SINGLE SWING PL S04-101 44X17X8,5 CM

Дополнительная скидка
в 14% добавится в корзине
(при покупке мин. 10€)
7,99 €

159,80 € / M

Главная информация

Toote Kirjeldus Avastage SINGLE SWING PL S04-101, mis on loodud pakkuma rõõmu ja meelelahutust igas vanuses kasutajatele. See toode on ideaalne valik neile, kes otsivad kvaliteetset ja vas
Selle tootekirjelduse loomisel on abiks olnud tehisintellekt.

Toote Kirjeldus

Avastage SINGLE SWING PL S04-101, mis on loodud pakkuma rõõmu ja meelelahutust igas vanuses kasutajatele. See toode on ideaalne valik neile, kes otsivad kvaliteetset ja vastupidavat kiike, mis sobib suurepäraselt nii sise- kui ka välistingimustesse. SINGLE SWING PL S04-101 on valmistatud kõrgekvaliteedilistest materjalidest, mis tagavad pikaajalise kasutuse ja vastupidavuse erinevates ilmastikutingimustes. Selle kiige minimalistlik ja stiilne disain sobib suurepäraselt igasse keskkonda, olgu see siis koduaed, mänguväljak või siseruumides paiknev mänguala.

Kiige mõõtmed on 44x17x8,5 cm, mis teeb sellest kompaktse ja hõlpsasti paigaldatava lahenduse. Selle ergonoomiline disain tagab mugava ja turvalise kasutuskogemuse, võimaldades kasutajatel nautida kiikumist täiel rinnal. SINGLE SWING PL S04-101 on loodud pakkuma mitte ainult meelelahutust, vaid ka arendama tasakaalu ja koordinatsiooni, mis on eriti oluline laste arengus. Toode on varustatud vastupidavate kinnitustega, mis tagavad turvalisuse ja stabiilsuse igal kasutuskorral.

Lisaks praktilisusele ja funktsionaalsusele on SINGLE SWING PL S04-101 ka esteetiliselt meeldiv. Selle neutraalne värv ja elegantne viimistlus muudavad selle sobivaks igasse keskkonda, lisades sellele stiili ja elegantsi. See kiik on suurepärane valik peredele, kes hindavad kvaliteeti ja disaini, pakkudes samal ajal lõputut rõõmu ja meelelahutust.

Tehnilised Andmed

  • Tootenimi: SINGLE SWING PL S04-101
  • Mõõtmed: 44x17x8,5 cm
  • EAN kood: 4772013372882
  • Materjal: Kõrgekvaliteedilised ja vastupidavad materjalid
  • Värv: Neutraalne
  • Kasutuskoht: Sise- ja välistingimustes
  • Funktsioonid: Arendab tasakaalu ja koordinatsiooni
  • Kinnitused: Vastupidavad ja turvalised

Коды продуктов

Вес брутто
1.1 kg
Ширина посылки
17 cm
Высота посылки
11 cm
Длина посылки
43.5 cm
EAN
4772013372882
Код производителя
S04-101

Транспортировка заказа стоимостью более 99 € по Эстонии - бесплатно. Точный срок доставки указан в разделе "Наличие". 

Просто добавьте товар в корзину и сможете выбрать один из следующих способов доставки:

В представительство Photopoint

Оформите заказ через интернет и получите его в представительстве Photopoint.Таким образом получение товара не будет стоить вам ни цента, потому что при заказе в магазин отсутствуют почтовые расходы, даже в том случае, если стоимость заказа ниже 99 €. 
О поступлении товара в представительство вам сообщат по электронной почте.

Представительства Photopoint находятся в Таллинне и Тарту. Более подробную информацию о расположении магазинов и контактные данные можно посмотреть тут.

На дом с курьером Omniva

"С курьером" не значит, что вы обязательно должны заказывать товар домой. Только если вы не покупаете, скажем, холодильник, то можете заказать товар куда угодно. Посылка будет доставлена по адресу в рабочее время 08:00-17:00.  

Прежде чем посылка будет доставлена, курьер позвонит по указанному номеру. При заказе товара домой обязательно убедитесь, что телефон у вас под рукой и тот, кто должен получать товар, находится на месте.

Товар доступен только в онлайн магазине Photopoint. В розничных магазинах его нет. Время доставки 4-7 рабочих дня.

сравнение товаров

Закрыть