DJI Ronin 4D Flex

969 €

Järelmaksuga ostes alates 33,03 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

DJI Ronin 4D Flex Ronin 4D tõi kaasa uue ajastu filmitegemises ja pakub jätkuvalt põnevaid võimalusi. Tutvuge DJI Ronin 4D Flexiga - innovaatilise, laiendatava lahendusega, mis loodi filmitegijatele veelgi suurema vabaduse andmiseks. Selle abil saab

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

DJI Ronin 4D Flex

Ronin 4D tõi kaasa uue ajastu filmitegemises ja pakub jätkuvalt põnevaid võimalusi. Tutvuge DJI Ronin 4D Flexiga - innovaatilise, laiendatava lahendusega, mis loodi filmitegijatele veelgi suurema vabaduse andmiseks. Selle abil saab Ronin 4D põhimooduli eraldada kaamerast koos gimbaliga. See võimaldab salvestusmooduli, toiteallika ja videoside süsteemide hoiustamist kotis või seljakotis, samal ajal kui operaator peab käes hoidma ainult kaamerat - see vähendab oluliselt kogu seadistuse kaalu. Suurem paindlikkus, kõrge jõudlus ja ainulaadne loominguline kogemus - Ronin 4D Flex avab uue peatüki kinematograafias.

Kerge disain

Naudi suuremat mugavust töötamisel. Ronin 4D Flex võimaldab sul vähendada käes hoitava varustuse kaalu 1,8 kg-ni, mis on vaid umbes 34% algsest kaalust. Seetõttu on see ideaalne kinematograafidele, kes sageli töötavad projektidel, mis nõuavad pikka salvestusaega. Seade sobib eriti hästi dokumentaalfilmide, intervjuude või sündmuste filmimiseks - kõikjal, kus on vaja suurt liikuvust. Ultrakerge Ronin 4D Flex eristub nii oma kaasaskantava disaini kui ka kõrge jõudluse poolest, seega suudab see rahuldada ka kõige nõudlikumaid ootusi.

Saavuta suurem paindlikkus

Pikk 2 m pikenduskaabel annab sulle palju suurema paindlikkuse töötamisel. See võimaldab sul hõlpsalt teha keerulisi kaameraliigutusi - isegi kitsastes ruumides, nagu näiteks sõidukites. Ronin 4D Flex võimaldab sul ka kasutada kaamerat X9 gimbaliga väikese kaugjuhitava peana. Nüüd saad hõlpsalt ette valmistada jälgimisvõtteid ja palju muud - DJI annab sulle palju loomingulisi võimalusi!

Ultraõhuke koaksiaalkaabel

Ronin 4D Flexi pikendussüsteem kasutab ultraõhukest koaksiaalkaablit, mis toetab kaamera sensori poolt püütud kõrge kiirusega signaalide kadudeta edastamist (kuni 8K). See võimaldab ka usaldusväärset juhtimis- ja jälgimissignaalide edastamist. Kaabel on väga vastupidav ja paindlik - isegi korduv painutamine ei hirmuta teda. See teeb selle ideaalseks erinevateks stsenaariumideks!

Keskendu mitmekülgsusele

Ronin 4D Flex on loomulikult ühilduv Ronin 4D käepidemetega ja peamise monitoriga, seega saab sellest kerge ja kompaktne, kuid võimas iseseisev tööriist. Toode pakub kinematograafidele terve hulga kasulikke funktsioone, sealhulgas kinematograafilist 8K pildistamist, 3-teljelist stabiliseerimist, LiDAR teravustamist ja professionaalset jälgimis- ja juhtimissüsteemi. Selle tulemusena pakub see mugavat ja tõhusat loomingulist kogemust, mis on hetkel tööstuses ületamatu. Lisaks on Ronin 4D Flexi ja integreeritud seadistuse vahel vahetamine äärmiselt lihtne ja kiire - see ei vaja isegi tööriistu.

Mitmed konfiguratsioonivõimalused

Vali lisatarvikud ja saa veelgi rohkem salvestamisvõimalusi. Ronin 4D Flex võimaldab sul vabalt kasutada erinevaid pikendusvardaid ja kaugjuhtimispäid. Nii on sul lihtne saavutada soovitud tulemusi! Saad ka oma tööd lihtsustada, transportides raskemat varustust seljakotis või kinnitades selle spetsiaalsele vestile. DJI abil ei pea keerukate võtete salvestamine nõudma suurt pingutust!

Objektiivi ühilduvus

Staatiliste võtete jaoks võimaldab Ronin 4D Flex sul paigaldada standardse Pan Axis Quick-Lock koos tarvikutega, surudes seadme tõstevõime piire. See tähendab, et saad kasutada mitmesuguseid teleobjektiive - näiteks FE 70-200 mm F2.8 GM või FE 200-600 mm F5.6-6.3 G. Kuid see ei piirdu sellega! Mõned kolmanda osapoole tarvikud ja teravustamismootorid võimaldavad sul paigaldada objektiive nagu Zeiss SP või Cooke Anamorphic/i.

Karbis:
  • Ronin 4D Flex
  • Pan Axis Quick-Lock
  • Ronin 4D käepidemete adapter x2
  • Käepidemete adapterkaabel x2
Spetsifikatsioon:
Bränd DJI
Mudel DJI Ronin 4D Flex
Pikenduskaabli pikkus 2 m
Kaal Umbes 725 g (sh Ronin 4D käepidemete adapterid ja käepidemete adapterkaablid)
Ühilduvus DJI Ronin 4D
Toetatud tarvikud Ronin 4D käepidemed, High-Bright peamonitor, LiDAR kaugusmõõtja, Zenmuse X9 teravustamismootor

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.6 kg
Pakendi laius
16 cm
Pakendi kõrgus
8.3 cm
Pakendi pikkus
24 cm

Toote koodid

EAN
6941565936288

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge