Entel DT882 ATEX DMR/Analoog käsiraadiosaatja 400-470MHz, 4W

1 099 €

Järelmaksuga ostes alates 37,46 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

Entel projekteeris ja ehitas tööstusliku DTEx DMR Digital Series´i kompromissitult. See ATEX-sertifikaadiga kaasaskantav pakub erakordselt valju ja selget heli, mis on oluline suure ümbritseva müraga keskkondades.

Kasutajate ohutuse ja ärikriitiliste vajaduste rahuldamiseks loodud ekraaniga ja ilma ekraanita mudelid on mitmekülgsed ja funktsionaalselt rikkalikud, nii et neid saab konfigureerida nii lihtsate kui ka täiustatud süsteemide jaoks.

Turuliidri IP68 veealuse klassifikatsiooniga (2 meetrit 4 tundi) peab DTEx vastu igapäevasele kasutamisele äärmuslikes ja vaenulikes keskkondades ning ülitundlikud nupud ja suure pöördemomendiga juhtnupud võimaldavad DTExit kasutada isegi kinnaste kätega.

Selleks, et teie töötajad saaksid alati arusaadavat sidet, oleme välja töötanud ulatusliku valiku sertifitseeritud ja heakskiidetud audiotarvikuid, mis täiendavad DTEx-seeria seadmeid, sealhulgas luujuhi pealae mikrofone ja kõrvakaitseklappe. Täieliku loetelu leiate meie lisaseadmete jaotisest.

KESKKONNAOMADUSED

  • Analoog- ja DMR-režiimid
  • 16 kanalit, 1 tsoon
  • IP68 veealune (2m, 4 tundi)
  • Vastab MILSTD 810C/D/E/F/G konstruktsioonile
  • Erakordselt valju ja parima selgusega heli - klassis
  • 2 pesa simplex
  • Mitu vastuvõtugruppi
  • Rääkija alias (ainult TX)
  • Lone-Worker
  • Man-Down (valikuvõimalus)
  • AES 256-bitine krüpteerimine (litsentsi valik)
  • IP Site Roaming (litsentsi lisavarustus)
  • Isikliku rünnaku nupp
  • Grupikõne
  • Individuaalne helistamine
  • Programmeeritavad nupud
  • Kullatud lisatarvikute pistikupesa
  • Lukustatav lisaseadmete pistikupesa
  • Lisaseadme heli kohandamine optimeerib heli iga lisaseadme jaoks.
  • Kõik kõned (ainult vastuvõtmine)

Üldine

Keskkonnakaitse IP68 (2 meetrit 4 tunni jooksul) - DTEx-seeria pakub kõigi tootjate kõrgeimat veealust kaitset. See kaitseb korrosiooni eest, taludes täielikku sukeldumist vees kuni 2 meetri sügavusele 4 tunniks, et kaitsta äärmiselt märjas keskkonnas esinevate tõenäoliste ohtude eest.

MILSTD 810C/D/E/F/G - Vastab standardile MIL-STD 810C/D/E/F/G ja pakub kaubandusliku klassi konstruktsiooni, mis tagab vastupidava ja kestva toimivuse. Entel DT800 seeria raadiosid vastavad rangetele standarditele, mis võimaldavad neil vastu pidada igapäevastele löökidele, vibratsioonile ning tolmu ja niiskuse söövitavale mõjule, tagades paljude aastate vältel tõrgeteta kasutamise.

Vastupidav lisaseadmete pesa - DT800 raadiote lisaseadmete pesa on konstrueeritud spetsiaalselt nii, et kui lisaseadmed on kantavale seadmele kinnitatud, peab ühendus vastu igasugusele karistusele, alates kukkumisest kuni hooletu väärkasutamiseni. Vastupidav, mitmepinuline liides ja Micro-USB-pesa on nii uputatav kui ka kullatud, et vähendada kahjustuste ohtu ja kaitsta korrosiooni eest. IS-kaitsetasemete terviklikkuse tagamiseks läbivad kõik telefoniga ühendatud lisaseadmed automaatselt valideerimisprotsessi, et vältida nõuetele mittevastavate lisaseadmete kasutamist. Kõik DTEx´i lisaseadmed on varustatud tugeva lukustusliitmikuga, et tagada kasutaja turvalisus.

Li-ioon akutehnoloogia ja parem kõneaeg - DT800 raadiosaatjad on standardselt varustatud uusima intelligentse liitium-ioon akutehnoloogiaga. Liitium-ioonaku tehnoloogia üks peamisi eeliseid on see, et see välistab "mäluefekti", mis tähendab, et akut ei ole vaja enne laadimist täielikult tühjendada. Selle tulemusena on tagatud täielik laadimine iga kord, kui võtate Entel aku laadijast välja. DT800 raadiosaatjad saavad kasu ka TDMA digitaalrežiimi signaalimisest, mis suurendab aku vastupidavust kuni 40%, tagades pikema ooteaja / kõneaja.

Suurepärane heli - kasutades uusimat müravähendustehnoloogiat, pakuvad Entel DTExi kantavad raadiosaatjad valju ja teravat heli, olenemata sellest, millises keskkonnas te viibite. Kõik DTEx´i lisaseadmed on varustatud vastupidava lukustuspistiku ja kõrgekvaliteedilise kaabliga ning kasutavad Entel´i patenteeritud "Smart Speech Tailoring" tehnoloogiat. See tuvastab automaatselt ühendatud lisaseadme tüübi ja optimeerib heli vastavalt sellele, et saavutada parim võimalik jõudlus.


Mugavus

Välja uuendatav - Entel lisab ja täiustab DT800 raadioside funktsioone tasuta tarkvarauuenduste abil. Kasutades Enteli uuenduslikku lõppkasutaja programmeerimisrakendust, saab Entel DT800 raadiosid hõlpsasti uuendada, ilma et edasimüüja peaks kohale sõitma või raadiosid edasi-tagasi kulleriga saatma, mis säästab märkimisväärselt aega ja kulusid.

TDMA kahe pilu otserežiim (ka "kahe pilu Simplex") - DMR-digitaalstandard jagab ühe 12,5Khz analoogkanali kaheks eraldi kanaliks, mis kahekordistab raadiokasutajale kättesaadavate kanalite arvu. Kahe pilu töö on tavaliselt võimalik ainult siis, kui süsteemi on lisatud DMR-repeater. Kuid Entel DMR-raadiosid ületavad selle piirangu nii Simplex- kui ka DMR446-kanalite puhul, nii et mõlemad kanalid (teenindusajad) on kasutajale alati kättesaadavad, olenemata kanali tüübist.

Segarežiim - segarežiimil saab raadio võtta vastu nii DMR-digitaal- kui ka analoogrežiimi, ilma et kasutaja peaks kanalit vahetama. Segarežiim on kasulik, kui kasutatakse nii analoog- kui ka digitaalraadioid koos, nt kui klient on üleminekul olemasolevalt analoograadiosüsteemilt digitaalsele DMR-raadiosüsteemile.

Võtmelukk - juhusliku kasutamise vältimiseks saab raadio võtmed ja juhtimisseadmed lukustada.

Programmeeritav kanalite jälgimise nupp - Kui teil on DT800 kantavasse raadiosüsteemi sisse lülitatud kanalikaitse, filtreeritakse kõik muud signaalid peale teie enda võrkude välja. Selle saab ajutiselt välja lülitada, võimaldades teil jälgida kõiki signaale oma kanalil.

Mitu vastuvõturühma - See võimaldab teil jälgida kahte või enamat rühma, nt juht peab jälgima tema hallatavaid puhastus- ja hooldusrühmi.
Talker Alias - Enamik raadiosid nõuab, et teil oleks ajakohane kontaktnimekiri, nagu teie telefonis, et näidata, kes helistab / räägib. Enteli Talker Alias funktsiooniga edastatakse raadiote varjunimi tekstina vastuvõtvale raadiole (raadiodele), nii et see kuvatakse alati (ilma, et peaksite iga raadiot iga kord, kui lisate raadiosid süsteemi, uuesti programmeerima).

Programmeeritavad nupud - selleks, et teie Entel-raadio vastaks täpselt teie vajadustele, saab selle nuppe programmeerida täpselt vajalike funktsioonidega.
IP Site Roaming - See tagab suure piirkonna katvuse, roamides sujuvalt mitme DMR-repeatri vahel.

Individuaalne, grupikõne ja helistaja tuvastamine - Entel DT800 mudelid pakuvad nii individuaalset kui ka grupikõnet, mida saab valida kanalikontrolli ja, näidikuga mudelitel, raadio suure kontaktiloendi kaudu. Näidikuga mudelid võivad kuvada ka helistaja ID-d.

All call - See on võimalus helistada korraga kõigile kanalil olevatele raadiosidele. See on eriti kasulik oluliste teadete, näiteks hädaolukorras evakuatsioonikõne jne tegemisel.

Audiotarvikud ja BA-tugi - saadaval on suur valik Entel´i originaalseid audiotarvikuid alates lihtsatest kõrvaklappidest kuni luujuhi variantideni äärmiselt mürarikaste keskkondade jaoks. Lisaks sellele toetatakse ka kolmanda osapoole hingamisaparaadi kommunikatsioonikomplekte. Entel´i intelligentne kõne kohandamise tehnoloogia Sure Speech™ optimeerib heli vastavalt ühendatud lisaseadmele, tagades parima selguse, helitugevuse ja loomuliku kõla.


Turvalisus
AES 256-bitine krüpteerimine - saadaval litsentseeritud funktsioonina. Entel-raadiod toetavad seda kõrgeimat krüpteerimisviisi, mis tuleb tellida samaaegselt raadio(te)ga.


Turvalisus

ATEX IIA T4 heakskiidetud - Nende kasutajate jaoks, kes ei ole piiratud IIC 1 vati regulatiivse klassifikatsiooniga, vastavad DT800 seeria ATEX-sertifikaadiga portatiivsed raadiosaatjad IIA T4 nõuetele 4 vati saatja võimsusega.

Isikliku rünnaku nupp - kantavad DT800-seadmed sisaldavad programmeeritavat isiklikku rünnakunuppu. Kui see on aktiveeritud, saadab raadio häirekõne teistele raadiosaatjatele ja annab ka kohaliku häire.

Lone-Worker ja Man-Down alarmid - DTEx raadiosid toetavad digitaalse režiimi Lone-Worker, Man-Down* ja hädaabinupu funktsioone koos kõne katkestamisega. See, edasimüüja poolt programmeeritav, 3 ohutustasandit tagab, et häire käivitub niipea kui võimalik (isegi kui kanal on juba hõivatud). *valikuline

 


Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 159,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 99,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 199,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 269,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.5 kg

Toote koodid

Tootja kood
DT882

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 5-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge