Superior taustapaber 2.72x11m, 41 marine blue

Ostukorvis rakendub
12% (lisa)allahindlust
(min. 10€ ostul)
68,99 €

6,27 € / M

Järelmaksuga ostes alates 2,06 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

See Superior Specialties taustapaberi rull on mõõtudega 2,72 x 11 m ja värvuselt 41 Marine Blue ehk akvamariin. Selle professionaalse kvaliteediga paberi abil saate luua ühtlase ja sileda tausta. Paberi laius on 2,72 m ja rulli kogupikkus on 11 meetr

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

See Superior Specialties taustapaberi rull on mõõtudega 2,72 x 11 m ja värvuselt 41 Marine Blue ehk akvamariin. Selle professionaalse kvaliteediga paberi abil saate luua ühtlase ja sileda tausta. Paberi laius on 2,72 m ja rulli kogupikkus on 11 meetrit. See on maksimaalne pikkus, kui rull täielikult lahti kerida. Seega, kui paber määrdub pildistamise ajal, saate lihtsalt lõigata määrdunud osa ära ja teil jääb ikkagi piisavalt pikkust alles. Lõigatud paberiosa saab seejärel taaskasutada. Ultimaatne kvaliteet Superiori õmblusteta paber on 100% valmistatud USA-s ja pakub teile turu kõrgeimat kvaliteeti. See matt paber on kortsudevastane, nii et teil on alati tagatud kaunilt ühtlane taust pildistamise või esitluse ajal. Sest olenemata sellest, millist rakendust te paberit kasutate, on ühtlane ja puhas taust äärmiselt soovitav. Jätkusuutlikkus Keskkonnamõju minimeerimiseks toodetakse paber ökoloogiliselt vastutustundlikul viisil. Paber koosneb kuni 75% ulatuses taaskasutatud kiududest, on happevaba ja täielikult taaskasutatav. Lisaks pärineb puit sertifitseeritud majandatavatest metsadest ning tootmisprotsess põhineb täielikult hüdroenergial. Paigaldamine taustasüsteemile Taustarull on paigutatud tugevale torule, mille siseläbimõõt on 54 mm. See võimaldab teil taustapaberit lihtsalt kinnitada erinevatele taustasüsteemidele, mida leiate valikuliste tarvikute jaotisest. Rakendus Superior Specialties taustapaber 41 Marine Blue (2,72 x 11m) Marine Blue - akvamariin - on populaarne värv peaaegu kõigi motiivide pildistamiseks, alates portreedest kuni toodeteni. Kuid Superiori taustad sobivad paljudeks rakendusteks. Need sobivad portreedeks, tootefotograafiaks, moepiltideks ja (toote)esitlusteks. Kuid ka sisuloojatele, kunstnikele ja disaineritele on taustapaber hädavajalik. Superiori valikus on erinevad suurused ja 50 värvi. Kas otsite alternatiivi oma praegusele taustapaberile? Siis võtke meiega julgelt ühendust, et saaksime teile õige värvi soovitada. Erinevate monitoriseadete tõttu võib paberi värvil olla minimaalne kõrvalekalle võrreldes ekraanil kuvatud pildiga. Viimasel pildil leiate värviväärtused, sealhulgas RGB ja CMYK. See võimaldab teil kalibreeritud monitoril värvi simuleerida.
1x Taustapaber 2,7x11m (41 Marine Blue); 1x Paks kartongist sisemine tuum ?54mm

Toote koodid

EAN
650512114414

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge