Hytera PNC380D NFC LTE terminal B8,1GB+8GB, Video recording,WIFI(5G/2.4G),BT,GPS/BD/GLONASS,4G,cellu

369 €

Järelmaksuga ostes alates 12,58 € kuus

Ava järelmaksukalkulaator

Photopointi järelmaksu kalkulaator

Järelmaksuga ostmiseks lisa tooted ostukorvi ja vali seal makseviisiks järelmaks

Põhiinfo

Osta kohe, viimased eksemplarid laos!

PNC380 PoC Radio vahetu side piiramatud võimalused

- PTT teenused 2G, 3G, 4G või WLAN võrgu kaudu

- Kõne- ja videokõned suurema tootlikkuse ja koostöö saavutamiseks

- GPS/GLONASS/BDS/AGPS-positsioneerimine

- IP67 klassifikatsioon, et vastu pidada karmidele tingimustele

- Eraldi hädaabinupp suurendab töötajate turvalisust

Push-To-Talk (PTT) side on ärimaailmas juba aastakümneid tõestanud oma tõhusust ja usaldusväärsust. Mobiilsete lairibavõrkude kiire arenguga suureneb PTT-kasutajate nõudlus andmerikaste multimeediateenuste, näiteks piltide ja videote järele, mida senised kitsaribalised raadiosüsteemid ei toeta. Hytera Push-To-Talk over Cellular (PoC) lahendus, mis kasutab ära väljakujunenud lairibavõrke, pakub nii PTT-kõnet kui ka suurt andmemahtu üleriigilises levialas ilma täiendavate investeeringuteta traadita infrastruktuuri. Hytera PNC380 PoC-raadio ühendab kiirsuhtluse ja multimeediumirakendused ühte seadmesse. Seade pakub 2G-, 3G-, 4G- ja WLAN-võrkudes rikkalikke multimeediaandmesideteenuseid, sealhulgas 4G-video edastamist, asukoha jagamist ja kiirsõnumite edastamist. PNC380 pakub traditsioonilistelt kahesuunalistelt raadiotelt päritud suurt PTT-nuppu, mis võimaldab koheselt üks-ühele ja üks-mitmele kõnesidet. Raadios on ka valju ja selge heli, spetsiaalne hädaabinupp ning 4000 mAh aku, mis kestab terve päeva. Vastupidav ja vastupidav raadio on ideaalne erinevate rakenduste jaoks, sealhulgas linnamajandus, kinnisvara turvalisus, logistika, suurüritused, tööstuspargid, lennujaamad ja muud.

Olge ühenduses, jääge kursis

Kasutades ära erinevate operaatorite 2G-, 3G-, 4G- ja WLAN-võrkude laiaulatuslikku leviala, pakub PNC380 sujuvat sidet kogu riigis. Rääkige rühmade või üksikisikutega koheselt PTT-nupu vajutamisega või tehke telefonikõne, kasutades selleks kogu kasutuses olevat klahvistikku.

4000 mAh kestab terve päeva jooksul

4000 mAh liitium-ioonaku pakub 5-5-90 töötsükliga üle 24 tunni kõne- ja ooteaega ning seda saab laadida raadio Micro USB-pordi kaudu.

4G otseülekanne

Raadio on varustatud 5-megapikslise tagakaameraga, mis võimaldab edastada kohapealseid videoid reaalajas 4G-võrgu kaudu dispetšerile või ülemusele, parandades olukorrateadlikkust ja otsuste langetamist.

Täiustatud ergonoomiline disain

Kompaktne ja ergonoomiline disain koos läbimõeldud külgmiste klahvide paigutusega muudab ühe käega käsitsemise lihtsaks ja mugavaks. Libisemiskindla tekstuuriga korpus tagab kindla haardumise ka märgades tingimustes.

Positsioneerimine

PNC380 pakub asukoha määramise teenuseid, kasutades GPS-i, GLONASS-i ja BDS-i kombinatsiooni koos assisteeritud GPS-tehnoloogiaga.

Valge ja selge heli

Kahe mikrofoni müravähendustehnoloogiat kasutades võtab raadio alati õiget häält vastu, hoolimata suurenenud taustamürast. Täiustatud akustika disain tõstab oluliselt heli helitugevust ja teravust.

IP67-kindlus

Sertifitseeritud IP67 klassifikatsiooniga, on raadio täielikult kaitstud tolmu eest ja on kuni 1 meetri sügavusel 30 minutit veekindel. Raadio vastab ka MIL-STD-81 0G standardile, mis võimaldab taluda 1,5 meetri kõrguselt kukkumist.

Spetsiaalne hädaabinupp

Raadio ülaosas asuv oranž hädaabinupp aitab hädaolukorras saata hädaabikõne dispetšerile või ülemusele.

Hytera pakub PoC-lahendust, mis koosneb PoC-raadiosidest, mobiilirakendustest ja dispetšeri/haldusplatvormidest. See lahendus pakub mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas kohese üks-ühele ja üks-mitmele Push-to-Talk, täisduplekskõnesid ja videokõnesid, kaardipõhist dispetšerit ja kiirsõnumeid üle avalike võrkude. Seda saab kasutada erinevates stsenaariumides, see on odav, turvaline, lihtne kasutusele võtta ja usaldusväärne. Hytera PoC-raadio on standardsete API-liidestega avatud kolmandate osapoolte rakendustele ja platvormidele kohandamiseks.

Liikluspolitsei

Tänu PoC-haldusplatvormile aitab PNC380 välijuhtidel saada kiiresti ühendust juhtimiskeskusega, et kiirelt reageerida intsidendi ajal.

Kinnisvara turvalisus

HD-kaameraga varustatud PNC380 võimaldab turvameestel patrullimise ajal salvestada ja edastada kohapealseid fotosid ja videoid järelevalveametnikele.

Logistika

GPS/GLONASS/BDS/AGPS-positsioneerimist toetav PNC380 saab edastada oma asukohateavet seirekeskusele, et aidata järelevalveametnikel jälgida kaupade asukohta ja liikumist.

Lennujaamad

Kasutades kahe mikrofoni müravähendustehnoloogiat, kõrvaldab PNC380 taustamüra ning toodab valju ja selget heli väga mürarikkas keskkonnas, näiteks lennujaamas.

Suursündmused

PNC380 pakub 2G/3G/4G/WLAN-võrkude kaudu kaugsidet hajutatud kasutajatele ja gruppidele, et tagada kiire koostöö ja kiire reageerimine.

Tööstuspargid

PNC380 kasutab hästitoimivaid üldkasutatavaid võrke, et tagada kiire kõne- ja andmeside, ilma et oleks vaja ehitada uut, spetsiaalset eravõrku.


Lisagarantiid ja kindlustused:

  • Lisagarantii + kindlustus (2 + 1 aastat) - 69,99 €
  • Lisagarantii (2 aastat) - 49,99 €
  • Kindlustus (1 aasta) - 59,99 €
  • Kindlustus (2 aastat) - 99,99 €

Sobiva lisagarantii ja kindlustuse saad valida ostukorvis.


Mõõtmed ja kaalud

Brutokaal
0.1 kg

Toote koodid

Tootja kood
PNC380D NFC

Kuidas kaup minuni jõuab?

Alates 99 € tellimuste transport on Eesti-siseselt tasuta. Toote täpsemat tarneaega vaata vahelehelt "Saadavus".  

Selle toote puhul saad valida ühe järgmistest tarneviisidest:

Photopointi kauplusesse

Väiksemate toodete puhul on mugav minna kaubale järele Photopointi esinduskauplusesse. Nii on kauba kättesaamine Sinu jaoks täiesti tasuta, sest kauplusesse tellides ei lisandu postikulu ka siis, kui tellimus jääb alla 99 €. Kauba kauplusesse jõudmisest antakse Sulle teada e-kirja teel.

Photopointi kauplused asuvad Tallinnas ja Tartus. Täpsemalt saad poodide asukohti ja kontaktandmeid vaadata siit.

Omniva pakiautomaati

Vali kättesaamise kohaks endale sobivaim Omniva pakiautomaat. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Nii lihtne ongi. Omniva pakiautomaadid asuvad hoonetest väljas – nii saad pakile järele minna olenemata kellaajast ja kuupäevast. 

Lähima pakiautomaadi saad Photopointi veebipoes valida ostukorvis, tarneviisi juures olevast nimekirjast. Omniva kõikide pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST pakiautomaati

Ehk on Sinule sobivaimas kohas hoopis SmartPOST pakiautomaat? Kui nii, siis vali Photopointi veebipoes ostukorvis tarneviisiks see sobivaim. Kui pakk automaati jõuab, saadetakse Sulle SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk. Kiire ja lihtne.

Kõikide SmartPOST pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

DPD pakiautomaati

Vaata kindlasti üle ka DPD pakiautomaatide asukohad. Neid on tänaseks juba üle Eesti. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv DPD pakiautomaat ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMSiga kood.

DPD pakiautomaatide asukohti saad vaadata siit.

SmartPOST Finland pakiautomaati

Telli kaup endale Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. SmartPOST Finland pakiautomaadid toimivad sama lihtsalt nagu Eestisisesed automaadid. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv SmartPOST Finland automaat. Kui pakk kohale jõuab, saadetakse saajale SMS koos unikaalse koodiga. Mine kohale, sisesta kood automaati ja võta pakk.

SmartPOST Finland automaatide asukohti saad vaadata siit.

Matkahuolto väljastuspunkti Soomes

Telli kaup Soome või saada see enda Soomes elavale sõbrale. Vali Photopointi veebipoes ostukorvis sobiv Matkahuolto väljastuspunkt ning kui pakk kohale jõuab, saadetakse Sulle SMS või e-mail teavitusega. Mine kohale, näita isikut tõendavat dokumenti ja võta pakk.

Matkahuolto teeninduspunkte saad vaadata siit.

Kulleriga koju või kontorisse

Kulleriga saad kauba tellida koju, kontorisse või mujale, kus kauba kätte toimetamise ajal viibid. Kaup toimetatakse aadressile tööpäevadel kella 08:00-17:00.

Enne kauba kohale jõudmist helistab kuller kontaktile. Kaupa "koju" tellides hoolitse, et telefon oleks käepärast ning volitatud isik kauba kohale jõudmise ajal sihtkohas seda vastu võtmas. Eriti just suuremate esemete tellimisel palume arvestada, et kuller toimetab kauba vaid välisukseni. 

Toode on saadaval Photopointi veebipoes 5-7 tööpäevase tarneajaga. Esinduskauplustes kohapeal seda toodet müügil ei ole.

Avasta veel

Tootevõrdlus

Sulge