Water Fountain for pets Petoneer Fresco mini plus

40,99 €

Месячная оплата начиная с 1,23 €

Открыть калькулятор рассрочки

Калькулятор рассрочки Photopoint

Пожалуйста добавьте товары в корзину и выберите "рассрочка" как метод оплаты

Главная информация

Veejuga lemmikloomadele Petoneer Fresco mini plus Mõeldud kassidele ning keskmisele ja väikestele koertele, tagab Petoneer nutikas jooja, et te ei pea kunagi muretsema lemmikloomade vee puhtuse pärast. 4-etapiline filtreerimissüsteem ja mägijõe inspi
Veejuga lemmikloomadele Petoneer Fresco mini plus

Mõeldud kassidele ning keskmisele ja väikestele koertele, tagab Petoneer nutikas jooja, et te ei pea kunagi muretsema lemmikloomade vee puhtuse pärast. 4-etapiline filtreerimissüsteem ja mägijõe inspireeritud vedeliku ringlus tagavad lemmikloomade tervise täieliku ohutuse. Seadet saab juhtida pühendatud rakenduse või praktilise nupuga.

Joogivee steriliseerimata joomise oht

Esmapilgul võib tunduda, et teie lemmikloomad joovad puhast vett. Kuid kui seda pole korralikult steriliseeritud, sisaldab see hulgaliselt ohtlikke baktereid, mis põhjustavad sageli ebameeldivaid haigusi nagu tsüstiit, uretriit või väliskõrvapõletik. Kaitse oma lemmikloomi sarnaste ohtude eest, pakkudes neile ainult puhastatud vett joomiseks - selle eest hoolitseb Petoneer Fresco Mini jooja!

Neli filtreerimisetappi

Fresco Mini purskkaev pakub ainulaadset 4-etapilist filtreerimissüsteemi. Esimene etapp on suuremate osakeste säilitamine spetsiaalse PP materjaliga. Sellele järgneb filtreerimine KDF-filtriga, seejärel suunatakse vesi aktiivsöefiltri kaudu ja lõpuks ioonivahetusvaigufiltri kaudu. Tulemuseks on see, et purskkaev võimaldab anda loomadele puhtamat vett, mis on vaba bakteritest, prahist ja ebameeldivatest lõhnadest, vähendades seeläbi haiguste riski.

Loodusest inspireeritud jõudlus

Värske, puhas vesi, mis meenutab peaaegu kohe mägijõge? Petoneer Fresco Mini teeb selle võimalikuks! Vedeliku ringlus joojas on kavandatud selleks, et rahuldada teie lemmiklooma janu parimal viisil ja pakkuda uskumatut värskendust. See teeb teie lemmikloomad õnnelikuks vee joomiseks ja suurepärase tervise nautimiseks.

LED-tuled

Seade on varustatud aknaga, mis võimaldab teil kontrollida veetasemeid. Kuid te ei pea seda kogu aeg tegema. Fresco Mini intelligentne andur teeb seda teie eest! Tänu sellele annavad spetsiaalsed LED-id teile teavet veetaseme kohta konteineris. Need meenutavad teile ka siis, kui on aeg filter vahetada. Nii saate veenduda, et teie lemmikloomal on alati juurdepääs värskele ja puhtale joogile ilma probleemideta. Ärge muretsege, kui teie mälu osutub ebatäpseks - Petoneer Fresco Mini mäletab kõike teie eest.

Lihtne kasutamine - intuitiivne rakendus

Jooja on kavandatud nii, et selle kasutamine oleks kiire ja intuitiivne. Vajutage lihtsalt ühte nuppu, et kasutada selle funktsioone. Vajutage üks kord - seadme LED-indikaator lülitub sisse või välja. Vajutage ja hoidke all - filtritaimer lähtestatakse. Tahate rohkem? Kasutage Petoneer rakendust, et saada oma jooja kaugjuhtimispult - saate selle sisse või välja lülitada kaugjuhtimisega, kohandada seda oma eelistuste järgi ja luua isegi nutikaid stseene.

Nutikas disain

Jooja iseloomustab praktiline ja kasutajasõbralik disain. Mahutavusega 1,9 liitrit saab see teie lemmikloomadele pärast ühte täitmist pakkuda puhta vett isegi mitme päeva jooksul. Fresco Mini mugavaks puhastamiseks eemaldage lihtsalt konteiner. Kui see tõstetakse, lülitub toide automaatselt välja, et kaitsta seadet lühise eest veega kokkupuutel. See pole veel kõik! Jooja on kaldus 7° nurga all, tagades, et teie lemmikloomad saavad mugavalt juua, kartmata seljavalu ega kahjustusi. Lisaks tagavad libisemisvastased padjad toote stabiilsuse ja kõrged servad takistavad vee ümbervalamist.

Äärmiselt vaikne

Seade kasutab spetsiaalset ülepealist madalpinge alalisvoolu pumbasüsteemi. See muudab jooja mitte ainult äärmiselt tõhusaks, vaid ka erakordselt vaikseks tänu selle vähendatud vibratsioonisagedusele. Seetõttu ei ületa Petoneer Fresco Mini müratase 35 dB. Magage rahulikus vaikuses koos oma armsate lemmikloomadega - ebavajalik müra ei sega teie puhkust.

Kompatiibel TUYA süsteemiga

Petoneer Fresco Mini jooja põhineb TUYA platvormil. See tähendab, et see on ühilduv teiste TuyaSmarti kasutavate toodetega. Parima kasutajakogemuse saamiseks on Petoneer rakendus samuti välja töötatud Tuya protokolli põhjal. See muudab selle äärmiselt intuitiivseks, lihtsaks kasutada ja siiski funktsionaalseks, pakkudes teile mitmeid lisavõimalusi.

Komplektis
  • Fresco Mini purskkaev
  • Filter
Bränd Petoneer
Mudel WF004
Mõõtmed 180 x 175 x 147 mm
Netokaal 0,75 kg
Toiteallikas DC 5 V / 1 A
Mahutavus 1,9 L
Nimivõimsus ≤0,5 W
Plastik ABS

Коды продуктов

Вес брутто
0.99 kg
Ширина посылки
19 cm
Высота посылки
18.1 cm
Длина посылки
19 cm
EAN
6930460006042
Код производителя
PN-110047

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

Почтовый автомат Omniva

Выберите местом получения любой подходящий вам почтовый автомат Omniva. Когда посылка прибудет в автомат, вы получите уведомление в виде SMS с уникальным кодом. Приходите к автомату, введите код и возьмите посылку. Все настолько просто. Почтовые автоматы Omniva находятся вне зданий, так что вы сможете получить посылку в любое удобное для вас время.

Ближайший почтовый автомат можете выбрать в корзине интернет-магазина Photopoint из списка, находящегося в списке способов доставки. Все расположения почтовых автоматов Omniva можете посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST

Что если вам ближе и удобнее дойти до почтового автомата SmartPOST? Если так, то выберите в интернет-магазине Photopointi в корзине именно этот вариант. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Идите на место, введите код и получите посылку. Быстро и просто.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST можно посмотреть тут.

Пункт выдачи посылок DPD Pakipood

Обязательно обратите внимание где находятся пункты приемки-выдачи посылок DPD Pakipood. Они есть даже в некоторых небольших деревнях. Выберите в корзине подходящий для вас DPD Pakipood. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с оповещением. Отправляйтесь на место, покажите удостоверение личности и заберите посылку.

Расположение пунктов DPD Pakipood можно посмотреть тут.

Почтовый автомат SmartPOST в Финляндии

Закажите товар себе в Финляндию или отправьте туда другу. Почтовые автоматы SmartPOST Finland работают так же просто, как и автоматы в Эстонии. Выберите себе в интернет-магазине в корзине подходящий автомат SmartPOST Finland. Как только посылка прибудет на место, вы получите SMS с уникальным кодом. Отправляйтесь на место, введите код и берите посылку.

Расположение почтовых автоматов SmartPOST Finland можно посмотреть тут.


Пункт выдачи посылок Matkahuolto в Финляндии

Закажите товар в Финляндию себе или другу. Выбери на странице Photopoint, в разделе "корзина" удобный для тебя пункт выдачи Matkahuolto и оформи заказ. Как только посылка прибудет в выбранной тобой пункт, ты получишь SMS оповещение или оповещение на е-мейл. Посылку можно получить на основе документа удостоверяющего личность.

Пункты выдачи посылок Matkahuolto смотри здесь.




На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 4-7 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть