iLike STM6 Pro raskem metallist märkmik/tabletti PC hoidjavaatur reguleeritava täiusliku nurga/360-k

Ostukorvis rakendub
VEEL 12% allahindlust
(min. 10€ ostul)
48,99 €

Järelmaksuga ostes alates 1,47 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Vabandage, tooteandmed on tõlkimisel. Kui vajate toote võõrkeelse teksti mõistmisel abi, andke sellest palun teada e-posti teel info@photopoint.ee. Saadame teile kiirelt soovitud tõlke.


Kirjeldus

  • Lai ühilduvus: sülearvuti alused ,See reguleeritav sülearvuti alus sobib kõigile 11-17,3-tollistele sülearvutitele ja selle maksimaalne kandevõime on 17,6 naela/8 kg. See on ühilduv kaubamärkidega nagu APPLE, ASUS, meta portal ,eco show , Lenovo, Dell, HP, Microsoft, Toshiba, square terminal ,Samsung, ja ühilduv alus töötab samuti väga hästi.alus sülearvutile,laua sülearvuti tõstuk,reguleeritav sülearvutialus,laua sülearvuti tõstuk, laua sülearvuti tõstuk
  • Ergonoomiline disain: töölaua tarvikud ,töölaua tarvikud ja tööruumi korraldajad ,monitori tõstuk, sülearvuti alus voodis , hoidik toimib tõstukina, et tõsta sülearvuti ekraan silmade tasemele. Töölaua arvutialus võimaldab teil parandada kehaasendit ja leevendab kaela-, õla- ja seljavalu, see on väga mugav töötamiseks kodus, kontoris ja väljas, muudab tüüpimise mugavamaks.kodu kontori tarvikud ,laua sülearvuti kinnitus ,sülearvuti kinnitus lauale ,reguleeritav sülearvuti alus lauale ,mängude sülearvuti alus ,sülearvuti laua kinnitus ,ergonoomiline ,sülearvuti hoidik ,laua sülearvuti alus lilla ,sülearvuti stabd ,sülearvuti alus lauale ,sülearvuti alus ,laua sülearvuti alus
  • Kõrgekvaliteediline materjal: See kannatav sülearvuti alus on ühilduv ipad alusega, sülearvuti alus on valmistatud kosmosesõiduki alumiinium-titaanisulamist ja ultra-kõrge tugevusega terasest materjalist, mis on tugevam ja kergem, pehmet silikooni pakutakse allosas ja ülaservas Padjahoidik kaitseb teie seadet kriimustuste ja libisemiste eest. Alus on väga tugev ega logise ega libise ning lai alus muudab selle paremaks toe. Suurepärane disainitöö, filmide vaatamine, mängude mängimine, maalimine, lugemine ja kirjutamine ning muu. arvuti alus lauale
  • Reguleeritav alus: selle sülearvuti alusega peate lihtsalt reguleerima tahvelarvuti aluse tagumisel lukustusnupul oma sülearvuti kõrgustaset, see tõstab sülearvuti teie parimale silmatasemele, et stabiliseerida oma kehahoiakut ja vähendada kaela- ja seljavalu. Alusel on kõrgusvahemik 6"-9". Ühildub ipad lauaalus.alused töölauale ,sülearvuti tõstuk lauale ,macbooki alus lauale ,mac alus ,sülearvuti hoidik alus,macbook air alus ,macbook alus ,arvutilaua alus ,arvuti alus
  • Ventileeritud tühja disain: Sülearvuti alus, avatud alumiiniumdisain pakub head ventilatsiooni ja õhuvoolu, et vältida teie iPadi ülekuumenemist. Metallmaterjalid ja tühja disainiga juhivad teie isiklike elektrooniliste seadmete kuumuse ära. Avatud tühja disain parandab optimaalse jahutuse tagamiseks õhuvoolu, aidates teie puutetundlikul tahvelarvutil paremini töötada, ühildub ipad alusega.
  • Suurepärane käsitöö: Elegantselt disainitud ja Elegantne teostus: Hõbedane alumiiniumsulam, siledad servad, takistavad seadmeid kriimustamast, tugevad, kerged, kaasaskantavad, jahedad metallist sülearvuti alus sülearvutitele. ühilduv alus hoiab teie töölaua puhta ja ilusa.
  • Tugev ja vastupidav alus: sülearvuti aluse alus võib kanda kuni 8,8 naela ja ultralai ning ultrapaks disain tagab selle väga stabiilsuse raske varustuse hoidmisel, võimaldades teil vabalt käsi kohandada ilma libisemiseta. Sülearvuti aluse alusel on allosas kummist padjad; libisemiskindel sülearvuti alus hoiab teie seadet igal nurgal turvaliselt ja vastupidavalt. Ühildub ipad alusega.

Funktsioonid:

  • Töölaua monitori alus: Valmistatud ilusast metallist materjalist, see sülearvuti alus on ohutu kasutada.
  • Laua alus monitorile: Alumiiniumisulamist materjal toimib jahutuspatjadena, et aidata kaitsta arvutitarvikuid ja parandada arvuti töö efektiivsust.
  • Kaasaskantav sülearvuti: Toote vastupidavuse mõttes toodetud, veedab see toode teiega märkimisväärse aja.
  • Tahvelarvuti sülearvuti: Sülearvuti alus on kokkuklapitav disain, kaasaskantav ja ei võta palju ruumi.
  • Kokkupandavad riiulid: Alus tõstab sülearvuti arvuti, et sülearvutist soojusülekanne kiireneks.

Tugevused:

  • Loo kohe aktiivne istumine või seismine - iLike laua tõstuk pakub nõudmisel seismist terve päeva vältel, vabadust toolist tõusmiseks ja lihastenärvide leevendamiseks, stressi vähendamiseks ning produktiivsuse suurendamiseks.
  • 360°Pööramine - Sülearvuti alusmuundur on 360° pööratav, võimaldades sülearvutit pöörata mis tahes nurgale, muutes ekraani lihtsaks teiste inimestega jagamiseks, tehes koostööd projektidel.
  • Reguleeritav ja kokkupandav - Arvuti alus saab tõsta teie sülearvuti kuni 23 tolli kõrgusele. Reguleerige oma mugavustaseme saavutamiseks innovaatilise lihtsa pöörde kõrguse lukustusmehhanismi abil. Liikuge istumisasendist seismisasendisse ühe sujuva liigutusega.
  • Lai ühilduvus - See pööratav sülearvuti hoidik sobib kõikidele sülearvutiarvutitele vahemikus 10-16 tolli, sealhulgas Mac, MacBook Air, MacBook Pro, Microsoft Surface, HP, Google PixelBook, Dell XPS, ASUS, Lenovo, Acer, Chromebook jne. See kaasaskantav sülearvuti alus on ideaalne kasutamiseks mitmesugustes ruumides, sealhulgas kontoris, koosolekuruumides, elutubades, raamatukogudes, kohvikutes ja köökides.
  • Soojuse hajutamine - Seisva laua tõstukirrotatsiooniplaat võtab vastu avatud tühja disaini, mis suudab suurendada õhuringlust parima soojuse hajumise saavutamiseks, lahendades muret nõrgenenud soojuse hajumisvõime pärast, kui olete arvutit pikka aega mänginud.

Tehniline spetsifikatsioon:

  • Netokaal: 2500 grammi
  • Brutokaal: 2720 grammi

Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
2.72 kg
Pakendi laius
25 cm
Pakendi kõrgus
29 cm
Pakendi pikkus
6 cm

Toote koodid

EAN
4752192077099

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 4-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge