ise kiiresti ja tõhusalt pesta. Komplektis olevad prügikotid lihtsustavad korra hoidmist veelgi ning nende asendamine on lihtne ja intuitiivne.


Color Black
Material Polycarbonate PC
Container capacity (ml) 800
Package Box
Producent code CRLJT-A01
BC ŁŚL
Product packaging depth in cm 16,8
Product packaging width in cm 9
Product packaging height in cm 9
Waga gabarytowa w gramach 216
RDY corrector
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis krótki, Angielski - Opis długi, Czeski - Nazwa, Czeski - Opis krótki, Czeski - Opis długi, Francuski - Nazwa, Francuski - Opis krótki, Francuski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis krótki, Niemiecki - Opis

Коды продуктов

EAN
6953156219618
Код производителя
6953156219618

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 7-10 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть