Huawei Watch 3 Pro Classic, hõbedane/pruun nahk

Põhiinfo

  • 1,43" AMOLED 466 × 466 puutetundlik ekraan
  • 24/7 aktiivsuse ja tervise jälgimine
  • Pulsiandur, GPS & 100+ treeningrežiimi
  • Integreeritud kõlar ja mikrofon kõnedeks
  • Aku kestab 5–21 päeva

Toode on arhiivis, kuvatakse vaid informatiivsel eesmärgil.

Huawei Watch 3 Pro Classic, hõbedane/pruun nahk
Jälgi aja kaunist möödumist
Nutikell peaks kui valatult Sinu ellu sobituma. Huawei Watch 3 ümmargune kuju ja ekraan võimaldavad kogeda suhet ajaga nagu klassikalise käekella puhul. Titaanraami ja safiirklaasiga Huawei Watch 3 Pro hoolitseb selle eest, et näeksid päeva igal hetkel välja professionaalne. Ning tänu suurele ja eriti erksale 1,43-tollisele AMOLED-ekraanile tunned, kui hinnaline on iga hetk.

Meil on võimalus olla parem
Juhi Huawei Watch 3 Pro nutikella puutetundliku ekraani, külgmise nupu ja pööratava raami kaudu. Pööra raami serva, et pääseda hõlpsalt juurde ekraanil kuvatavatele funktsioonidele ja helitugevuse seadetele.

Ekraanidisainid, millest oled unistanud
Huawei Watch 3 seeria nutikelladel on lahedad eelpaigaldatud ekraanidisainid, sealhulgas ka animeeritud versioonid, et elu oleks tõeliselt liikuv. Huawei Watch Face Store rakenduste poes on saadaval üle 1000 erineva ekraanidisaini. Samuti on võimalik endale ise ekraanipilt disainida.

Aeg näidata tõelist võimsust
Nutikell, mis ühendab uskumatu andmetöötlusjõudluse ning hämmastava vastupidavuse, et aidata Sul elus vaatamata ettejuhtuvatele takistustele edasi rühkida.

Elu suures plaanis
Huawei Watch 3 seeria nutikelladel on kahekiibiline arhitektuur, et lisaks suurenenud jõudlusele saavutada ka sujuvam andmetöötlus. Koos nutika energiasäästualgoritmiga 3.0 saavutatakse aku kestvus, mis võimaldab 24/7 tervise- ja treeninguseiret kasutada päeva kaupa. Huawei Watch 3 Pro nutikella saab nutirežiimi tüüpilise stsenaariumi korral kasutada laadimata 5 päeva ja ülipikas aku kestuse režiimis lausa uskumatud 21 päeva.

Tähelepanu, valmis olla, saame nutikaks
Kasuta nutiandmeid abivahendina oma tervise ja treeningu teekonnal. Salvesta kõik tegemised rakendusega Huawei Tervis, et Sul oleks lihtne ning selge ülevaade oma edusammudest.

Nahatemperatuuri andur
Kasuta nahatemperatuuri andurit ning Sul on alati teada, kui keha temperatuur on liiga kõrge. Jälgi oma tervist, et saaksid alati enda eest parimal viisil hoolitseda.

Vere hapnikutaseme jälgimine terve päeva vältel
Saa viivitamatult teada muudatustest oma vere hapnikusisalduses. TruSeen™ 4.5+ tehnoloogia kasutab keerukat valgustehnoloogiat vere hapniku molekulide täpseks tuvastamiseks, mis töötab ka madalatel temperatuuridel ning suurel kõrgusel merepinnast. TruSeen™ 4.5+ tehnoloogia vähene energiatarve võimaldab jälgida vere hapnikutaset terve päeva vältel.

Ennast tunned südame järgi
Huawei värskelt täiendatud TruSeen™ 4.5 pulsisageduse jälgimise tehnoloogia kasutab suurema valgussisendi saavutamiseks kuus-ühes LED-i ja 4 fotodioodi. Safiirklaasist lääts võimaldab paremat valgusläbivust, madalamat energiakulu ja mugavamat kandmiskogemust. Lisaks tagavad täiustatud algoritmid pulsisageduse jälgimisel suurema täpsuse.

Sinu päästeplaan
Kui Huawei Watch 3 seeria nutikell tuvastab kukkumise, lülitub see kohe hädaabirežiimile ning teavitab Sinu määratud kontakti. Teine võimalus on vajutada 5 korda üles nuppu ning kell valib kõne päästeteenistusse.

Järgmine samm tervise teel
Jälgi igapäevast ja iganädalast sammude loendust, aktiivsusperioode, põletatud kalorite arvu, une kvaliteeti, stressitaset ja muud.

100+ treeningrežiimi
Täisfunktsionaalne treeningumonitor Sinu randmel. Hangi endale 100+ treeningrežiimi — 19 profirežiimi sise- ja välitreeninguks ning 85 kohandatud režiimi koos automaatse treeningutuvastusega kuue kõige levinuma treeningutüübi puhul. Vaadake kõiki oma terviseandmeid, mida kuvab selgelt telefoni Huawei Tervis rakendus, ning tundke rõõmu täpsest teekonna jälgimisest mitmerežiimilise GNSS-i asukohaanduriga.

Püsi ühenduses
Huawei Watch 3 Series aitab sul püsida oma nutitelefoniga ühenduses.

Kuulekad helid
Juhi Huawei Watch 3 Pro nutikellaga muusika taasesitamist oma telefonist või sünkrooni telefoni esitusloendeid kõlariga.

Ole teavitatud
Huawei Assistanti avamiseks ja teatistele juurdepääsemiseks nipsake avakuval paremale. Vaadake oma pooleliolevaid ülesandeid, sealhulgas treeningut, kõnet, muusikat, stopperit ning palju muud. Lihtsam viis nutikamalt elamiseks.

Abivalmis assistent
Me kõik vajame aeg-ajalt veidi abi ning siin tuleb mängu Celia, Huawei isiklik häälabiline. Huawei Watch 3 sarja nutikelladele installitud Celia aitab Sul kõnesid teha, seadmeid juhtida ja kiiresti kasulikku teavet leida. Lisaks saad liikvel olles olulise teabe salvestamiseks kasutada Voice Memo funktsiooni.

Otsustaja oled Sina
Vaid mõne lihtsa käeliigutusega on Sul võimalus juhtida sissetulevaid kõnesid. Kõne vastuvõtmiseks suru käsi rusikasse ja laske lahti ning kõne vaigistamiseks keerake ranne küljele.

Rakendustesse rohkem rõõmu
Laadi rakendused alla otse Huawei Watch 3 või Huawei Watch 3 Pro nutikellas oleva rakenduse Huawei AppGallery kaudu, mis on Huawei sisemine rakenduste pood. Sealt leiate kolmanda osapoole rakendusi muusika, treeningu, reiside jms tarvis ning igapäevaseid tööriistu.

Ole lähedasemad ka kaugemalt
Fotolt väljajäämine on alati nukker. Kaugkatiku funktsiooniga saate jääda kõigile suurepärastele fotodele koos sõpradega. Juhi oma telefoni kaamerat ja kasuta raami äärt sisse ja välja suumimiseks, et jäädvustada igal võttel suurepärane kaader.

Seda toodet on mainitud järgmistes Photopointi ajaveebi postitustes:

Ekraan

Ekraani tüüp
AMOLED
Ekraani diagonaal
1,43"
Ekraani lahutusvõime
466 × 466
Punktitihedus
326 ppi
Puutetundlik
Jah

Funktsionaalsus

Märguanded
Äratus
E-mail
Kalender
Kõned
Rakendused
SMS
Sotsiaalmeedia
Nutifunktsioonid
Helistamine
Mõõdetavad parameetrid
Kiirus
Läbitud vahemaa
Päevane aktiivus
Põletatud kalorid
Pulsisagedus
Temperatuur
Uneaeg
Sammud
Treeningu kestus
Tempo
Stressitase
Vere hapnikusisaldus

Tarkvara

Sobivad operatsioonisüsteemid
Android 6.0 või uuem
iOS 9.0 või uuem

Mälu

Sisemälu
16 GB
Operatiivmälu maht
2 GB

Andmeside

Juhtmevaba võrk
Jah
4G
2100 MHz (B1)
1800 MHz (B3)
850 MHz (B5)
800 MHz (B6)
2600 MHz (B7)
900 MHz (B8)
1800 MHz (B9)
800 MHz (B18)
800 MHz (B19)
800 DD MHz (B20)
850 MHz (B26)
2600 MHz (B38)
1900 MHz (B39)
2300 MHz (B40)
2500 MHz (B41)
Mobiilne internet
4G LTE
Bluetooth
Bluetooth 5.2

Sensorid

Asendisensor
Jah
Kiirendusmõõtja
Jah
Valgussensor
Jah
Pulsiandur
Integreeritud
Kõrgusmõõtur
Jah
GPS
GPS
GLONASS
Galileo
Beidou
QZSS
NFC
Jah

Ühendused

Heli
Integreeritud kõlar
Integreeritud mikrofon

Vooluallikas

Vooluallikas
Laetav aku
Aku kestvus
Kuni 5 päeva
21 päeva (energiasäästlik)
Laadimine
Juhtmevaba laadimine

Mõõdud ja kaal

Laius (mm)
48
Kõrgus (mm)
49,6
Sügavus (mm)
14
Kaal (g)
63

Muu

Värvus
Hõbedane
Pruun
Korpuse materjal
Titaan
Keraamiline
Rihma materjal
Nahk
Ilmastikukindlus
Veekindel (kuni 50 m sügavusel)
Töötemperatuur
0 – 35 °C
Komplekti sisu
Nutikell
Laadija

Toote koodid

EAN
6941487218295
Tootja kood
55026781

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on hetkel otsas. Lisainfot saadavuse ja ettetellimise kohta saad küsida, võttes meiega ühendust siin.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge