Kruger & Matz smartphone LIVE 10S

185,99 € + tasuta lisad

Järelmaksuga ostes alates 6,34 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Kruger&Matz LIVE 10S Kohtu funktsionaalse ja elegantse nutitelefoniga, mis on vormilt minimalistlik, kuid täielikult varustatud kasulike lahendustega. See on LIVE 10S. Suur ekraan LIVE 10S on igasuguse ülesande jaoks valmis. IPS-ekraan diagonaali

Kruger&Matz LIVE 10S

Kohtu funktsionaalse ja elegantse nutitelefoniga, mis on vormilt minimalistlik, kuid täielikult varustatud kasulike lahendustega. See on LIVE 10S.

Suur ekraan

LIVE 10S on igasuguse ülesande jaoks valmis. IPS-ekraan diagonaaliga 6,67 tolli ja täis HD+ eraldusvõimega ning 20:9 kuvasuhtega on ideaalne tööks, veebilehitsemiseks, mängimiseks ja õppimiseks. Stiilne, õhuke must korpus istub kindlalt käes, suurendades seadme kasutamisest saadavat rahulolu.

Kõrge jõudlus

Octa-core MediaTek Helio P70 protsessor, mille taktsagedus on 2,1 GHz ja mida toetab 8 GB RAM-i, vastutab seadme sujuva töö eest. Selline kombinatsioon võimaldab teil täiel määral ära kasutada seadme funktsionaalsust ja tagab sujuva töö erinevat tüüpi rakenduste, interneti või lemmikmängude kasutamisel.

Hea mälu

LIVE nutitelefoni kümnes väljaanne on varustatud lausa 256 GB sisemälu võimalusega. Tänu sellele on teil alati käepärast kõik teie fotoalbumid ja kõige olulisemad rakendused. Veelgi nõudlikumate kasutajate jaoks on LIVE 10S varustatud micro SD-kaardi pesaga, mis võimaldab mälu veel 256 GB võrra laiendada.

Neljakordne fotograafia rõõm

Püüdke kinni elu kõige olulisemad hetked neljakordse rõõmuga. Peamine 48 Mpx kaamera f/1.8 avaga tagab, et kõik fotod oleksid alati suurepärase kvaliteediga, ja 5 Mpx laiakaamera võimaldab teil pildistada väga laias raamis. Kaks ülejäänud 2 Mpx kaamerat võimaldavad teil jäädvustada detaile makrotasandil ja reguleerida tausta hägusust.

Intuitiivne Android

Valige LIVE 10S ja tundke värskendatud Androidi versiooni kasutamise mugavust. Selle seadme valimisel saate laia funktsionaalsuse, intuitiivse töö ja juurdepääsu arvukatele mängudele ja rakendustele Play poest.

NFC-ga nutitelefon

Maksmine telefoni abil võib olla sama lihtne kui maksmine maksekaardiga! Kruger&Matz LIVE 10S on varustatud NFC mooduliga, nii et saate teha kontaktivabu makseid kiiresti ja mugavalt oma mobiilseadme abil ilma täiendavate volitusteta. Kõik teie mugavuse huvides!

Tugev tugi

Tänu 5000 mAh akule vastab LIVE 10S nutitelefon kõigile teie ootustele ega jäta teid alt, kui seda kõige vähem ootate. Selle mudeli kasutatav aku võimaldab teil seadet vabalt kasutada pikki tunde, säilitades samal ajal selle õhukese kuju.

Kahesim-kaartidega nutitelefon

LIVE 10S ei tee kompromisse. Seade kasutab lausa 3 pesa, 2 nano-SIM-i ja micro SD-kaarti. Selline kombinatsioon võimaldab teil vabalt kasutada kahte telefoninumbrit ja samal ajal laiendada sisemälu kaardiga.

Turvalisuse huvides

LIVE 10S-l on FaceID funktsioon ja sõrmejäljelugeja. Selliste turvameetmete kasutamisega võite olla kindel, et seadme mälus olevad andmed ei ole ohus, isegi kui nutitelefon satub valedesse kätesse.

Täielik varustus

Te ei pea muretsema täiendavate tarvikute ostmise pärast! Koos Kruger&Matz LIVE 10S nutitelefoniga kuuluvad komplekti lisaks kõrvaklappidele ka silikoonist ümbris ja kaitseklaas. Hoolitsege oma telefoni turvalisuse eest kohe pärast selle karbist väljavõtmist!


Data transmission LTE
Data transmission HSUPA
Data transmission HSPA+
Data transmission HSPA
Data transmission UMTS
Data transmission GPRS
Data transmission EDGE
5G support No
Diagonal screen 6,67''
Resolution 2400 x 1080
Processor Octa Core
CPU frequency 2.1
RAM 8
Internal memory 256
Memory card reader Yes
Memory card microSD
Battery capacity 5000
Cell type Li-ion (internal battery)
Camera Yes
Front camera 16
Rear camera 48
Second rear camera 5
SIM card Nano
Dual SIM Yes
GPS receiver Yes
Wireless communication NFC
Wireless communication WiFi
Wireless communication Bluetooth
Wireless communication LTE
Connectors 1 x USB (Type C)
Connectors 3,5 mm minijack
Inductive charging no
Color Gray
Height 165
Width 77
Depth 9.5
Other display parameters Diagonal: 6.67" Resolution: 1080 x 2400 px Aspect ratio: 20:9 Matrix: IPS PPI: 394 Viewing angle: 80°
CPU - other information CPU: MT6771T, Octa-Core GPU: Mali G72, 900 MHz
Detailed camera specifications Front camera: 16 Mpx Front sensor aperture: f/2.0 Rear camera: 48 Mpx + 5 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx Rear sensor aperture: f/1.8 ; f/2.2; f/2.4; f/2.4
Operating System Android 11
Fourth rear camera 2
Third rear camera 2
Weight 201

Osta see toode ning saad tasuta:


Sa säästad:
27,18 €

Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 49,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 29,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 29,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 49,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.48 kg
Pakendi laius
9 cm
Pakendi kõrgus
18 cm
Pakendi pikkus
5 cm

Toote koodid

EAN
5901890075848
Tootja kood
TEKIMPAKM000499

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 7-10 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge