Joyroom S-IW007 3-in-1 cable USB-A magnetic charger - Lightning 1.2m - white

11,99 €

Põhiinfo

Joyroom S-IW007 3-in-1 USB-A magnetiline laadimiskaabel - Lightning 1,2 m - valge Tutvustame revolutsioonilist Joyroom S-IW007 3-in-1 kaablit - magnetilist USB-A - Lightning laadimiskaablit, mis on ideaalne Apple'i seadmete omanikele. Avastage uus la
Joyroom S-IW007 3-in-1 USB-A magnetiline laadimiskaabel - Lightning 1,2 m - valge

Tutvustame revolutsioonilist Joyroom S-IW007 3-in-1 kaablit - magnetilist USB-A - Lightning laadimiskaablit, mis on ideaalne Apple'i seadmete omanikele. Avastage uus laadimise standard, mis ühendab kiiruse, mugavuse ja vastupidavuse ühes kompaktses lahenduses. Olgu teil siis iP telefon, iP Watch või iP pood, meie kaabel vastab teie vajadustele ja tagab usaldusväärse laadimise igal sammul.

Põhilised eelised:

  • Kiire 3,5A laadimine: Erakordse 3,5A võimsusega pakub meie kaabel iP Watch, iP telefonide ja iP poodide jaoks kiiret laadimist, võimaldades teil oma seadmeid kasutada silmapilguga.
  • 3,5W juhtmevaba laadimine: Laadige oma iP Watch täielikult 3,5W juhtmevaba laadimisega vaid 1,5 tunniga, tagades mugavuse ja kiiruse ilma juhtmete segaduseta.
  • 3 seadme samaaegne laadimine: Eemaldage segadus ja tagage kuni kolme seadme täielik funktsionaalsus, et olla alati igas olukorras valmis.
  • Tugev 3200GS magnet: Kasutage tugeva 3200GS magneti jõudu ja tagage täpne kinnitus ja stabiilne laadimine, kartmata oma seadmete liikumist.
  • Nutikas kiip: Kasutatud nutikas kiip tagab suurema tõhususe ja minimeerib soojuse teket, tagades ohutu ja efektiivse laadimise.
  • Mitmekordne kaitse: Sealhulgas ülepinge/kõrgepinge/ülekuumenemise/FOD kaitse hoiab meie kaabel teie seadmed igal laadimisetapil ohutuna.
  • Universaalne ühilduvus: Joyroom S-IW007 on ühilduv kogu Watch iP valikuga, kõrvaldades ühilduvusprobleemid ja hüppavad aknad.
  • Suurenenud vastupidavus: Tänu vastupidavale konstruktsioonile võib meie kaabel kiidelda üle 10 000 painde-/sisse-/väljatõmbetsükliga, tagades pikaajalise ja usaldusväärse kasutamise.

Tehnilised andmed:

  • Konnektori tüüp: USB-A Watch'i laadimiseks + topelt Lightning konnektor
  • Funktsioon: Laadimine
  • Sisend: DC 5V 3,5A (MAX)
  • Väljund:
    • Lightning DC 5V 2A (MAX)
    • Juhtmevaba laadimine: 3,5W
  • Materjal: tsingisulam + ABS + TPE
Kiire 3,5A laadimine

Avastage ületamatu 3,5A laadimisvõimsus, mis paneb teie iP seadmed töövalmis silmapilguga. Mingeid kompromisse, mingeid ooteaegu - Joyroom S-IW007-ga on laadimine kiirem ja efektiivsem.

3,5W juhtmevaba laadimine

Unustage tüütud juhtmed! Meie 3,5W juhtmevaba laadimine võimaldab teil oma iP Watch täielikult laadida vaid 1,5 tunniga. Mugav, kiire ja muretu - see on laadimise tulevik.

3 seadme samaaegne laadimine

Enam pole vaja võidelda pesa pärast! Joyroom S-IW007 võimaldab teil laadida kuni kolme seadet korraga ja tagab täieliku funktsionaalsuse isegi intensiivse igapäevase kasutamise korral.

Tugev 3200GS magnet

Kasutage tugeva 3200GS magneti jõudu, mis tagab täpse ja stabiilse ühenduse laadimise ajal. Pole vaja muretseda kaablite ja seadmete liikumise pärast - see on turvaline laadimine kõrgeimal tasemel.

Nutikas kiip

Edasijõudnud nutikas kiip suurendab mitte ainult laadimise tõhusust, vaid vähendab ka soojuse teket. Tänu sellele on teie telefon või IP Watch turvaline ja alati kasutamiseks valmis.

Mitmekordne kaitse

Turvalisus on prioriteet. Joyroom S-IW007 kaabel kaitseb teie seadmeid ülepinge, kõrgepinge, ülekuumenemise ja FOD eest ning tagab sujuva laadimise ilma muretsemata nende seisundi pärast.

Universaalne ühilduvus

Olenemata Watch iP mudelist, on meie kaabel valmis tööks. See hõlmab kogu Watch iP valikut ja kõrvaldab ühilduvusprobleemid ja hüppavad aknad.

Suurenenud vastupidavus

Meie disain on loodud vastu pidama üle 10 000 painde- ja ühendustsükli, tagades Joyroom S-IW007 pikaajalise ja usaldusväärse kasutamise täieliku funktsionaalsuse säilitamisega.


Producent code S-IW007 White
BC AB
Color White
Charger type Wireless charger
Connector type USB-A (male), Lightning (male)
Maximum current 3.5 A
Package Box
Euro hanger Yes
Product packaging height in cm 10
Product packaging width in cm 16,5
Product packaging depth in cm 3
Waga gabarytowa w gramach 80
Tłumaczenia Angielski - Nazwa, Angielski - Opis długi, Czeski - Nazwa, Czeski - Opis długi, Francuski - Nazwa, Francuski - Opis długi, Niemiecki - Nazwa, Niemiecki - Opis długi, Włoski - Nazwa, Włoski - Opis długi

Andmed

Värvus
Valge

Toote koodid

EAN
6956116771294
Tootja kood
6956116771294

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge