Panasonic LS500, 32'', HD, LCD, Android TV, jalad äärtes, must - Teler

Главная информация

Näe kõike. Taju kõike. Vaadake, mida tahate ja millal tahate oma koduses mugavuses. Android TV™-i puhul on juurdepääs populaarsetele telesaadetele, filmidele ja mängudele väga lihtne. Kogege parimat sisu teenustest Netflix (tasuline), Prime Video (ta

Данный товар архивирован и заказать его нельзя.

Näe kõike. Taju kõike.
Vaadake, mida tahate ja millal tahate oma koduses mugavuses. Android TV™-i puhul on juurdepääs populaarsetele telesaadetele, filmidele ja mängudele väga lihtne. Kogege parimat sisu teenustest Netflix (tasuline), Prime Video (tasuline) jt kaunites värvides ja 4K detailsusega just nii, nagu režissöörid seda soovisid.

Saage oma telerist rohkem
Muutke oma meelelahutuselamus Android TV-ga lihtsamaks. Avastage ühest kohast üle 400 000-le filmi ja saate. Laske Google'il juhtida telerit enda häälega.

Vaadake, mida armastate, ja juhtige oma häälega
Veelgi rohkem võimalusi telerit häälega juhtida. Vajutage puldil Google'i assistendi nuppu, et otsida kiirelt enam kui 400 000 filmi ja saate seast, saada oma meeleolule vastavaid soovitusi, juhtida koduseid nutiseadmeid jpm.

Pange oma väike ekraan suurele ekraanile
Lülituge oma telefonilt, tahvelseadmelt või sülearvutilt hetkega telerile. Chromecast built-in™ abil saate edastada kõik oma lemmikfilmid, -saated, -rakendused, -mängud jpm otse teleekraanile.

Edastage oma lemmik Netflixi sarju
Kas teadsite, et teil on võimalik Netflixi filme ja saateid lihtsalt oma nutitelefonist Panasonicu telerisse edastada? Selleks ühendage mõlemad seadmed Wi-Fi-võrku, puudutage edastusikooni ja oletegi valmis. Miks mitte proovida seda sarjaga Stranger Things?

Kogege liikmist erksates värvides
Meie Bright Panelid tagavad, et olenemata valgustustingimustest kuvatakse tegevus ekraanile just selliselt, nagu režissöör seda soovis. Panasonic suudab LCD-tehnoloogiat kasutades tagada hämmastavalt erksa ja terava visuaalse kvaliteedi, mis toimib laitmatult igas ruumis.

Toob loomulikud värvid teleekraanile
HD Colour Engine on spetsiaalne pilditöötlusprotsessor, mis toob teleriekraanile loomulikud värvid. Hingemattev sisu telesaates, filmides ja mängudes äratatakse ellu, et saaksite neid veelgi enam nautida.

Suurel ekraanil meelelahutus koos võrdväärse heliga
Ringheli – avage heliareen, et muuta helirada sama kaasahaaravaks, nagu suurel ekraanil toimuv tegevus. Heli aitab haarata teid ekraanil toimuvasse ja panna end tundma osana loost.

Rohkem kuulamisvõimalusi läbi lihtsalt ühenduva Bluetooth®-i
Bluetooth® Audio Linki abil saate teleri hõlpsalt juhtmeta kõlari või kõrvaklappidega ühendada, mis annab teile veel rohkem kuulamisvalikuid. Samuti võimaldab see teil esitada telefonist ja teistest seadmetest muusikat läbi teleri kõlarite.


Tootja Panasonic
Ekraani resolutsioon 1366x768 HD
Operatsioonisüsteem Android TV
HDMI 2 tk
Ekraani tehnoloogia LCD
Pildiparanduse süsteemid HD Colour Engine
WiFi Jah
Ekraani diagonaal 32" / 81 cm
VESA kinnituse suurus 100 x 100
Kõrvaklappide väljund Jah
Smart TV Jah
Energiaklass F
HbbTV Jah
Netflix Jah
Voogedastamise formaat Chromecast
Ekraani peegeldamine Jah
Apple TV Jah
Bluetooth heli Jah
HDR energiaklass G
Energiamääruse number 2019/2013
Mudeli identifikaator TX-32LS500E
Disney+ Jah

Экран

Размер экрана
32"
81 cm
Тип экрана
LCD

Программное обеспечение

SmartTV
Да
Операционная система
Android TV
SmartTV приложения
Netflix

Тюнер

HbbTV
Да

Интерфейс

HDMI
2 × HDMI
Звук
Jah
Беспроводная сеть
Да

Аудио

Аудиосистема
Bluetooth Surround

Другое

VESA
100 × 100

Питание

Класс энергии ЕС
F
G

Коды продуктов

EAN
5025232928538
Код производителя
TX-32LS500E

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар закончился. Для дополнительной информации о наличии и заказа пожалуйста свяжитесь с нами здесь.

сравнение товаров

Закрыть